Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 13. do 19. ožujka 2022. za sve znakove Zodijaka

pikisuperstar – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Sve što se čini kao prilika za nešto novo, dobro promotrite sa svih strana. Ne nasjedajte na ničija obećanja i ne mijenjajte mnogo u svojim planovima.

Ljubav

Uz malo dobre volje lako ćete se uskladiti s partnerom. Planeti podržavaju vaša ljubavna nastojanja, pomažu vam stjecati tuđe simpatije i dolaziti do željenih kontakata.

Savjet

Jedini bi problemi mogli proizaći iz vaših prejakih osjećaja, odmaknite se malo od njih.

Dobar dan: 14. ožujka

Loš dan: 18. ožujka

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Do izražaja će doći vaš snalažljivost i komunikacijske vještine. Očekujte veću produktivnost uz manje stresa.

Ljubav

Bit ćete vrlo osjetljivi pa ćete na savjete partnera reagirati burno. Poradite na romantici i strasti.

Savjet

Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi narušiti vaše zdravlje, stoga vam se preporučuje uzimanje vitaminskih pripravaka i konzumiranje voća.

Dobar dan: 16. ožujka

Loš dan: 14. ožujka

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Porast obaveza loše će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost oslabit će vam pozornost. Neka vas to ne skrene sa zacrtanog puta.

Ljubav

Zaljubljeni će poželjeti ozakoniti vezu, a slobodni osvojiti simpatiju. Udvarači će biti puni komplimenata na račun vašeg izgleda.

Savjet

Mogla bi vas mučiti nesanica ili nervoza, pa tome doskočite šalicom čaja ili opuštajućim tehnikama i meditacijama.

Dobar dan: 19. ožujka

Loš dan: 17. ožujka

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti. Vaša će uobičajena praktičnost biti obogaćena povećanom kreativnošću.

Ljubav

Neki među vama mogli bi imati problema s bivšim partnerom koji neće prihvatiti činjenicu da više niste zajedno. Neki bi se pak mogli zateći u vezi u kojoj će biti i ljubavi i svađe, ali će vas jaka tjelesna privlačnost iznova spajati.

Savjet

Oslobodite se loših navika ili ih barem kontrolirajte pa smanjite pušenje. Izbjegavajte jutarnje kave na prazan želudac i ne preskačite doručak. Moguća je nesanica – redovno provjetravajte spavaću sobu.

Dobar dan: 13. ožujka

Loš dan: 18. ožujka
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Pad koncentracije negativno će se odraziti na radne rezultate, ali na financijskom planu očekuju vas brze promjene – bolje ćete zarađivati!

Ljubav

Mogući su problemi koje ste gomilali i niste rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. Možda poželite ozakoniti ili produbiti svoju vezu.  

Savjet

Neaktivan način života vam šteti, pokrenite se!

Dobar dan: 15. ožujka

Loš dan: 13. ožujka

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Pripazite pri ulasku u riskantne poslove –  mogli biste biti prevareni, ali ipak mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina.

Ljubav

Partner će vas iscrpljivati prohtjevima, ali niti vi njemu nećete ostati dužni. Više kretanja i raznovrsniji život pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje te vas dovesti u situaciju da upoznate privlačnu osobu.

Savjet

Tjedan je odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote.

Dobar dan: 16. ožujka

Loš dan: 14. ožujka

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Povoljno su vam aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom.

Ljubav

U znaku sklada odvijat će se i vaš obiteljski život. Moguće je ponovno spajanje sa starom ljubavi, što će vas nadahnuti. Nova poznanstva i susreti su na pomolu.

Savjet

Izlazite, zabavljajte se, ali se ne petljajte u tuđe poslove. 

Dobar dan: 18. ožujka

Loš dan: 13. ožujka

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Polako ali sigurno napredujete, a i novčana situacija se popravlja. Nove obaveze mogle bi uključiti i poslovne veze s rodbinom.

Ljubav

Vaša jednostavnost i sposobnost da s lakoćom riješite probleme, unijet će sklad u brak ili ljubavnu vezu. Imat ćete uspjeha u osvajanju osobe koja vam se sviđa.

Savjet

Ženske pripadnice znaka mogle bi imati ginekoloških tegoba, čuvajte se i pazite.

Dobar dan: 13. ožujka

Loš dan: 15. ožujka
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Nedostajat će vam strpljenja u ophođenju s pojedincima koji sporije shvaćaju ili koji imaju drukčije prioritete.

Ljubav

Nove osobe ući će u vaš život posredstvom druženja, ali i na mjestima koja su dio vaše svakodnevne rute ili preko interneta. Neki će se strastveno zaljubiti.

Savjet

Predstoji vam napetije razdoblje, pa si uzmite dovoljno odmora i odmaka.

Dobar dan:  14. ožujka

Loš dan:  17. ožujka

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Veće samopouzdanje u sprezi sa sretnijim okolnostima imat će pozitivnih posljedica po vas. Ali oprezno procjenjujte ljude s kojima ste okruženi, kao i planiranje dugoročnih poslova. Izbjegavajte lakomislenost.

Ljubav

Vas i partnera povezivat će zajednički ciljevi i poslovi. Samci, vaše se šanse kod simpatije sve više povećavaju!

Savjet

Dani su pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Planirate li kakvu operaciju, sve će proteći u najboljem redu.

Dobar dan: 16. ožujka

Loš dan: 13. ožujka

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti i više nego dobri. Planeti upućuju na dobit od marketinga i poslovanja s inozemnim partnerima.

Ljubav

Bit ćete isključivi pa pođe li vam za rukom definirati svoj put srca, shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primijetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše svakodnevnice..

Savjet

Pripazite se ozljeda i upala, a neke će mučiti glavobolje.

Dobar dan: 19. ožujka

Loš dan: 14. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Izvjesne su nove poslovne ponude i putovanje na kojem ćete sklopiti nov ugovor. Sve će vam gotovo preko noći krenuti na bolje pa se vaš dosadašnji uloženi trud napokon isplaćuje.

Ljubav

Brinut će vas odnos s partnerom koji se povukao u sebe. Nemojte se praviti slijepi nego doznajte što ga uznemirava. Prigovaranjem ćete nepotrebno zahladiti odnos.

Savjet

Bit ćete skloni povlačenju u svoj svijet, depresiji i sanjarenjima, a bolesnicima će pesimističan pristup usporiti ozdravljenje. Okružite se optimističnim ljudima koji vam mogu podići samopouzdanje.

Dobar dan: 13. ožujka

Loš dan: 17. ožujka