Astrologija

Mjesečeve mijene u studenom: Krvavi Mjesec u Biku tjera nas da otpustimo stare terete i okrenemo se budućnosti

mjesec
foto: pixabay.com
Krajem mjeseca Jupiter napokon kreće direktno pa prestaje razdoblje stagnacije, mnogi će znakovi doživjeti preporod

U studenom nas očekuje pomrčina Mjeseca u znaku Bika koja će se odvijati u blizini Urana i u izazovnom aspektu sa Saturnom. Vrijeme je da otpustimo stare terete, riješimo probleme o koje se često spotičemo i krenemo u stvaranje bolje budućnosti. Većina sporih planeta zajedno s Marsom se kreću retrogradno i pomažu nam da otpustimo, iscijelimo, bolje vidimo, redefiniramo.

1. studenog PRVA ČETVRT

Odlično je vrijeme za druženja i zabave, ali i ostvarenje planova, ma koliko vi sumnjali u dobar ishod. Budite ono što jeste, pokažite se u punom sjaju i osvajajte životne vrhunce.

8. studenog PUNI MJESEC

Potpuna pomrčina Krvavog Mjeseca u znaku Bika omogućuje nam da dovršimo ono što smo započeli i izađemo iz životnih teškoća. Bik je materijalan znak pa će mnogi rješavati financijske probleme, osobito Ovnovi, Bikovi i Škorpioni.

16. studenog POSLJEDNJA ČETVRT

Ova mijena događat će se u znaku Lava pa se pazite da vas bahatost i ego ne odvedu na krivi put ili da se ne zamjerite utjecajnim ljudima. Bitno je biti skroman, što se osobito odnosi na Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake.

30. studenog PRVA ČETVRT

Ako ste umjetničke prirode, ova mijena u znaku Riba probudit će vašu inspiraciju pa ćete stvarati prekrasna djela. Koristite se svojom intuicijom ako naiđete na životne probleme jer vas neće iznevjeriti.

Jupiter napokon kreće naprijed i donosi sreću

Nakon višemjesečnog Jupiterovog retrogradnog kretanja (prividno unazad) od 23.11. taj planet se kreće direktno i donosi nam mnoge lijepe i sretne trenutke. U tome će najviše uživati vodeni i zemljani znakovi kojima prestaje razdoblje stagnacije pa napokon kreću u povoljnijem životnom smjeru. I zračni i vatreni znakovi okusit će svoj ‘kolač sreće’ pa će i oni dobiti priliku da riješe mnoge probleme ili da počnu ispočetka graditi ono što je dosad bilo porušeno.

Mantra

Mantra.hr je internetski portal koji inspirira i informira sve one koji sreću, smisao i zadovoljstvo pronalaze u alternativnim načinima življenja. Otkrivamo tajne horoskopa i analiziramo aktualne zvjezdane konstelacije, osluškujemo unutarnji glas kako bismo pronašli put do autentične duhovnosti i spiritualnosti, brinemo o zdravlju i ljepoti koristeći prirodne metode iscjeljenja i narodne recepture, otkrivamo misterije svijeta i drevne zaboravljene vještine… Mantra je sveti zvuk koji vodi ka Izvoru.

Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar