Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 25. do 2. ožujka 2024. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Ne mijenjajte mnogo u svojim planovima. Držite se posla kojeg imate, a sve što se čini kao prilika za nešto novo, dobro promotrite sa svih strana. Ne nasjedajte na ničija obećanja.

Ljubav

Planeti podržavaju vaša ljubavna nastojanja, pomažu vam stjecati tuđe simpatije i dolaziti do željenih brojeva telefona. Jedini bi problemi mogli proizaći iz vaših prejakih osjećaja.

Savjet

Odmaknite se od briga. I vama trebaju trenuci razbibrige.

Najbolji dan: 25. veljače

Najlošiji dan: 28. veljače

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Marljivo ćete prionuti na posao. Do izražaja će doći vaš snalažljivost i komunikacijske vještine. Trgovci i radnici u uslužnim djelatnostima pokazat će se osobito motiviranima.

Ljubav

Ne želite li da vaša veza izgubi na stabilnosti, ponašajte se odgovornije prema partneru. Bit ćete vrlo osjetljivi pa ćete na njegove savjete reagirati burno.

Savjet

Poslovni život vam se popravlja, uhvatite pružene prilike.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 1. ožujka

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Obaveze se povećavaju i nameću naporniji ritam, a u nekim situacijama nećete imati potporu kolega. Neka vas to ne skrene sa zacrtanog puta. Upotrijebite više diplomatskog takta.

Ljubav

Gdje god da se pojavite, privlačit ćete tuđe poglede. Udvarači će biti puni komplimenata na račun vašeg izgleda. Osvojit će vas privlačna i inteligentna osoba.

Savjet

Otvarajte se samo odabranim ljudima za koje znate da vas razumiju.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 26. veljače

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Planeti pogoduju aktivnostima povezanim s obrazovanjem, putovanjem i komunikacijom s udaljenim ljudima. Vaša će uobičajena praktičnost biti obogaćena povećanom kreativnošću.

Ljubav

Neki među vama mogli bi imati problema s bivšim partnerom, koji neće prihvatiti činjenicu da više niste zajedno. Samci će se zaljubiti u pomalo neobičnu osobu.

Savjet

Nemojte dopustiti da partner posumnja u snagu vaših osjećaja.

Najbolji dan: 2. ožujka

Najlošiji dan: 27. veljače
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Bavite li se obrazovanjem, pisanjem, kulturom i umjetnošću, polučit ćete sjajne rezultate. Na financijskom planu očekuju vas brze promjene – bolje ćete zarađivati!

Ljubav

U danima ste kada je sve moguće i u kojima se ničega nećete odricati. Na pomolu je ljubavna priča koja će započeti pogledima, a ubrzo i konkretnom vezom.

Savjet

Neaktivan način života vam šteti, pokrenite se.

Najbolji dan: 29. veljače

Najlošiji dan: 1. ožujka

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Ako ste javna osoba, u davanju intervjua ili izjave budite odmjereni i pomirljivi. Pripazite pri ulasku u riskantne poslove – mogli biste biti prevareni.

Ljubav

Partner će vas iscrpljivati prohtjevima, ali ni vi njemu nećete ostati dužni. Strast će igrati dominantnu ulogu u novim poznanstvima – netko vas osvaja.

Savjet

Tjedan nije pogodan za kupnju ili prodaju automobila, tehnike i računalne opreme.

Najbolji dan: 25. veljače

Najlošiji dan: 29. veljače

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Postupci kolega potaknut će vas da promijenite mišljenje o njima ili će poljuljati vaše povjerenje. No shvatit ćete koga se trebate čuvati, a kome vjerovati.

Ljubav

Nova poznanstva i susreti su na pomolu. U znaku sklada odvijat će se i obiteljski život. Moguće je ponovno spajanje sa starom ljubavi, što će vas nadahnuti.

Savjet

Izlazite, zabavljajte se, ali se ne petljajte u tuđe poslove.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 25. veljače

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Najbolje od sebe dat ćete u poslovima koji obuhvaćaju pregovore, osmišljavanje rješenja i novih strategija. Polako ali sigurno napredujete, a i novčana situacija se popravlja.

Ljubav

Vaša jednostavnost i sposobnost da s lakoćom riješite probleme, unijet će sklad u brak ili ljubavnu vezu. Imat ćete uspjeha u osvajanju osobe koja vam se sviđa.

Savjet

Sada je vrijeme da rješavate poslovne probleme.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete napete odnose sa šefovima, zbog čega ćete biti sve nesigurniji. No vaša odlična snalažljivost i pristupačnost upućuju na brz izlazak iz problematičnih situacija.

Ljubav

Nove osobe ući će u vaš život posredstvom druženja, ali i na mjestima koja su dio vaše svakodnevne rute ili preko interneta. Neki će se strastveno zaljubiti.

Savjet

Ne odbijajte pozive na zabave jer vas čekaju romantična iskustva.

Najbolji dan: 27. veljače

Najlošiji dan: 25. veljače

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Oprezno procjenjujte ljude s kojima ste okruženi, kao i planiranje dugoročnih poslova. Izbjegavajte lakomislene postupke. Bit ćete odlični u trgovini i komunikacijama.

Ljubav

Izaći ćete iz ljubavnih problema, dobro procijeniti situaciju u kojoj se nalazite i objektivno prosuđivati partnerove namjere. Očekuje vas nečiji telefonski poziv.

Savjet

Izbjegavajte rutinske aktivnosti koje vas živciraju.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 29. veljače

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Sve što će vam se događati, bit će pozitivno. Napredovat ćete velikim koracima. Planeti upućuju na dobit od marketinga i poslovanja s inozemnim partnerima. Počinjete bolje zarađivati.

Ljubav

Bit ćete šarmantni i privlačni. Neki među vama ostvarit će veliku želju pa biste mogli proslaviti zaruke ili će vam osoba u koju ste zaljubljeni napokon uzvratiti osjećaje.

Savjet

Izađite u kino, kazalište i činite ono što vam pruža zadovoljstvo.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 2. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Vaša uspješnost očitovat ćete se u bujici ideja i u stručnosti koje će nedostajati vašim kolegama. Izvjesne su nove poslovne ponude i putovanje na kojem ćete sklopiti nov ugovor.

Ljubav

Sadržajan društveni život bit će vam zamjena za osjećajne probleme koji će nastupiti zbog vaše nepopustljivosti. Nemojte ustrajati na nečemu samo radi svoga ponosa.

Savjet

Nađite vremena za ljubavnu vezu jer partner primjećuje da ste zamišljeni.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače

https://mantra.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2023/