Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 5 do 11. veljače 2023. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Iscrpljivat će vas međuljudski odnosi. Bilo bi najbolje da se djelomično povučete, ali ne i izolirate. Očekivana će priznanja kasniti, ali neće biti nedostižna. Strpite se.

Ljubav

Pokušaji konstruktivnog razgovora s partnerom zasad neće uroditi plodom. Zato je bolje da ne započinjete rasprave na osjetljive teme jer voljeni neće imati sluha.

Savjet

Ne trošite vrijeme i energiju na one koji to ne zavređuju.

Dobar dan: 5. veljače

Loš dan: 9. veljače

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Originalnim idejama podići ćete kvalitetu poslovanja, a u nekim ćete slučajevima uspješno obaviti posao velikim trudom i upornošću. Uspješno ćete rješavati sve probleme.

Ljubav

Ljubavi ćete posvetiti većinu svoje energije i vremena. Za to ćete imati dobar razlog, odnosno zaljubljenost koju niste dugo osjetili ili fatalna privlačnost.

Savjet

Oslonite se na potporu prijatelja i utjecajnih ljudi.

Dobar dan: 7. veljače

Loš dan: 6. veljače

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★+

Posao

Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju spretnost pismene i usmene komunikacije. Češće ćete putovati ili obilaziti razne tvrtke i kontaktirati s brojnim ljudima.

Ljubav

Moguće je buđenje burnih strasti, gdje će veću ulogu odigrati tjelesna privlačnost, a manju osjećaji. Mogli biste nepripremljeni uletjeti u neke problematične odnose.

Savjet

Primite se posla, možete ostvariti vrhunske rezultate.

Dobar dan: 10. veljače

Loš dan: 8. veljače

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Poslovni život odvijat će se sporije nego što biste to htjeli. Morat ćete neke planove promijeniti, možda i odustati od onoga što želite. Nemojte se svađati sa šefovima.

Ljubav

Sviđat će vam se odvažne osobe spremne na inicijativu. Prepustit ćete se novim iskustvima, ne razmišljajući o posljedicama. Mogli biste se jako zaljubiti.

Savjet

Kvalitetna tjelesna aktivnost omogućit će vam da se bolje opustite.

Dobar dan: 7. veljače

Loš dan: 11. veljače
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Pripremite se na razdoblje povećanog opsega poslova, čiji će zahtjevi iziskivati pojačanu koncentraciju i oprez, uz nužnu brigu o detaljima. Ništa ne prepuštajte slučajnostima.

Ljubav

Odnos s partnerom je bolji. Intuitivno otkrivate što je problem u vezi. Ako ste u nekoga zaljubljeni, druga strana jasno će pokazati što osjeća prema vama.

Savjet

Nastojite što više štedjeti jer vas očekuju neplanirani troškovi.

Dobar dan: 5. veljače

Loš dan: 10. veljače

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete uspješni u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti, spretnost u nalaženju i korištenju informacija. Mogli biste promijeniti posao.

Ljubav

Potiskivat ćete osjećaje, ne biste li pobjegli od razočaranja. No prije nego što se počnete tako ponašati, zapitajte se jeste li realno sagledali situaciju.

Savjet

Tjedan je pogodan za odlazak frizeru i uljepšavanje, ali i za početak dijete.

Dobar dan: 8. veljače

Loš dan: 6. veljače

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Otvorit će vam se nove poslovne mogućnosti, ali porast obaveza nagovješćuje i porast stresa. Uredski poslovi zahtijevat će dobru intelektualnu kondiciju i usredotočenost.

Ljubav

Partner bi se mogao osjetiti isključenim, zato podijelite brige i ne donosite sve odluke sami. Slobodni bi novu simpatiju mogli steći na radnom mjestu.

Savjet

Budite popustljivi prema partneru, nemojte ga stalno kritizirati.

Dobar dan: 9. veljače

Loš dan: 7. veljače

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Majstorski ćete se koristiti svojim vještinama, ispravno procijeniti što i kada trebate nešto učiniti pa ćete se na poslu dokazati nezamjenjivom osobom. Bolje ćete zarađivati.

Ljubav

Uživat ćete u druženjima. Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednostaviti uzajamnu komunikaciju i ojačati povjerenje u vezama i brakovima.

Savjet

Riješite nakupljene obiteljske probleme, ne odugovlačite.

Dobar dan:  11. veljače

Loš dan:  6. veljače
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete kreativni, a uz znanje imat ćete i jasnu viziju poslovanja. Vaša duhovitost, društvenost i dobro raspoloženje pomoći će vam u ostvarenju poslovnih želja.

Ljubav

Želite li očuvati svoju vezu, budite tolerantniji. Partner neće imati ni volje, a ni živaca da sluša vaše neutemeljene optužbe i trpi ljubomorne ispade.

Savjet

Izlazak s društvom pridonijet će raspoloženju, stoga više izlazite!

Dobar dan:  5. veljače

Loš dan: 8. veljače

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vaša će se postignuća isticati za primjer, a samo ćete vi znati koliko vas je to truda stajalo. Poslovni zahtjevi potaknut će vas na usavršavanje, učenje i proširivanje znanja.

Ljubav

Ljubavna zbivanja bit će vaš izvor optimizma. Venera će istaknuti vašu privlačnost. Osamljene očekuje ljubav, a simpatija će se snažno “zagrijati” za vas.

Savjet

Ako ste često za upravljačem, budite što oprezniji u prometu!

Dobar dan: 7. veljače

Loš dan: 10. veljače

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Izbjegavajte svađe s kolegama, ali ako do njih dođe, iskoristite ih da zauvijek raščistite uzroke problema. Uspjet ćete dovršiti većinu poslova, a nekima se i zarada poboljšava.

Ljubav

Pred vama su uzbudljiviji dani. Čut ćete povoljne vijesti ili uspostaviti željeni odnos sa simpatijom. Ne propuštajte prigodu za izlazak, upoznavanje i druženje.

Savjet

Ne izlazite iz kuće bez kaloričnog doručka – treba vam energije.

Dobar dan: 9. veljače

Loš dan: 6. veljače

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete uvjerljivi i jako vrijedni. Bude li tko iz radne okoline klonuo duhom, vi ćete ga ohrabriti da izdrži. Bit ćete spretni u prikupljanju podataka i otkrivanju tuđih namjera.

Ljubav

Morat ćete sebi priznati da uživate u ljubavnim izazovima i neočekivanim raspletima. Značajno ćete uljepšati predodžbu o simpatiji ili partneru, a samci će se zaljubiti.

Savjet

Ne otkrivajte svoje slabe točke, osobito ako ste odnedavno u vezi.

Dobar dan: 11. veljače

Loš dan: 8. veljače

https://mantra.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2022/
Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar