Astrozona

Venera u Blizancima zagrijati će ovo ljeto

rawpixel.com – www.freepik.com

Kozmički potres dolazi 23. lipnja, kada Venera napušta prizemljenog Bika i ulazi u intelektualne Blizance.

U astrologiji, Venera je planet ljubavi, privrženosti i ljepote. Kako Venera mijenja znakove na nebu, to utječe na način na koji dajemo i primamo ljubav. Kao zračnim znakovima, Blizancima je jako stalo do komunikacije i razmjene informacija. Kada je Venera u Blizancima, žudimo za mentalnom ekspanzijom i stimulacijom, bilo da se radi o učenju od partnera ili dijeljenju vlastitog znanja s ljubavnikom.

Što to znači kada je Venera u Blizancima?

Venera u Blizancima nas podsjeća na moć komunikacije unutar naših odnosa. Verbalni komplimenti i intelektualna kompatibilnost nedvojbeno su izvrstan način jačanja naših veza s drugima. Ako ste slobodni i tražite ljubav, nemojte se iznenaditi ako vam se planer počne puniti!

Energija Blizanaca može biti neodlučna, jer postoji dio Blizanaca koji uvijek traži nova iskustva i stimulaciju. Venera u Blizancima je majstorica kada je u pitanju umjetnost flertanja. Budite uvjereni, notifikacije će brujati i naši razgovori jedan na jedan bit će mentalno poticajni. No vjerojatnije je da ćemo juriti za opcijama radi raznolikosti, umjesto da se smirimo sa samo jednom energijom.

Venera u Blizancima: Što očekivati ​​u 2022

Venera će ostati u Blizancima do 17. srpnja. Za vrijeme Venerinog boravka u Blizancima, planet ljubavi sklopit će nekoliko skladnih veza. 28. lipnja naši ljubavni životi dobivaju kozmički poticaj i blagoslov dok Venera vodi slatki razgovor s Jupiterom u Ovnu. Jupiter je planet sreće, prilika i ekspanzije. Ova energija podrške nudi sjajnu priliku da izrazite kako se osjećate ili možda čak nekome kažete da ste zaljubljeni u njega.

Sljedećeg mjeseca, 12. srpnja, Venera u Blizancima se miješa sa Saturnom u Vodenjaku. U astrologiji, Saturn je planet predanosti, predanosti i odgovornosti. Ovu korisnu energiju možete upotrijebiti da s partnerom definirate odnos ili da se bavite temama kojima su potrebna konstruktivna rješenja.

Sljedećeg dana čeka nas tračak zbrke, jer će Venera 13. srpnja formirati napeti kut s Neptunom u Ribama. Venera i Neptun predstavljaju ljubav i romansu. Kada se sretnu na skladan način, to pojačava našu ljubavnu prirodu i kvalitetu naših odnosa. Kada se sretnu u napetom razgovoru, lako je propustiti upozorenja i idealizirati osobu ili situaciju. Najbolji način da krenete naprijed je da budete refleksivni, a ne reaktivni.

Općenito, ljeto ljubavi tek počinje — i iako postoji nekoliko zaokretnih tranzita na tom putu, istina je da se Venera u Blizancima svodi na to da budete koketni i društveni. Drugim riječima, pripremite se za zabavu.