Astrologija

Mjesečeve mijene u prosincu: Planovi se mijenjaju u posljednji tren

mjesec
foto: pixabay.com
Jupiterov povratak u znak Ovna idealan je za kovanje planova i želja, no samo polako i strpljivo, jer tu su i retrogradni Mars te Merkur

Posljednji mjesec u ovoj godini obilježit će retrogradno kretanje Marsa znakom Blizanaca koji nam omogućuje da malo usporimo, bolje vidimo i promijenimo ona područja života s kojima nismo zadovoljni. 29.12. pridružit će mu se i Merkur u Jarcu koji će također krenuti retrogradno, pa bi se neki naši planovi za kraj godine mogli neočekivano i u posljednji tren promijeniti.

8. prosinca PUNI MJESEC

U vrijeme punog Mjeseca u Blizancima, bit ćemo psihički osjetljiviji te burno reagirati na svaki oblik nepravde. Bavite li se intelektualnim radom, pazite se izraženije dekoncentracije, čemu će najviše biti izloženi Rakovi, Djevice, Strijelci i Ribe.

16. prosinca POSLJEDNJA ČETVRT

Pad radne motivacije bit će izražen u vrijeme ove mijene pa će mnogi od nas, a osobito Blizanci, Lavovi, Strijelci i Ribe biti zasićeni poslom kojeg rade. Osjećat ćemo pojačanu potrebu za snom i odmorom. No Bikovi, Djevice i Jarci mogli bi ostvariti dobre poslovne rezultate.

23. prosinca MLADI MJESEC

Mladi Mjesec u znaku Jarca učinit će nas poduzetnima i ambicioznima pa je to odlično vrijeme za sve poslovne akcije, osobito rođenima u znaku Bika, Djevice i Jarca. Društvenom životu, ali i novim ljubavnim vezama bit će skloni Rakovi, Škorpioni i Ribe.

30. prosinca PRVA ČETVRT

Prva četvrt u znaku Ovna poticat će nas na pojačano trošenje energije i dati nam više poduzetnosti. Bit ćemo skloniji energičnom djelovanju, a strast i ljubav u vezama će se pojačati. Intuitivno ćemo osjećati što treba našem partneru, a ljubavnim uzbuđenjima bit će najviše skloni Ovnovi, Lavovi i Strijelci.

Ovan želi nove početke

Jupiterov povratak u znak Ovna koji će trajati sve do 16. svibnja 2023. donijet će u naše živote mnoge blagodati, kojima će najviše biti izloženi vatreni i zračni znakovi. Njima će se otvoriti mnoga vrata pa će uživati u kovanju planova i njihovoj realizaciji. Ni ostali znakovi neće biti zakinuti za svoj ‘komad kolača’ pa je ovo vrijeme sjajno za nove životne početke jer je Ovan prvi znak Zodijaka koji predstavlja početak nečega. Nemojte biti pasivni, u idućim mjesecima ostvarujte svoje ciljeve i želje, koje god prirode one bile.

Mantra

Mantra.hr je internetski portal koji inspirira i informira sve one koji sreću, smisao i zadovoljstvo pronalaze u alternativnim načinima življenja. Otkrivamo tajne horoskopa i analiziramo aktualne zvjezdane konstelacije, osluškujemo unutarnji glas kako bismo pronašli put do autentične duhovnosti i spiritualnosti, brinemo o zdravlju i ljepoti koristeći prirodne metode iscjeljenja i narodne recepture, otkrivamo misterije svijeta i drevne zaboravljene vještine… Mantra je sveti zvuk koji vodi ka Izvoru.

Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar