Pozitron Plus OSOBNI 3m

141,35  (1.065,00 kn)

POZITRON PLUS – OSOBNI 3m (veličina 5×5 cm) ima vrlo jak zaštitni učinak od patogenog spektra štetnih zračenja u vrlo visokom postotku (preko 90%), u radijusu od 3 metra. Služi za OSOBNU ZAŠTITU JEDNE OSOBE, zbog čega ima neprocjenjivu praktičnu vrijednost, jer ga nosite uvijek uz sebe (u džepu, novčaniku, torbici…) bez obzira gdje se kretali. Kada dođete na posao (školu, fakultet) radite za računalom, pijete kavu u omiljenom kafiću… samo ga stavite ga na stol pored sebe, ili ga držite u ruci dok čekate u redu na šalteru banke, čekate pregled liječnika i sl…

—————————————————————-

Najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana. – –€141.35 €113.08

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

POZITRON PLUS OSOBNI 3m vrlo je koristan i kada putujete, jer je lagano prenosiv i uvijek je uz Vas. Kada dođete u hotel, motel, kuću za odmor ili sl., izvadite ga iz novčanika, stavite ga pored kreveta i tako ste zaštitili novo mjesto spavanja, pa će Vam i san biti bolji. Kada idete na trčanje, rekreativne šetnje i sl. nosite ga sa sobom u džepu, dodatno će Vam pojačati protok energije, te Vam omogućiti bržu relaksaciju i regeneraciju organizma. Zato je omiljen i kod sportaša (profesionalnih i rekreativnih).

Idealan je za profesionalne vozače, poslovne ljude koji često putuju i općenito za sve ljude koji puno vremena provode u automobilu (autobusu, kamionu, avionu). Pomaže Vašem organizmu da se lakše brani od štetnih zračenja akumulatora, elektronike i bežičnih signala GPS-a, koji predstavljaju velike kradljivce energije za vrijeme vožnje, a u isto vrijeme podiže Vašu unutrašnju energiju, omogućuje bolju koncentraciju i vožnja Vas manje iscrpljuje. Posebice se preporuča vlasnicima električnih automobila i hibrida. Pozitron samo izvadite iz novčanika i za vrijeme vožnje držite ga u pretincu pored mjenjača.

Kome se preporuča korištenje POZITRON PLUS OSOBNI 3m?

Preporuča se apsolutno svima da ga uvijek nose uz sebe. Ljudi koji imaju sjedeće radno mjesto nose ga sa sobom na posao, i za vrijeme rada drže ga na radnom stolu. Školska djeca i studenti nose ga u torbi, prilikom učenja vade ga i drže na radnom stolu. Vozači automobila stavljaju ga za vrijeme vožnje pored mjenjača. Jako će dobro doći svakome. Zdravim ljudima pomaže da dugoročno zdravi i ostanu. Od velike pomoći biti će kroničnim bolesnicima i starijim osobama, podići će im protok energije, poboljšati raspoloženje, osnažiti imunitet. Djeluje vrlo umirujuće na živčani sustav, tako pomaže umanjiti anksioznost i depresivna raspoloženja, što pomaže kod uspostavljanja bolje psiho-fizičke ravnoteže.

Stigla je i nova 5G bežična mreža, koja se vrlo gusto postavlja u sva naseljena mjesta. To će dodatno pojačati ukupno elektromagnetsko onečišćenje radne i životne okoline, no donosi nam i obilje novih mogućnosti. Zato je u korak sa razvojem modernih tehnologija prijeko potrebno razvijati i moderne proizvode za zaštitu ljudskog organizma, koji pomažu ublažiti njihove štetne učinke.

POZITRON PLUS OSOBNI 3m moderan je, visoko-sofisticirani NANO-TECH PROIZVOD, koji pomaže zaštititi Vaše zdravlje i zdravlje Vaše djece, te Vam pruža PUNO VEĆU SIGURNOST u okruženju modernih tehnologija.

Dodatne informacije

NARUČITE VIŠE I UŠTEDITE:

NARUČITE 1, UŠTEDITE: €28.26 (213,00 kn), NARUČITE 2, UŠTEDITE: €99.80 (752,02 kn) + POKLON – 2 KOMADA POZITRON PLUS MOBITEL 1m, NARUČITE 3, UŠTEDITE: €149.71 (1.128,00 kn) + POKLON – 3 KOMADA POZITRON PLUS MOBITEL 1m

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pozitron Plus OSOBNI 3m”