Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 18. do 24. prosinca 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Poslovni ritam pojačat će rastrojenost, umanjiti koncentraciju i izazvati nesuglasice s kolegama. Radite polagano, bez umaranja. Iskoristite intuiciju u donošenju odluka.

Ljubav

U turbulentnom ste razdoblju u kojem ne znate kako se postaviti. Sumnjate u partnera i čudni su vam njegovi postupci, no shvatit ćete da pretjerujete.

Savjet

Na vrijeme kupite darove i tako izbjegnite gužve.

Dobar dan: 22. prosinca

Loš dan: 18. prosinca

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dovršit ćete jedan složen posao koji zahtijeva izdržljivost i kreativnost. Uz tek malu pomoć drugih, gotovo ćete sve učiniti sami, što će utjecati na vaše samopouzdanje.

Ljubav

Shvatit ćete da je vaš odnos s partnerom kvalitetan i da može izdržati sve kušnje i zapreke. I slobodnima kreće sve nabolje – moguća su fatalna poznanstva.

Savjet

Tjedan je odličan za putovanje i posjet rodbini.

Dobar dan: 23. prosinca

Loš dan: 19. prosinca

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Izvrsnim snalaženjem u kritičnim situacijama, nagnat ćete šefove da razmisle jesu li iskoristili sav vaš potencijal. Predlože li vam posao s više odgovornosti, prihvatite ga.

Ljubav

Ne gubite nadu u budućnost uspostavljenog odnosa, koliko god da sad ne vidite izlaz iz krize. Ne petljajte s bivšim partnerom, ako imate novog. Budite iskreni!

Savjet

Blagdane provedite s voljenima, nemojte se od njih udaljiti.

Dobar dan: 18. prosinca

Loš dan: 21. prosinca

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Napeta situacija u radnoj sredini, loše će utjecati na vaš radni učinak. Izbjegavajte nadmetanja s kolegama, kao i zauzimanje strana. Izvršavajte zadatke i ne obazirite se na druge.

Ljubav

Partner će izraziti želju za zajedničkim životom, no niste još spremni na taj korak. Samci se poigravaju sa simpatijom, no pazite – uloge bi se mogle zamijeniti!

Savjet

Nastojte se više odmarati – u stresnom ste razdoblju!

Dobar dan: 20. prosinca

Loš dan: 24. prosinca
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Nesigurnosti i ovisnost o širim zbivanjima, potkopavat će vam volju za rad. Izbjegnite spletke i nečija zlobna podmetanja. Nemojte biti ni na čijoj strani.

Ljubav

Mogli biste s partnerom razmišljati o zajedničkom životu, možda i planirati skori brak. Samcima bi se mogao svidjeti netko koga susreću na radnom mjestu.

Savjet

Dopustite si malo više slobode, rasteretite se u dobru društvu.

Dobar dan: 22. prosinca

Loš dan: 19. prosinca

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Zablistat ćete nastupom i mnogi će se oslanjati na vaše procjene. Uspješno ćete otklanjati zapreke i pronalaziti originalne načine da iskažete svoje potencijale.

Ljubav

Sve je moguće; od nove veze, obnavljanja stare pa do planiranja zaruka. Slobodne Djevice su u pravoj prilici za novu ljubav – osjećaji vas neće prevariti.

Savjet

Rukujete li pirotehničkim sredstvima, pazite se ozljeda!

Dobar dan: 24. prosinca

Loš dan: 21. prosinca

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Mogli biste se sukobiti sa šefovima, što bi moglo uzrokovati neprijateljstva. Šire komunikacije će se pogoršati, a svađe nisu isključene ni u kontaktu sa suradnicima.

Ljubav

Vrijeme je raščišćavanja, odlazaka, pomirenja, ali i novih simpatija. Skloni ste radikalnim potezima, no prije nego što krenete u akciju, dobro promislite.

Savjet

Više mislite na sebe i na ljude i situacije koje vas usrećuju.

Dobar dan: 18. prosinca

Loš dan: 22. prosinca

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Oslobodite se nesigurnosti i pokažite kolegama da ste vrijedni pozornosti i uvažavanja. Ne gubite vrijeme na nebitne stvari jer za to vrijeme netko drugi može ugrabiti vašu priliku.

Ljubav

Mnogo ćete izlaziti pa je veća mogućnost da doživite susret i zaljubite se na prvi pogled. Strast koju raspiruju zvijezde unijet će osvježenje u vaš brak.

Savjet

Neka vam i najmlađi pomognu u ukrašavanju doma.

Dobar dan:  20. prosinca

Loš dan:  18. prosinca
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Zablistat ćete koncentracijom, svježim idejama i odličnom organizacijom posla. Nasljedstvo, oporuke i rukovanje tuđom imovinom, bit će iznimno važni za mnoge među vama.

Ljubav

Ugodite sebi i svojim potrebama, dotjerajte se, budite privlačni. Ovo su dani kada je moguć susret zbog kojeg ćete zaboraviti sve dane tuga i samoća.

Savjet

Preuzmite stvari u svoje ruke, uspostavite kontrolu nad događajima.

Dobar dan:  21. prosinca

Loš dan: 19. prosinca

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Nitko vam neće biti ravan po energiji koju ste u stanju uložiti u obavljanje posla ili programa. Posvetite se organizaciji, postavite ljude oko sebe na pravo mjesto.

Ljubav

Merkur, Venera i Sunce u vašem znaku najavljuju ugodna ljubavna zbivanja pa su moguće simpatije. S jednom osobom zavodit ćete se riječima, pismima ili porukama.

Savjet

Na vrijeme kupite božićnu jelku i ukrase.

Dobar dan: 23. prosinca

Loš dan: 18. prosinca

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Upozoravamo na mogućnost komplikacija, prevelikih očekivanja ili poslovnih prijevara. Naići ćete na vanjske okolnosti koje će komplicirati sve čega se primite. Budite na oprezu!

Ljubav

Tražit ćete u partneru oslonac koji bi mogao izostati. Osjetit ćete se neshvaćeno, no nemojte dopustiti da vam blagdani proteknu u šutnji. Razveselite voljenog darom.

Savjet

Poradite na kvalitetnijoj komunikaciji s partnerom, nemojte šutjeti.

Dobar dan: 18. prosinca

Loš dan: 20. prosinca

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Sve kreće nabolje – naklonjeni Merkur vam otvara nove poslovne putove pa će se nezaposleni zaposliti. Na radnom mjestu ste posebno snalažljivi i oštroumni. Šefovi vas cijene.

Ljubav

Osoba koja će vam uzburkati krv i čula, mogla bi vam pomoći da lakše i brže raskinete vezu u kojoj niste sretni. Oni u braku će se odlično slagati s voljenim.

Savjet

Izlazite i zabavljajte se, treba vam što više društva.

Dobar dan: 19. prosinca

Loš dan: 22. prosinca

https://mantra.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2022/