Astrologija

Mjesečeve mijene u listopadu: Merkur izlazi iz retrogradnosti, mnoge stvari će se razjasniti

mjesec
foto: pixabay.com
Ovo je dobro razdoblje za rješavanje problema oko nasljedstva i financija, ali i za početak zajedničkog života

Listopad je astrološki jedan od karizmatičnijih mjeseci u godini. Očekuju nas velike promjene na polju odnosa. Neke veze se raskidaju, neke nove započinju. Kada Merkur izađe iz retrogradne faze, što će biti 2. listopada, dosta stvari će nam se razjasniti i pokrenuti. Pomrčina Sunca 25. listopada, a potom i retrogradni Mars od 30.10. unijet će promjene u vaše živote koje će biti dugoročnog značaja.

3. listopada PRVA ČETVRT

U vrijeme ove mijene, ljudima će se popraviti raspoloženje pa će mnogi stvarati nova prijateljstva, biti druželjubivi i više uživati u malim životnim radostima. Odlično je vrijeme za nove poslovne početke.

9. listopada PUNI MJESEC

Puni Mjesec koji će se odigrati u znaku Ovna upozorava na naglost i brzopletost. Pazite kako rukujete novcem, ne trošite previše i ne zaliječite se u kupnje. U ljubavi sputajte ljubomoru, osobito ako ste rođeni u znaku Ovna, Raka, Vage i Jarca.

17. listopada POSLJEDNJA ČETVRT

Mnogi će osjetiti pad raspoloženja, ali i nervozu pa su pogrešne odluke češće u takvim stanjima. Ovu četvrt najteže će podnijeti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci koji će biti promjenjiva raspoloženja te skloni nesanici.

25. listopada POMRČINA SUNCA

Tjedan dana prije i poslije pomrčine Sunca u znaku Škorpiona, ne preporučuje se sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora, kupoprodaja nekretnina, vjenčanja, zaruka. Ovome će najviše biti skloni Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci. U svemu što radite, budite na oprezu – intuicija treba biti naš vodič kroz život.

Sjajno vrijeme za ulazak u ‘bračne vode’

Merkurov i Venerin ulazak u znak Vage ojačat će nam koncentraciju i logiku. Ovo je dobro razdoblje za rješavanje problema oko nasljedstva, kao i svih financijskih problematika. No isto tako, ovo je dobar mjesec za početak zajedničkog života i braka kod rođenih u znaku Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strijelca i Vodenjaka.

Mantra

Mantra.hr je internetski portal koji inspirira i informira sve one koji sreću, smisao i zadovoljstvo pronalaze u alternativnim načinima življenja. Otkrivamo tajne horoskopa i analiziramo aktualne zvjezdane konstelacije, osluškujemo unutarnji glas kako bismo pronašli put do autentične duhovnosti i spiritualnosti, brinemo o zdravlju i ljepoti koristeći prirodne metode iscjeljenja i narodne recepture, otkrivamo misterije svijeta i drevne zaboravljene vještine… Mantra je sveti zvuk koji vodi ka Izvoru.

Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar