Godišnji Horoskop

Godina Vodenog Tigra: Prognoze za sve znakove kineskog horoskopa u 2022. godini

Prognoze piše feng shui majstor Marijo Petričić.

ŠTAKOR

Godina Tigra bit će osrednja i pomalo naporna za Štakora u smislu očekivanja stoga se ne treba se nadati velikim stvarima. No Štakor će uspjeti svladati prepreke uz minimalne teškoće jer mu pomaže element vode koji je u čvrstoj vezi s prirodom ovog znaka. Dobro je to što su okolnosti napravile pomak iz negativnog u neutralno tako da će biti vidljivo poboljšanje u odnosu na prošlu godinu. Vratit će se dio samopouzdanja zbog čega ćete se osjećati manje tromo tako da bi bilo dobro da se posvetite stvarima koje ste ranije planirali. Uspjeh je moguć, ali uz dosta truda. Bilo bi dobro da budete više među ljudima jer pomoć i podrška dolaze vam kroz prijateljstva.

U ljubavi bi vas mogle pratiti brige i osjećaj nesigurnosti kao i strah od budućnosti. Pronađite hrabrosti u sebi kako biste se lakše suočili s negativnim osjećajima.
S poslovne strane ne bi trebalo biti problema, ali računajte da ćete se u svemu moći osloniti samo na sebe. Što se financija tiče, moglo bi biti problema zato nemojte planirati veća ulaganja. ‘Igrajte’ na sigurno i budite strpljivi. Ukratko, uz malo fleksibilnosti i pameti možete izbjeći financijske gubitke. Ako se i dese neugodnosti, dugoročno se mogu pokazati korisnima stoga situaciju gledajte u širem kontekstu.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: crvena i plava

Za one rođene u godini Štakora, nošenje odjeće i ukrasa u crvenoj i/ili plavoj boji pomoći će odagnati nesreću i donijeti sreću u karijeri. Crvena je povoljna boja u kineskoj kulturi, stoga je uobičajeno vidjeti crvene omotnice, crvene lampione i ljude koji nose crvene kapute tijekom kineske Nove godine.

BIVOL

U ovoj godini možete očekivati borbe kao i ulaganje napora kako biste održali postojeće stanje. Za Bivola godina Tigra nije laka, ali malo će olakšati stvar prirodna zaštita koja će vas pratiti kroz cijeli period. Mogli biste dosta razmišljati o profesionalnom životu kao i propitivati se jeste li pravilno postupili kod odabira koji su iza vas. To bi vas moglo natjerati da napravite zaokret u karijeri i fokusirate se na nešto što je financijski perspektivnije. Poduzetnici i samozaposleni mogli bi učiniti najveće promjene jer će shvatiti da im treba više mira i da postoje i druge stvari osim posla.
Oprez je neophodan – kako u poslu tako i u ljubavi jer postoji mogućnost da djelujete impulzivno i time unesete nesporazume u odnose. Ako želite sačuvati mir, nikako si nemojte dozvoliti izlete ili avanture jer bi one mogle biti opasne po vas. Ne tražite samo uzbuđenja jer moći ćete se relativno lako prilagoditi raznim situacijama ako budete usredotočeni. To je ujedno način da u ovoj godini dođete do uspjeha i zadovoljstva. Ako ste sami, u ovoj godini biste mogli pronaći ljubav. Oni u vezama će ojačati međusobne osjećaje. Pomoć vam stiže i od leteće zvijezde prosperiteta koja je u vašem sektoru. Imat ćete i podršku okruženja.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: crvena i žuta

Crvena će Bivolima pomoći u postignućima u karijeri. Žuta će donijeti sreću na području ljubavi. Bivol samac može imati više šanse da uđe u blisku vezu ako nosi žutu odjeću.

TIGAR

Kako je ovo i godina Tigra, bit ćete ‘gospodar životinja’ uz to što imate jednu manju i jednu veću povoljnu leteću zvijezdu. Svakako će vam godina Tigra donijeti dobro, a u kojoj mjeri ovisit će o vašoj osobnoj energiji jer će vam kroz ovu godinu ona ipak biti u padu. Tijekom godine naizmjence ćete doživjeti sjajan uspjeh i neuspjeh, koliko dobroga, toliko lošega. Pripazite na odluke i nemojte se zanijeti u trenucima uspjeha. Po pitanju posla nije se potrebno natjecati, dovoljno je da zadržite svoj profesionalni stav. Kako biste stvorili preduvjete za budućnost, proširite mrežu ljudi s kojima surađujete, a ako je potrebno, učinite i radikalan zaokret u karijeri. U ovoj godini obratite posebnu pozornost na financije kako biste iskoristili prilike na najbolji mogući način s time da postoji opasnost da zbog žurbe uletite u rizične financijske obaveze.

U ljubavi ne bi trebalo biti brige jer ste zaštićeni od loše sreće. To nikako ne bi trebalo značiti da se ponašate nerazumno ili da se nepromišljeno upuštate u nove odnose. Tigrovi, trebali biste ove godine nositi dodatke koji odgovaraju vašem horoskopskom znaku kako biste ublažili moguću nesreću. Kako vam je Svinja najbolji partner, preporučuje se da odaberete i ukrase u obliku svinje.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: narančasta, crna i plava

Za Tigrove 2022., narančasta će pomoći u povećanju bogatstva, crna će pomoći u razvoju karijere, a plava će pomoći u potrazi za ljubavnom srećom. Predlaže se da Tigrovi ove godine izbjegavaju smeđu, zlatnu i srebrnu boju.
ZEC

Ovo će biti sasvim mirna godina za Zečeve. Shodno tome, smanjite očekivanja te obratite pozornost na društvene kontakte jer postoji mogućnost da se razočarate u nekoga. U ovoj godini biste trebali svoja znanja držati za sebe kako biste konačno dobili priznanje za vaš rad, a tako ćete ojačati i svoju poziciju te povećati zaradu. No ni s čim ne biste trebali požurivati, gradite svoju budućnosti i karijeru korak po korak. Sreća će posebno pratiti one koji se bave kreativnim radom i umjetnošću.

Što se tiče ljubavnog života, moguće je privremeno razdvajanje ako imate nesuglasica u vezi. To nikako neće biti loše jer će doprinijeti čvršćoj emocionalnoj povezanosti u budućnosti. Ako si date vremena za sreću, ni ljubavi ne bi trebalo izostati. Brak, djeca i zajednički dom mogući su za Zečeve u godini Tigra. Ako ste sami, budite oprezni jer postoji mogućnost da se upetljate u odnos koji možda neće biti ozbiljan ili dugotrajan.
Ukratko, ova godina će biti bolja od protekle, a entuzijazma i pozitive neće nedostajati. Zečevi koji su u 34. i 58. godini imaju pratnju elementa bogatstva i sreće tako da postoji mogućnost većih dobitaka u igrama na sreću. Više reda pojavljuje se u posljednjoj četvrtini ove godine.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: zelena, ljubičasta i narančasta

Zelena će Zecu donijeti više bogatstva. Ljubičasta je dobra za bolju vezu. Narančasta je dobra za nesmetanu karijeru.

ZMAJ

Ova godina bit će izazovna za Zmaja, ali ipak mnogo bolja od prošle. Štoviše, bit će prilično dinamično kada su financije u pitanju. Poznato je da vladavina znaka Tigra podržava hrabrog Zmaja, ali ga voli i ‘pritiskati’ kako bi ojačao i bio otporniji na životne okolnosti. Trebate pokazati koliko ste izdržljivi kako biste iskoristili dobro koje vam godina nosi. Nije potrebno iskoristiti svaku priliku jer bit će prepreka koje će trebati nadvladati kako biste uspjeli. Trebate postaviti granice i ne inzistirati baš na svemu jer neće sve proći glatko i bez štete ako vam strast nadvlada razum. Mirniji tempo donosi financijski uspjeh.

Na sreću nećete moći računati, stoga zaigrajte na kartu kreativnosti koje vam neće nedostajati. Doći ćete u kontakt s interesantnim i važnim ljudima što biste trebali iskoristiti. Slobodni Zmajevi bi trebali hrabro iskazivati ljubav, tako možete osvojiti drugu stranu.
Ako ste zaljubljeni, učinite kompromis kako se ne biste udaljili od voljene osobe jer ponekad znate biti ‘tvrdi’ i teško kontrolirate impulse. Sagledajte svaki problem više iz perspektive druge osobe, kako bi se svađe izbjegle. Ako nešto i izostavite, nema brige jer iduća godina će zasigurno nadoknaditi sve propušteno.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: žuta i bijela

Žuta donosi više mogućnosti za posao i više sreće u zarađivanju novca. Bijela će pomoći Zmajevima da izgrade ugodniji ljubavni odnos.

ZMIJA

Ova godina će biti burna za Zmije, ali i bitna u smislu učenja i iskustva što će svakako biti od koristi u idućem razdoblju. Općenito, godina Tigra nije povoljno razdoblje za Zmiju, no strpljivošću je probleme moguće izbjeći. No po profesionalnom pitanju Zmije bi trebale napredovati što će značiti bolju perspektivu u budućnosti. Budite uporni i pokušajte se odmaknuti od smetnji te trivijalnih svakodnevnih provokacija. Pripazite na financije i izbjegnite zaduživanje jer ono može nositi dodatni rizik u budućnosti.

U ljubavi shvatite i prihvatite granice kako se ne biste pogubili i demotivirali partnera. Stoga budite dobronamjerni jer je to u konačnici moćno oruđe za očuvanje stabilnosti i iskrenosti u ljubavnom odnosu. Ako u ljubavi postoje nesuglasice, pokušajte stati na loptu i popustiti jer Tigar nije na vašoj strani. Ukratko, ovo je godina kad morate imati strpljenja ako želite održati ravnotežu do boljeg razdoblja koji počinje u zadnjoj trećini ove godine. Tada će biti više sreće i moći ćete pomaknuti granice prema novim stvarima. Moći ćete ciljati na visoko, jedino su vaše želje granica. Zmije, kada ste pod stresom i uznemireni, preporučuje vam se putovati kako biste umirili raspoloženje.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: mandarina, cijan i srebrna

Nošenje ukrasa boje mandarina pomoći će neoženjenim Zmijama da pronađu partnera. Kako biste postigli veći uspjeh u 2022., pomoći će vam cijan boja. Srebro će Zmiji donijeti financijsku sreću.

KONJ

Za vas ovo će biti dinamična godina puna optimizma i avantura. Iza vas ostavljate teške dane i probleme, u ovoj ćete ih godini sasvim nadvladati. Možete očekivati promaknuće na poslu i povećanje primanja kao nagradu za marljivost i predanost. Konj je inače stvoren za organizaciju putovanja ili stručnih skupova pa ako se bavite nečim sličnim očekujte intenzivnu poslovnu godinu. Ako ste student, ovo će biti vaša godina – jednostavno ćete briljirati. Budući da su mogući veći dobici, potreban je oprez jer ćete biti skloni jednakom brzinom dobiveno i potrošiti. Savjet je da napravite plan što i kako kada je novac u pitanju.

Na ljubavnom planu djelovat ćete više impulzivno stoga pripazite da ne uletite u nešto nepromišljeno. Kaže se da ljubav i novac ne idu zajedno i to je točno kada ste vi u pitanju. Energija vode donekle gasi element vatre, a time i entuzijazam tako da si nikako nemojte nametati ograničenja bilo koje vrste ili slušati nekoga drugoga što i kako biste trebali raditi. To se odnosi prvenstveno na emocije. U svim se situacijama potrudite postići ravnotežu jer tako ćete harmonizirati odnose s obitelji i prijateljima. Ukratko, vrlo povoljna godina za Konja po pitanju posla i financija.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: zelena, plava i crvena

Zelena je dobra za karijeru Konja. Plava je dobra za zdravlje. Crvena će vam pomoći otkloniti nesreću.

KOZA

Godina oporavka i optimizma je pred vama. Prethodna godina trenirala vas je strpljenju no uz sav trud uspjeh je izostao, često ste gubili kontrolu, što nije za vas karakteristično. Okruženje vam nije išlo na ruku i mogli ste vidjeti tko vam je prijatelj, a tko ne. Bez obzira na prošle nedaće, vi ste opet spremni nadvladati prepreke koje su pred vama. Međutim, ako se osobno ne budete založili, uspjeh će izostati. Ukratko, trebali biste se osloniti prvenstveno na sebe i ne računati na pomoć okoline. No ne trebate previše brinuti jer će vas u svemu pratiti sreća.

Otvorene su mogućnosti za napredak u karijeri uz nužan trud. Što se financija tiče, one vam ne bi trebale predstavljati problem, no nemojte se zaduživati. Izbjegnite rizik kredita i zadržite financijsku stabilnost s onime čime raspolažete. Disciplina vam je itekako potrebna. Koze, ove godine doći će do većeg razvoja međuljudskih odnosa i moći ćete steći bliske prijatelje. Što se ljubavi tiče, ako ste sami, možete očekivati interesantna poznanstva koja bi u konačnici mogla prerasti u ozbiljnu emocionalnu vezu. Imat ćete sreće, no čuvajte se preintenzivnih odnosa. Pripazite na ozlijede, infekcije i zdravlje. Svakodnevno vježbajte i zdravo se hranite.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: svijetlo žuta

Svijetlo žuta učinit će Kozu popularnijom kod suprotnog spola i dobra je za ljubavni život.

MAJMUN

Poticajna ali i iscrpljujuća godina za Majmune donijet će mnoge izazove s kojima ćete se suočiti. U godini Tigra možete očekivati dobre početke, a zatim najednom neizvjesnosti i nevolje. Na poslu ćete morati uložiti više truda, no rezultati neće biti najbolji. Također, bit ćete okruženi ljudima koji razmišljaju drugačije od vas pa ćete i teže dolaziti do cilja. Pokušajte u svemu vidjeti izazov i stvari okrenuti na svoj mlin. Budite strpljivi i izbjegavate bilo koju vrstu konflikta.

Financije neće stajati najbolje stoga odgodite bilo koju vrstu ulaganja do iduće godine. U protivnom riskirate da se uvalite u dugove ili izgubite novac. Dobro je što vodeni element u ovoj godini može ublažiti poteškoće. Bez obzira na sve, pronaći ćete način da se opustite i napunite baterije. Više vremena provedite u obiteljskom okruženju i s prijateljima jer tu leži prava snaga i zaštita od napada bilo koje vrste. No godina Tigra astrološki je pogodna za vjenčanja i rađanje djece te preseljenje u novi dom. Majmun uvijek ima pametno oružje da se suprotstavi i okrene stvari i situacije u svoju korist, ali to znate i sami. Dobro je što će vas ova godina i osnažiti jer ako se usmjerite na svoje prednosti, možete izvući maksimum iz svake situacije.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: bijela i svijetlo plava

U blizini bijelog Majmun će dobiti više prilika za promaknuće, a svijetlo plava će donijeti više sreće u ljubavi. Majmuni, ako ste spremni za vezu, pokušajte češće nositi odjeću ili ukrase u svijetlo plavoj boji.
PIJETAO

Prilično živahna godina koja će nuditi kompletnu regeneraciju Pijetlovima. Budući da volite sigurnost, lako se usporite, ali vam Tigar to neće dozvoliti. Gurat će vas da nastavite dalje ka boljem i natjerati vas da izađete iz zone komfora. Potrebno je posložiti listu prioriteta i bez obzira na strahove krenuti po redu jer jedino ćete tako doći relativno lako do cilja. Za velike promjene možda će biti potrebna i žrtva. Krajem prvog tromjesečja bit ćete suočeni s neočekivanom situacijom koja će od vas zahtijevati brzu prilagodbu, kao primjerice promjena posla. Što se tiče financija, izgleda da ćete biti prilično štedljivi što je i dobro, naročito u drugom dijelu godine. Mnogi Pijetlovi mogli bi se odlučiti i za preseljenje.

Slobodni Pijetlovi trebali bi samo malo obuzdati strasti jer ona može odvesti do krive osobe i emocionalnih drama. Kod onih u vezama neće biti većih promjena, uz savjet da se fokusirate na kvalitete partnera. Ne bi bilo loše da se prisjetite što vas je privuklo u početku. Dobro je to što u ovoj godini imate dvije dobre leteće zvijezde, a uz sve bi vas trebala pratiti i sreća. Naići ćete na zastoje u procesu, ali sve dok ustrajete i ne odustajete, možete postići veliki uspjeh u svim segmentima života.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: žuta

Žuta će pomoći povećati izglede za bogatstvo Pijetlova. Nošenje žute odjeće ili ukrašavanje vašeg ureda/stola žutom bojom donijet će sreću.

PAS

Jako dobra godina očekuje Pse, bit će i mnogo pozitivnih iznenađenja i preokreta. Ako tome pridodamo osjećaj moći i snage, jasno vam je da ćete moći gotovo sve. Tigar i Pas su prijatelji i podržavaju se u svemu do čega vam je stalo. Na poslovnom planu možete očekivati priznanje i svakako ćete se istaknuti. Sve će se preslikati i na financije tako da ćete bez problema održati financijsku ravnotežu; štoviše trebali biste bolje zarađivati što će omogućiti pozitivna razmišljanja i napredak. Jedino biste trebali biti oprezni ako se odlučite na veće kupovine.

Društveni kontakti bit će intenzivni i mnogi bi vas mogli zatražiti mišljenje ili pomoć. Ipak odvojite dovoljno vremena za sebe. Ako ste sami, postoji mogućnost da od silnih dešavanja zaboravite na emotivan život i tako i dalje ostanete sami. No što više izlazite i družite se jer će prilika za vezu biti na svakom koraku. Ako ste u vezi, svakako osigurajte više vremena za partnera i obitelj. Imate utjecaj povoljne leteće zvijezde koja će privući nove šanse u vaš život ali i osobe koje će vam pomoći. No pripazite se energetskih padova, odnosno ubacite u život i vrijeme za regeneraciju i odmor. U godini Tigra imat ćete izvrsnu suradnju s osobama rođenim u znaku Pijetla.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: žuta, crna i siva

Žuta i crna donijet će sreću Psu u povećanju plaće i veliku mogućnost da će imati očekivanu osobnu korist. No, ne preporuča se ukrašavati dom ili ured s previše crnih ili žutih stvari, jer to nije dobro za raspoloženje. Siva je dobra za ljubavni život psa u 2022.

SVINJA

Ovo će biti dobra godina za Svinje, ali uz određene oscilacije. Dosta ćete biti zaokupljeni sobom što je dobro jer promjene i kreću od nas samih. Element vode pomoći će vam u složenim odlukama. Što se tiče karijere, zahvaljujući vašoj prilagodljivosti, odmaknut ćete se od situacija koje su vas opterećivale. Uvidjet ćete da vam za uspjeh treba još samo malo. Moguće je da ćete na poslovnom planu moći birati između par ponuđenih prilika. Nemojte žuriti, odvagnite i izaberite ono što vam se čini najbolje.

Što se tiče financija, mogući su neočekivani troškovi zato nastojte zadržati kontrolu i podmiriti dugovanja, ako ih imate. Tigar stoji uz vas, ali to ne znači da trebate biti nepromišljeni kada su emocije u pitanju. Postoji opasnost da se slobodne Svinje vežu uz nekoga tko nije slobodan što nikako neće biti dobro za vas. No ljubav će vas pratiti te će se mnoge Svinje odlučiti i za sretan brak. Ako ste u vezi, trebat ćete riješiti neke nesporazume iz prošlosti i nemojte dramiti ako mislite da nestaje romantike. Ukratko, svi negativni događaji imat će i ugodno iznenađenje zato se odreknite svega što vam remeti mir i ravnotežu. Intuicija će vam biti dobra stoga nemojte sumnjati u sebe.

Elementi po godini rođenja:

Sretne boje: žuta, zelena i crna

Žuta je Svinjama sretna boja za ljubavni/bračni život. Zelena i crna donijet će sreću u karijeri i novčanim pitanjima. Svinje, ako planirate nabaviti novi automobil 2022., crni automobil bi bio pametan izbor.
Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar