Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 7. do 13. travnja 2024. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ne bojte se preuzeti rizik, razvijajte svoje sposobnosti i dokažite se djelima – kod šefova to neće proći nezapaženo. Financijska situacija vam se naglo popravlja.

Ljubav

Ljubavna zbivanja razvijat će se kroz druženje, zabavu i komunikaciju s drugima pa je moguća nova veza. U voljenoj osobi pronaći ćete čvrst oslonac te uživati u zajedničkim trenucima.

Savjet

Imat ćete mnogo obaveza pa se na vrijeme organizirajte.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 7. travnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Da biste dobro komunicirali s kolegama, budite uravnoteženi i prihvatite upućene kritike. Koliko god možete pridržavajte postavljenog plana, u protivnom ćete kaotično poslovati.

Ljubav

Ako ste raskinuli odnos ili se vaša veza opasno klima, tjedan neće biti lišen težine. Činit će vam se da ne možete naprijed dok ne riješite repove prošlosti.

Savjet

Češće ćete biti pod poslovnim stresom. Nužan vam je odmor.

Najbolji dan: 10. travnja

Najlošiji dan: 8. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Nitko vam neće moći osporiti da ste predan, vrijedan i marljiv radnik. Bit ćete skloni preuzeti na sebe više zadataka nego što stvarno možete završiti, no to vas neće obeshrabriti.

Ljubav

Dopustite si više izlazaka, zabave i društvenih kontakata. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, partner bi vam neočekivano mogao predložiti zajednički život.

Savjet

Puni ste energije, ali je nemojte nemilice trošiti.

Najbolji dan: 12. travnja

Najlošiji dan: 7. travnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Smatrat ćete potrebnim dokazati se pred drugima i javno prezentirati svoje mogućnosti. Radite sve s taktom i stilom jer ste u razdoblju kada će vas mnogi pogrešno shvaćati.

Ljubav

Jedan dan nećete moći bez partnera, a već sljedeći ćete pomisliti što vam je sve to trebalo. Vašem odnosu nedostajat će povjerenja, a i ljubomora je kamen spoticanja.

Savjet

Pronađite ispušni ventil za naraslu nervozu i nemir.

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 9. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ambiciozni ste i ostvarujete ciljeve. Svjesniji ste svojih vrijednosti. Dodatni izvor prihoda smiješi vam se posredstvom izdavaštva, umjetnosti, pisanja, prevođenja i predavanja.

Ljubav

Virtualna ljubav dominirat će nad onom tjelesnom. Neki od vas će ljubiti na daljinu, možda putovati kod simpatije ili ćete se dopisivati elektronskom poštom.

Savjet

Budete li više izlazili i družili se, velike su šanse da nekoga upoznate.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 11. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Zahvaljujući dobrim organizacijskim vještinama poslove ćete obavljati pravodobno, temeljito i odgovorno. Imat ćete jasan cilj pred sobom. Puni ste entuzijazma.

Ljubav

Venera u vaše, 8. polju primorat će vas da se obračunate sa svim onim što je ostalo nerazriješeno, prije nego što krenete u nova ljubavna iskustva.

Savjet

Nemojte se pretrpati obavezama, ostavite dovoljno vremena za ljubav.

Najbolji dan: 10. travnja

Najlošiji dan: 13. travnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★

Posao

Za uspješno dovršavanje posla, bit će vam potrebni neki ljudi ili uvjeti koji u ključnom trenutku neće biti dostupni. Zbog toga ćete biti nervozni, no kriza je prolazna.

Ljubav

Bit će vam nejasni partnerovi postupci. Nedostajat će vam uzbuđenja i dinamike. No kad to najmanje budete očekivali, iznenadit će vas njegova odlučnost.

Savjet

Nazovete li osobu koja vam se sviđa, bit ćete na pragu uzbudljive veze.

Najbolji dan: 11. travnja

Najlošiji dan: 9. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Financije vam se bitno popravljaju pa ćete bolje zarađivati, primiti zakašnjele isplate ili plaće. Postizat ćete dobre rezultate u poslovima vezanima uz putovanja i trgovinu.

Ljubav

Zauzetost poslom bit će kamen spoticanja za postizanje sklada. No većih svađa neće biti. Malo ćete se viđati i svatko će biti okupiran svojim poslovnim brigama.

Savjet

Posjetite liječnika ili zubara – dani su pogodni za liječenja.

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 12. travnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Ovo će biti tjedan mnogo rada. Okolnosti će testirati vašu odlučnost i izložiti vas povećanom opsegu svakodnevnih dužnosti. Prihvatite ih kao izazov, a ne mrsku obavezu.

Ljubav

Romantičnih prilika bit će više, a vaš partner intuitivno će osjetiti kako se treba postaviti. Ako ste slobodni, skupit ćete hrabrost i prići simpatiji.

Savjet

Ne čekajte na tuđu pomoć kako biste razriješili najbanalnije probleme.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 13. travnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

U vrlo ste stresnom razdoblju u kojem se i najmanja pogreška skupo plaća. Ne ulazite u nove poslove, a stare nastojte dovršiti. Budite smireni i nemojte se upuštati u rasprave.

Ljubav

Očekuju vas usponi i padovi koji će unositi uzbuđenja u vaš odnos. Moguća je burna svađa, a potom pomirenje koje će sve raščistiti i učvrstiti vašu vezu ili brak.

Savjet

Pazite kako rješavate obiteljske probleme, ne budite nagli.

Najbolji dan: 10. travnja

Najlošiji dan: 9. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ostvarit će vam se neki planovi i nade pa ćete svoje dobro raspoloženje prenositi na kolege i suradnike. Još bolja poslovna situacija očekuje vas idući tjedan pa se pripremite.

Ljubav

Uspostavit ćete sjajan odnos s partnerom. Uživat ćete u trenucima smijeha i zajedničkih izlazaka. Slobodni će privući pažnju osobe atraktivna izgleda i zaljubiti se.

Savjet

Preporučljivo je da izbjegavate ljude koje su s vama iz koristi.

Najbolji dan: 12. travnja

Najlošiji dan: 11. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

U odličnom ste razdoblju. Poslovi vezani uz inozemstvo, modu, umjetnost, kao i pisanje izvješća, projekata ili osmišljavanje promotivnih i reklamnih aktivnosti ići će vam od ruke.

Ljubav

Svidjet će vam se šarmantna osoba koja će vas zavoditi darovima i duhovitim dosjetkama. Ako ste u stabilnoj vezi, planeti će vam priuštiti mnogo uživanja udvoje.

Savjet

Zaštitite se od društva napornih i dosadnih pojedinaca.

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 13. travnja

https://mantra.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2023