Poruke Majstora

Jeste li među onima kojima će zvijezde i brojevi biti naklonjeni u 2022. godini?

dali_photo

Maja Eva, sjajna astrologinja i numerologinja piše o igrama na sreću i zodijaku:

U posebnoj numerološkoj godini broj 6, koja je satkana od dominantnog broja 2, razloga za veselje u nagradnim igrama imat će prije svega Bikovi, Vage, Ribe, Strijelci i Rakovi

Nakon turbulentne godine broja 5 (2021.) koja kao godina iznenađenja i naglih preokreta nerijetko ostavlja kaos iza sebe, ulazimo u godinu koju će obilježiti odnos Jupitera i Neptuna, nepovoljno postavljena Venera kao vladarica diplomacije i Uran u Biku koji najavljuje početak valutne krize.

U zimskim mjesecima moguć je zastoj trgovine ili opskrbe u nekim dijelovima svijeta, a tijekom proljeća i jeseni sve će se češće govoriti o energetskoj krizi.

Sukobi Jupitera, Merkura i Neptuna tijekom godine govorit će o zabrinutosti i nepovjerenju građana radi novih mjera koje će se donositi u dvije etape tijekom 2022., ali će usprkos tome politička scena u Hrvatskoj imati tek jednu veću promjenu.

U razdoblju od 2022. do 2023. značajnije će se izmijeniti politička scena u Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji i Americi. Utjecajnog svjetskog lidera, duhovnog vođu, humanitarca ili političara očekuje gubitak funkcije radi uznapredovale bolesti ili nesreća.

Boravak ‘gospodara karme’ ili veličanstvenog Saturna u znaku Vodenjaka koji predstavlja revoluciju, slobodu i nemir otkriva kako će tijekom godine biti čestih prosvjeda.

Tranzitni Uran u Biku koji je bio jedan od ključnih faktora tijekom Drugog svjetskog rata i retrogradna Venera koja uvelike obilježava ovu kalendarsku godinu, napominju kako će tijekom veljače, svibnja i studenog četiri moćne zemlje sve češće koristiti medije kako bi iznijele svoje poruke ili upozorenja. Boravak Urana u znaku Bika najavljuje valutnu krizu budući da Bik predstavlja banke i materijalne resurse.

Od 2022. do 2024. može se očekivati i pad dviju valuta, a usprkos poteškoćama kriptovalute će se i dalje razvijati. Godina u koju ulazimo bit će značajna i za znanstvene inovacije, a naglašena kombinacija Vodenjaka, Bika i Riba skreće pažnju da se treba okrenuti boljem upravljanju obnovljivim izvorima energije.

IGRE NA SREĆU

Točno u ponoć kad se kazaljke poklope, ulazimo u godinu za koju se otimaju dva benefika, moćni Jupiter koji teži ekspanziji i rado se upušta u rizik i Venera koja u astrologiji vlada estetikom, harmonijom, partnerstvom, odnosima, ali i vrijednostima.

U posebnoj numerološkoj godini broj 6 koja je satkana od dominantnog broja 2 razloga za veselje imat će prije svega Bikovi, Vage, Ribe, Strijelci i Rakovi. U znaku zaštitnički nastrojenog Raka, koji više uvažava tuđe emocije nego svoje, našle su se čak tri ključne Arapske točke koje će mu pomoći da ostvari dobitak u igrama na sreću u drugoj polovici godine. Arapska točka sreće, obilja i zlata poručuje Škorpionima prve i druge dekade da se posluže i trikom vizualizacije.

Mentalnom tehnikom pozitivnog razmišljanja trebali bi se poslužiti i uporni Bikovi koji su na svoju stranu neba pridobili Urana koji će ih tjerati na rizik i izlazak iz zone komfora. Iako ovaj zemljani znak vjeruje samo u ono što može opipati i ne oslanja se na faktor sreće u životu, Bikovi koji se usude riskirati i zaigrati više kombinacija, tijekom ljetnih vrućina neće biti na gubitku.

Asteroid Odisej u harmoničnom odnosu s arapskom točkom sudbine zove u igru Ovnove, Vage i Blizance. Nije tajna da je u mitologiji i književnosti Odisej bio miljenik Zeusa i da je u svoje doba glasio za jednog od najmudrijih i najlukavijih ljudi zahvaljujući svom dovitljivom umu.

Ovnovi, Blizanci i Vage tijekom godine trebali bi se oslanjati na svoju intuiciju i igrati u paru.

Strijelci prve i druge dekade imat će prilike u potpunosti promijeniti svoj život zahvaljujući svojim sretnim brojevima. Njihov zaštitnik Jupiter tijekom svog boravka u znaku Riba koje naziva svojim drugim domom, priredit će ugodno iznenađenje Ribama već u zimskim mjesecima. Vrijednim i dobro organiziranim Djevicama dobitak na lutriji donijet će mlađi član obitelji.

Godišta koja u 2022. godini trebaju igrati igre na sreću:

1931., 1934., 1938., 1941., 1945., 1948., 1952., 1955., 1959., 1962., 1966., 1969., 1973., 1976., 1980., 1983., 1987., 1990., 1994., 1997., 2001.