Pozitron Plus DOG PLACE

92,77  (698,98 kn)

ZAŠTITNI PANEL – DOG  PLACE ima radijus zaštite cca 3 metra, a koristi se kao vrlo učinkovita zaštita pseće kućice ili mjesta spavanja psa. Postavlja se ispod, iza, iznad ili pored mjesta gdje pas spava, a služi za izvrsnu zaštitu, rehabilitaciju i regeneraciju psećeg organizma za vrijeme dnevnog i noćnog odmora, te podizanje protoka energije kroz sve organe i organske sustave.

DOG PLACE funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ PROGRAMIRANOG SPEKTRA  FIZIOLOŠKIH  FREKVENCIJA, koje su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama psećeg organizma.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Pozitron Plus DOG PLACE je proizveden zahvaljujući sofisticiranim mogućnostima koje pruža NANO-TEHNOLOGIJA. Osim podizanja vitalne energije psećeg organizma, njegove programirane frekvencije neutraliziraju patogeni spektar elektromagnetskih zračenja iz njegove okoline. Na taj način dodatno štite pseći imuni sustav, koji se ne mora aktivirati da brani organizam od agresivnih frekvencija zračenja, pa tako organizam zadržava puno više svoje unutrašnje energije. Tako frekvencije DOG PLACE danju i noću omogućuju iznadprosječnu zaštitu od štetnih učinaka PRIRODNIH ZRAČENJA (npr. podzemni vodeni tok na mjestu spavanja psa ), štetnih učinaka ELEKTROMAGNETSKIH ZRAČENJA tehničkih uređaja koji ga okružuju unutar prostora u kojem boravi (mobilni telefoni, računala, wi-fi bežični signali, 3G, 4G, 5G, TV, strujni krugovi i sl…) te EMZ koja dolaze iz vana ( repetitori, antene, sateliti, radari, trafostanice…).

Takva vrsta zaštite IZNIMNO JE KORISNA I DOBRO DOŠLA posebice za pse koji žive u stanovima i kućama, jer se pseći organizam evolucijski nije stigao prilagoditi sve agresivnijim utjecajima ELEKTRO-SMOGA, obzirom na streloviti razvoj modernih tehnologija.

Pozitron Plus DOG PLACE postiže zaštitni učinak u radijusu od 3 metra, a funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ  PROGRAMIRANOG  SPEKTRA  FIZIOLOŠKIH  FREKVENCIJA, koje su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama psećeg organizma.

Zato se pod njegovim utjecajem tijelo psa lakše rješava nakupljenog stresa, napetosti, nervoze i anksioznosti, a organizam postaje energetski jači i prirodno otporniji na mnoga oboljenja, ali i na štetne utjecaje patogenih zračenja iz naše okoline.

Pozitron Plus DOG PLACE trajno postavite pored mjesta gdje pas spava noću i gdje se odmara danju.  Panel postavite na originalnu kutiju, tako da instalirate dva nosača, i  jednostavno ga umetnete okomito u za to predviđen utor.  Ukoliko Vam je zgodnije, ne morate postavljati Panel na originalnu kutiju, već ga možete objesiti pored mjesta spavanja, a za tu opciju tvornički smo ugradili otvor na donjem dijelu Panela, tako da upotrijebite žinju ili tanku špagu, pa ga objesite u neposrednu blizinu mjesta spavanja. Važno je da vodite računa kod postavljanja, da pas ne može dohvatiti proizvod, kako ga ne bi izgrizao i uništio. A kuda god ga postavili – ispod, iza, iznad ili sa strane mjesta spavanja, u radijusu od 3 metra Vaš pas je zaštićen.  Uz to idealno je da pas u isto vrijeme kroz cijeli dan i noć koristi i ogrlicu VITALITY COLLAR, koja djeluje terapeutski i zaštitno čitavo vrijeme dok je pas aktivan, dok ste u šetnji, na putu i sl.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pozitron Plus DOG PLACE”