Astrologija

Mjesečeve mijene u veljači: Nema retrogradnih planeta, ali ima ljubavi

mjesec
foto: pixabay.com
Ljubavi koje će se mnogima događati bit će posebne, jer će od samog početka nositi pečat sudbinskih odnosa

Posebnosti ovog mjeseca su u tome što se niti jedan planet ne kreće retrogradno, a dva planetarna giganta – Saturn i Pluton dolaze na posljednji stupanj znaka. Saturn u Vodenjaku, a Pluton u Jarcu. Stoga je izgledno da nas u ovom mjesecu čeka jedna velika prekretnica. Nešto privodimo kraju.

5. veljače PUNI MJESEC

U vrijeme punog Mjeseca u Lavu, bit ćemo vrlo osjetljivi i sujetni pa će sitnica biti dovoljna da se nađemo nečim uvrijeđenima. Najosjetljiviji bit će Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci kojima savjetujemo da tog datuma ne donose važne odluke jer neće biti dovoljno objektivni.

13. veljače POSLJEDNJA ČETVRT

U vrijeme ove četvrti koja će se događati u znaku Škorpiona, bit ćemo skloni samozatajnosti, ranjivosti i preispitivanju samih sebe. Mnoge bi tajne mogle biti otkrivene, osobito one ljubavne prirode. Stoga budimo iskreni prema svom partneru jer ćemo na taj način najbolje graditi svoj odnos.

20. veljače MLADI MJESEC

Postat ćemo veseliji i druželjubiviji pa će nas zanimati zabava, hobiji i društveni život. Tome će najviše biti skloni Rakovi, Škorpioni i Ribe koji će stvarati nova prijateljstva i ljubavne veze. Za razliku od njih Blizanci, Djevice i Strijelci morat će rješavati bračne i poslovne probleme.

27. veljače PRVA ČETVRT

Prva četvrt u Blizancima okrenut će nas vedrijim stranama života, pa će nas preplaviti optimizam i želja za promjenama. Rođeni u znaku Ovna, Blizanaca, Lava i Vodenjaka donosit će kvalitetne odluke, što se ne bi moglo reći za Djevice, Strijelce i Ribe koje će biti sklone krivim potezima.

Vrijeme je za nove ljubavi

Venera koja će biti u znaku Riba, dakle u svom sjedištu, poticat će nas na ljubav, emocije i ljepotu. Ovo je stoga odličan mjesec za sve kreativne zahvate, primjerice uređenja kuće, odlazak frizeru ili kozmetičaru. Ljubavi koje će se mnogima događati bit će posebne, jer će od samog početka nositi pečat sudbinskih odnosa. Tome će najviše biti izloženi zemljani i vodeni znakovi.

Mantra

Mantra.hr je internetski portal koji inspirira i informira sve one koji sreću, smisao i zadovoljstvo pronalaze u alternativnim načinima življenja. Otkrivamo tajne horoskopa i analiziramo aktualne zvjezdane konstelacije, osluškujemo unutarnji glas kako bismo pronašli put do autentične duhovnosti i spiritualnosti, brinemo o zdravlju i ljepoti koristeći prirodne metode iscjeljenja i narodne recepture, otkrivamo misterije svijeta i drevne zaboravljene vještine… Mantra je sveti zvuk koji vodi ka Izvoru.

Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar