Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 16. do 22. listopada 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Odškrinut će se vrata za napredovanje, no pravu priliku još trebate pričekati. Nemojte biti u grču i prevelikih očekivanja. Ostanite dosljedni sebi, svojim idealima i ciljevima.

Ljubav

Ulazite u odlično razdoblje zahvaljujući Marsu u vama prijateljskom znaku Blizanaca. Bračni odnosi i veze će se popraviti, iako komunikacija nije najsjajnija. Slobodni će nekog upoznati.

Savjet

Vjerujte unutarnjem glasu i povući ćete dobar poslovni potez.

Dobar dan: 18. listopada

Loš dan: 16. listopada

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Nedostajat će vam energije i volje, a za neke procese trebat će vam više vremena. Manjak koncentracije i dobre organizacije, nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti.

Ljubav

Iako će vam partner ostati dužan neke odgovore, nećete ustrajavati. Bit ćete zadovoljni zato što se vaš odnos poboljšava kroz sve kvalitetniju uzajamnu komunikaciju.

Savjet

Ne povlačite se u sebe – izađite među ljude, osjećat ćete se bolje.

Dobar dan: 21. listopada

Loš dan: 19. listopada

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vjerovat ćete u uspjeh i neće vam biti žao uložiti mnogo energije i truda u rad. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing, ekonomija, kao i odnosi sa strancima i putovanja.

Ljubav

Nemojte čekati uz telefon da vas nazove osoba koja vam se sviđa, misleći da ćete je na taj način zainteresirati. Pokažite li hrabrost, ubrzat ćete i uljepšati razvoj događaja.

Savjet

Ulazite u razdoblje kada ćete profitirati od mreže svojih kontakata.

Dobar dan: 20. listopada

Loš dan: 22. listopada

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Vaš uspjeh ovisi o dobroj koordinaciji s drugima. Nove situacije i povećan pritisak činit će vas umornima i rastresenima, no želja za uspjehom bit će vaša pokretačka snaga.

Ljubav

Partner će sumnjati u vaše osjećaje. Doživljavat će vas nedokučivima. Razgovarajte i razjasnite nesporazume, osobito ako iza svega stoji samo vaše loše raspoloženje.

Savjet

Pretresanje situacija iz prošlosti nepotrebno će vas oneraspoložiti.

Dobar dan: 17. listopada

Loš dan: 20. listopada
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Planeti ističu vašu maštovitost pa ćete biti uspješni u poslovima gdje se traži kreativan duh. Kolega bi mogao neizravno ometati vaš napredak, ali znat ćete mu stati na put.

Ljubav

Međusobno će razumijevanje porasti pa tjedan iskoristite za razgovore o osjetljivijim temama, osobito onima koje su već prije bile uzrok svađama.

Savjet

Pazite da vas želja za luksuzom ne gurne u financijski škripac.

Dobar dan: 18. listopada

Loš dan: 16. listopada

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete jasno razrađen plan i stremiti njegovom ispunjenju, a splet okolnosti to će vam i osigurati. Pravi je trenutak za svaki iskorak iz prosječnog. Kreativni ste.

Ljubav

Kvaliteta ljubavnog i bračnog života doći će u prvi plan. Osjećate li da se udaljavate jedno od drugog, učinit ćete sve kako biste se ponovno zbližili.

Savjet

Zdravlje je stabilno, no dobro bi vam došlo malo više sna.

Dobar dan: 21. listopada

Loš dan: 19. listopada

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Mnogo ćete komunicirati, primati stranke i javljati se na telefon. Vaša intelektualna i tjelesna snaga zasjenit će rad kolega, koji će vam otvoreno zavidjeti.

Ljubav

Veze i brakove osvježit će val romantike pa ćete biti bliski s partnerom. Imate li neostvarenih ljubavnih planova, sada krenite u njihovo ostvarivanje.

Savjet

Želite li nešto postići, oslonite se na šarm i snagu lijepe riječi.

Dobar dan: 20. listopada

Loš dan: 17. listopada

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Mogli biste dokučiti rješenje poslovne situacije. No oko vas još ima onih koji se ne slažu s vašim razmišljanjima, pa se sa suradnicima i partnerima ne slažete najbolje.

Ljubav

Započnete li ljubavnu vezu, nemojte se prepuštati sumnjama. Opustite se i pustite neka sve ide svojim tijekom – ionako ništa ne možete unaprijed predvidjeti.

Savjet

Tjedan je povoljan za putovanja, selidbe i traženje honorarnog posla.

Dobar dan:  16. listopada

Loš dan:  18. listopada
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Mogle bi vas snaći nove poslovne dužnosti ili ćete mijenjati odsutnog kolegu. Neki među vama će promijeniti radno mjesto, opis radnih zadataka ili način ispunjenja obaveza.

Ljubav

Ako ste slobodni, jedan susret bit će fatalan. Oboje ćete se pretvarati da se ništa ne događa, no drugi će primijetiti da između vas postoji privlačnost.

Savjet

Poslušajte srce i znat ćete kako postupiti prema simpatiji.

Dobar dan:  19 . listopada

Loš dan: 22. listopada

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Živcirat će vas suradnici i pomanjkanje organizacije. Mogli biste se zamjeriti šefu ili na neki drugi način sebe gurnuti u centar pozornosti. Čuvajte se svojih prevelikih očekivanja.

Ljubav

Zadržite prisebnost, kako biste mogli procijeniti daljnji razvoj ljubavne veze. Primijetit ćete da od partnera ne dobivate očekivanu potporu pa razgovarajte o tome.

Savjet

Nemojte pokleknuti pred zahtjevima na poslu jer ste im dorasli.

Dobar dan: 21. listopada

Loš dan: 17. listopada

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Poslovi s inozemstvom odlično su vam aspektirani, kao i rad na sebi te širenje intelektualnih granica. Nije isključeno da vas tvrtka pošalje na stručno usavršavanje.

Ljubav

Uživat ćete u razonodi i flertu koji će vam priuštiti zanimljiva osoba. Verbalnom snalažljivošću i osjećajnošću unijet ćete mir i stabilnost u bračne odnose.

Savjet

Uravnotežite prehranu i više se bavite tjelesnim aktivnostima.

Dobar dan: 21. listopada

Loš dan: 20. listopada

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Uključuje li vaš posao putovanja ili razne oblike komunikacija, imat ćete prigodu spojiti ugodno s korisnim. Nagrade i pohvale od strane šefova motivirat će vas na još više truda.

Ljubav

Odnos s partnerom naći će se na skliskom terenu. No nakon pokoje svađe sve će biti jasnije pa će sve ono što potkopava bračnu stabilnost, napokon biti otklonjeno.

Savjet

Razdoblje je stvoreno za učvršćivanje i sklapanje poznanstava.

Dobar dan: 16. listopada

Loš dan: 22. listopada