Radiestezijski Visak

5,00  (37,67 kn)

Ovaj univerzalni visak je primjenjiv u svim tipovima radiestezijskog ispitivanja. Dimenzije viska iznose 12 mm puta 35 mm te je izrađen od mesinga. Viskom možete dobiti točne odgovore na pitanja o sadašnjosti i prošlosti. Ono što razlikuje dobrog od lošeg radiestezista je vrhunska koncentracija. Nakon što ste visak izvadili iz zaštitne folije, umotajte ga u tkaninu ili stavite u posebnu vrećicu, možete ga spremiti i u kutijicu od prirodnog materijala.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Radiestezijski Visak je osnovni radiestezijski instrument s kojim možete iskreno razgovarati kao s najboljim a mudrim prijateljem koji zna odgovor na sva vaša pitanja. On je zapravo alat podsvjesnog uma koji obješen na uzicu kretanjem otkriva sve što vas zanima. Radiestezija je skup znanja i vještina pomoću kojih je moguće registrirati nevidljivi prijenos energije, odnosno zračenje. U osnovi, radi se o drevnoj umješnosti pronalaženja vode, metala, minerala, slabih točaka u živim organizmima, pronalaženju izgubljenih stvari, izgubljenih ljudi ili životinja te o primanju informacija koje pripadaju sadašnjosti i prošlosti te fizički udaljenim događanjima i objektima.

Najbolje da je uzica na visku od prirodnog materijala. Crna i bijela boja su neutralne stoga je preporuka da uzica bude u jednoj od te dvije boje. Vi ćete, s obzirom na svoj senzibilitet i na temelju svoje intuicije, odabrati vašu idealnu uzicu. Standardna dužina cijele uzice iznosi 20 cm. U praksi, prilikom rada, visak se najčešće drži na manjoj dužini uzice. Uvriježeno je mišljenje da je, prilikom rada, najpraktičnije uzicu držati na dužini od 4 do 7 cm. Svaka osoba na temelju osobnog iskustva određuje dužinu uzice s kojom radi. Preporuka je da visak ne dajete u ruke drugim osobama. Tri ureza pri vrhu ovog viska simbol su vječne povezanosti između zemlje, neba i duha. Ovo je univerzalni visak i primjenjiv je u svim tipovima radiestezijskog ispitivanja. Dimenzije viska iznose 12 x 35 mm te je izrađen od mesinga. Nakon rada se viskom očistite se od nakupljene energije ispiranjem ruku do lakta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Radiestezijski Visak”