Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m

1.045,59  (7.878,00 kn)

Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m (veličina 20 x 20 cm) ima radijus zaštitnog djelovanja 100 metara u svim smjerovima. Postavite ga u sredinu  prostora koji želite zaštititi. Tako ste zaštitili cijelokupni prostor u radijusu od 100 metara, a dijametar zaštitnog djelovanja iznosi 200 metara.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m osim što pomaže organizmu u obrani od štetnih zračenja svih tehničkih uređaja i bežičnih tehnologija unutar životnog ili radnog prostora, pomaže čak i u obrani od štetnih utjecaja KOJI DOLAZE IZ VANA – zračenja repetitora, satelita, satelitskih i radarskih antena, dalekovoda, trafostanica i jake ulične rasvjete.

Ukoliko je Vaš krevet postavljen na “LOŠEM MJESTU” pomaže organizmu u obrani protiv ZRAČENJA PODZEMNIH VODA i ostalih prirodnih zračenja. Zidovi mu ne smetaju, jedino vodite računa da je pravilno okrenut sa ZVIJEZDOM PREMA SJEVERU, i da je od najbližeg predmeta ili zida udaljen najmanje 30 cm!

TAKO STE ZAŠTITILI SVE STANOVE, POSLOVNE PROSTORE, RADNA MJESTA, UČIONICE, DJEČJE IGRAONICE, SOBE, MJESTA SPAVANJA SVE  U RADIJUSU DJELOVANJA ZAŠTITE.

Kada STOJITE JEDAN DO DVA METRA UDALJENI OD PROIZVODA,  svojim spektrom fizioloških frekvencija pozitivno stimulira Vaš vegetativni živčani sustav, djeluje umirujuće na živčani sustav, te tako SNAŽNO PODIŽE PROTOK UNUTRAŠNJE ENERGIJE SVIH VAŠIH ORGANA I ORGANSKIH SUSTAVA (dokaz testiranja uz pomoć elektro-akupunkture, testiranja suvremenim  softverskim sustavima za frekvencijsku medicinu, te dokazano znanstvenim radom uz znanstveni Certifikat na INSTITUTU BION – Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju – Ljubljana).

Na takav način vrlo brzo pomaže Vašem tijelu podići protok energije, što Vas ujedno čini prirodno otpornijima na štetna zračenja, kao i na mnoge bolesti i bolesna stanja, obzirom  da potiče prirodno jačanje Vašeg imunološkog sustava.

Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m postavljen u radijusu UREDSKIH PROSTORA pomaže kod stvaranja puno boljih međuljudskih odnosa, pomaže da bude manje svađa, manje napetosti, bolja koncentracija, boljeg raspoloženje, zauzimate pozitivniji  stav prema  životu i radu, optimizam i kreativna energija se povečava, a samim time i radni rezultati su bolji, postajete zadovoljniji sami sa sobom i bolje se osjećate.

Kada je Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m postavljen u radijusu ŽIVOTNOG PROSTORA možete primjetiti bolje odnose sa partnerom i djecom, veću smirenost i zadovoljstvo svih ukučana, bolje spavate i bolje se odmorite, imate više energije,  bolju otpornost prema bolestima i jači imunitet, puno rijeđe svađe, djeca bolje  uče, smirenija su,  imaju  bolju koncentraciju, postižu bolje rezultate u školi, kućni ljubimci su osjetno mirniji i zadovoljniji, biljke bolje uspjevaju…

Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m idealan  je za zaštitu stambenih zgrada sa puno stanova, velikih blokova uredskih prostora sa više kancelarija, bolnica, poliklinika, večih liječničkih ordinacija, psihijatrijskih ordinacija, velikih fitnes i welnes centara, ustanova za fiziklnu medicinu i rehabilitaciju, psihijatrijskih ustanova sa puno štičenika, staračkih domova, ustanova za  njegu starih i nemočnih, dječjih vrtića, škola i sl.  Za zaštitu većih prostora serijski se povezuje dva, tri  ili više POZITRONA, na način da se na svakih 100 metara postavlja jedan, pa se tako mogu zaštititi veliki  tvornički  pogoni , cijele zgrade, veliki trgovački centri, crkve, samostani, učenički i studentski domovi i sl.

Stigla je i nova 5G bežična mreža, koja se vrlo gusto postavlja u sva naseljena mjesta. To će dodatno pojačati ukupno elektromagnetsko onečiščenje radne i životne okoline, no donosi nam i obilje novih mogučnosti.  Zato je u korak sa razvojem modernih tehnologija prijeko potrebno razvijati i moderne proizvode za zaštitu ljudskog organizma, koji pomažu ublažiti njihove štetne učinke.

Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m moderan je, visoko-sofisticirani NANO-TECH PROIZVOD,  koji pomaže zaštititi Vaše zdravlje i zdravlje Vaše djece, te Vam pruža PUNO VEĆU SIGURNOST u okruženju modernih tehnologija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pozitron Plus VELIKI PROSTOR 100m”