Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 27. do 3. prosinca 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Poslovi kreću uzlaznom putanjom. Radit ćete s posebnim nadahnućem, a pritom i sve bolje zarađivati. Nezaposlenima bi se mogla stvoriti priliku za stalni radni odnos.

Ljubav

Bit ćete magnetski privlačni suprotnom spolu. Samci mogu očekivati povećan broj ljubavnih ponuda. Jednu odluku donijet ćete na temelju tjelesne privlačnosti.

Savjet

Potreban vam je odmor i vrijeme u kojem ćete obnoviti energiju.

Dobar dan: 3. prosinca

Loš dan: 27. studenoga

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Planeti će podići temperaturu u poslovnim odnosima i u pozitivnom i u negativnom smislu. Idealno bi bilo da se spojite sa suradnicima, tako da svačija produktivnost bude uvećana.

Ljubav

Postat ćete manje čangrizavi i više ćete vjerovati u sebe. Zvijezde će naglasiti vašu privlačnost i erotičnost, no pripazite da se ne zaljubite u nekog neozbiljnog.

Savjet

Iskažite više inicijative u djelovanju, nametnite se osobnošću.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 29. studenoga

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★

Posao

Opast će vam energija i entuzijazam. Odgodite poslove koji podrazumijevaju veće tjelesne napore i dugotrajan rad ‘u komadu’. Ako je moguće, raspodijelite zadatke na manje dijelove.

Ljubav

Naći ćete se između dvije vatre. Iako ćete biti u vezi, iskušenje na koje će vas staviti čari jedne osobe suprotnog spola, bit će prejako da biste mu se mogli othrvati.

Savjet

Riješite obiteljske probleme, ne čekajte da se gomilaju.

Dobar dan: 28. studenoga

Loš dan: 2. prosinca

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Vrijeme je povoljnije za osiguravanje i učvršćivanje položaja nego za širenje profesionalne aktivnosti. Iako je napredovanje moguće, ono će vjerojatno biti usporeno.

Ljubav

Ozbiljan razgovor s partnerom upozorit će na pukotine u odnosu. To je prilika da napokon kažete što vam je na duši. Neki će razmišljati o svijanju bračnog gnijezda.

Savjet

Izbjegnite susrete s ljudima koji vas redovno iscrpe i umore.

Dobar dan: 30. studenoga

Loš dan: 3. prosinca
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Tjedan je pogodan za uvođenje nove poslovne strategije, uspostavljanje nove suradnje ili promjenu radnog mjesta. Mogli biste se okušati u poslu kojeg dosad niste nikad radili.

Ljubav

Fatalnim šarmom obarat ćete s nogu pripadnike suprotnog spola. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da krenete u akciju jer će vam malo tko uspjeti odoljeti.

Savjet

U odličnom ste tjednu za polaganje ispita ili javne nastupe.

Dobar dan: 2. prosinca

Loš dan: 28. studenoga

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Nemotivirani ste, a baš će se ovog tjedna obaveze nagomilati. Zamolite kolege za pomoć i svakako zatražite savjet stručnjaka prije sklapanja ikakvih ugovora.

Ljubav

Prevelika osjetljivost i sklonost malodušju, ugrozit će vaše privatne veze. Objasnite partneru svoje stanje i kroz razgovor nadoknadite osjećajno neslaganje.

Savjet

Psihički ste iscrpljeni pa više odmarajte i bavite stvarima koje volite.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 1. prosinca

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Odlične poslovne prilike bit će vezane uz mjesto udaljeno od vašeg boravišnog prostora. Na radnom mjestu dobit ćete očekivanu potporu i izboriti se za bolje radne uvjete.

Ljubav

Ljubavne iskrice mogle bi planuti s osobom koju dugo poznajete. Bit ćete iznenađeni plimom uzbuđenja kada se slučajno dodirnete ili značajno izmijenite poglede.

Savjet

Aktivnosti vezane uz ljepotu i formu donose vam odlične rezultate.

Dobar dan: 29. studenoga

Loš dan: 2. prosinca

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete energije i odvažnosti za sve što želite. Ne odlažite akciju jer je vrijeme da se nametnete i napredujete. Nekima među vama popravit će se financijska situacija.

Ljubav

Privlačit će vas zrelije osobe utjecajnijeg društvenog i materijalnog statusa, a nije isključen flert i provod s poslovnim suradnikom, partnerom ili šefom.

Savjet

Ono o čemu sanjate, na putu je da postane stvarnost.

Dobar dan:  1. prosinca

Loš dan:  28. studenoga
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Mogućnost da napredujete nagnat će vas na prekovremeni rad i iznalaženje novih poslovnih izvora. Moguća su nova partnerstva, obnove starih i provjerenih. Bolje zarađujete!

Ljubav

Planeti vas uvode u nova ljubavna iskustva i strastveni zagrljaj koji ćete pamtiti. Uživat ćete u nečijem udvaranju, a zavođenje nastaviti vrućim porukama.

Savjet

Otkrijte svoje osjećaje osobi koja izražava naklonost prema vama.

Dobar dan:  3. prosinca

Loš dan: 30. studenoga

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Nađite vremena samo za sebe i prikladan način kako da ‘pročistite’ misli. Manje ćete raditi, izolirati se od kolega ili se povući iz javnog života. Odgovarat će vam rad u miru.

Ljubav

Ljubav će biti prožeta tajnama, sudbinskim susretima i platonskim osjećajima. Dogodit će se kemija privlačnosti između vas i zauzete ili svježe rastavljene osobe.

Savjet

Mogli biste se razočarati u neke ljude, pazite kome vjerujete.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 3. prosinca

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Poruke i pozivi prisutni su cijelog tjedna. Nastojte ostati povezani s ljudima na svim frontovima, kako vam ne bi promakla važna informacija. Bit ćete odlični u timskim poslovima.

Ljubav

Ostvarenju novih odnosa kumovat će prijatelji ili rodbina, a uzbudljivi susreti očekuju vas prilikom večernjih izlazaka. Mnogi će se zaljubiti i biti presretni.

Savjet

Aktivnije se uključite u društvena zbivanja, očekuju vas lijepi trenuci.

Dobar dan: 29. studenoga

Loš dan: 27. studenoga

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★

Posao

Iako ste izloženi stresu, ovotjedni položaj zvijezda ide vam u korist. Ostvarit ćete neke svoje ideje i projekte te naići na potporu kod nadređenih i onih ljudi s kojima surađujete.

Ljubav

Poslovne obaveze vas ili vašeg partnera, mogle bi uzrokovati ozbiljnije podrhtavanje ljubavnog tla. No na vrijeme ćete detektirati problem i potruditi se oko partnera.

Savjet

Ne svađajte se sa šefovima, navući ćete si nevolju na vrat.

Dobar dan: 1. prosinca

Loš dan: 30. studenoga