Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 2. do 8. siječnja 2022. za sve znakove Zodijaka

Min An via Pexels

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Ostvaruju se vaši raniji planovi, kao i povoljne poslovne kombinacije vezane uz inozemstvo. Imat ćete sjajne odnose s kolegama i šefovima.  

Ljubav

Vaša veza mogla bi se naći na skliskom terenu, a griješit ćete oboje. Zajednički pronađite snage za dalje, jer ćete u takvim naporima oboje ojačati. Samci, ne prihvaćajte biti na drugom mjestu u nečijem životu i pripazite se utjecaja tračeva na svoju intimu.

Savjet Svemira

Dobro položeni Mars puni vas energijom pa ste fizički vrlo izdržljivi, no ostali planeti upozoravaju na jačanje psihičkog umora, koji će vas ometati u ispunjavanju svakodnevnih zadataka.

Dobar dan: 8. siječnja

Loš dan: 6. prosinca

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Otežano ćete se uklopiti i prilagoditi stavu većine, ali to će biti potrebno želite li ostvariti zacrtane ciljeve. Oprezni budite u kontaktima s novim ljudima, provjerite njihove namjere, ali ne pretjerujte u sumnjičavosti.

Ljubav

U brakovima će biti nesporazuma, ali srećom prolaznih. Slobodne će privlačiti osobe različitih kultura, jezika i običaja pa će se mnogi posredstvom interneta, chat – soba ili na putovanjima izvan zemlje, zaljubiti u stranca. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost.

Savjet Svemira

Vladavina Jarca zaslužna je za vaše dobro raspoloženje i aktivan društveni život, no nepovoljan Merkur upozorava na iscrpljenja i sklonosti virozama i upalama.

Dobar dan: 2. siječnja

Loš dan: 4. siječnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Možete očekivati potporu nadređenih u izvođenju svojih planova. Očekuju vas nova radna iskustva te plodni kontakti s osobama iz drugih mjesta ili s inozemstvom.

Ljubav

Vezani, ne okrećite glavu pred partnerovim problemima. Ako ste sami, srest ćete osobu u koju ćete se zaljubiti. Seksualnost će vam biti istaknuta pa ćete najbolje komunicirati govorom tijela, zagrljaja i poljubaca.

Savjet Svemira

Mars u Strijelcu može potencirati nemir, nesanicu i osjećaj tjeskobe.

Dobar dan: 5. siječnja

Loš dan: 7. siječnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Mogući su razni dobici, nasljedstvo, ali i priznanja i nagrade za vaš rad. Pojavit će se nove mogućnosti, ali ne trčite na prvu loptu.

Ljubav

Moguća je komunikacijska blokada s partnerom te poremećena ravnoteža između obostranih potreba i interesa i pronalaženje zajedničkog jezika. Nemojte svađom rješavati probleme. Mogli biste ući u novu vezu ako ste sami, ali i okrenuti list u postojećoj.

Savjet Svemira

Nemojte pasti pod utjecaj pojedinaca koji vam daju loše savjete.

Dobar dan: 6. siječnja

Loš dan: 2. siječnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Merkur će oslabiti vašu koncentraciju i utjecati na manjak temeljitosti i dosljednosti. U razdoblju ste kada će iznimno važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti.

Ljubav

Nemojte izazivati ljubomoru i nesporazume s voljenom osobom. Pronađite ravnotežu i preuzmite inicijativu u odnosima koje želite ostvariti.

Savjet Svemira

Ako ste tijekom blagdana nakupili koji kilogram viška, zdušno se bacite na tjelovježbu.

Dobar dan: 8. siječnja

Loš dan: 5. siječnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Postajete dio novih radnih zbivanja u kojima će biti mjesta za vaše vrijednosti. Otvaraju vam se mogućnosti poslova vezani uz odgoj djece, estradu, umjetnost, sport i sl. 

Ljubav

Venera u Jarcu će vas zbližiti s novom simpatijom, a vezani će uživati u partneru koji će se pokazati smirenim, romantičnim i spremnim za razgovore. U novu godinu zakoračiti će te dobro raspoloženi, u potrazi za zadovoljstvima, a mnogi i svježe zaljubljeni.

Savjet Svemira

Nepovoljan Marsov utjecaj čini vas osjetljivima na stres pa vodite računa o svom tlaku i srcu.

Dobar dan: 3. siječnja

Loš dan: 7. siječnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Obaveze će se neočekivano pojavljivati pa nastojite ne odgađati za sutra ono što možete učiniti odmah. Merkur u Vodenjaku vam je naklonjen pa ćete s manje napora ostvariti svoje ciljeve i planove.

Ljubav

U nestabilnim vezama moglo bi doći do zahlađenja, a i u kvalitetnima će biti problema. Koliko god vam bude teško ako izlazite iz duge veze, imajte na umu i pozitivnu stranu –  napokon ćete se osloboditi sputavajućih emocionalnih okova. Uživajte u životu, zabavljajte se, ljubite i što više izlazite.

Savjet Svemira

Iako ćete povremeno biti tjeskobni, ta će stanja biti prolazna.

Dobar dan: 4. siječnja

Loš dan: 8. siječnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete svjesni svojih mogućnosti i vanjske teškoće nisu toliko velike da bi vas spriječile u postizanju ciljeva, no računajte na smanjenu koncentraciju.

Ljubav

Obiteljske probleme nadvladajte pozitivnim raspoloženjem. Godit će vam nečiji komplimenti i pogledi, no nećete biti spremni na potpuno prepuštanje. Zapitajte se je li posrijedi izbirljivost ili strah od vezivanja.

Savjet Svemira

Mijenjajte sebe i budite otvoreni za promjene koje donose novi susreti

Dobar dan: 6. siječnja

Loš dan: 5. siječnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Nadređeni će zapaziti vašu radnu motiviranost pa bi vam mogli dodijeliti i zahtjevnije radne zadatke. Spremno ćete prihvaćati promjene, radujući se prilikama koje su se dosad pružale drugima, a vas zaobilazile.

Ljubav

Mogli biste stati pred oltar, poboljšati kvalitetu komunikacije s partnerom ili se naći na pragu nove ljubavne priče. Osamljeni Strijelci starije životne dobi mogli bi simpatiju pronaći u starom prijatelju/ici.

Savjet Svemira

Prionite na učenje, širite horizonte kakvim tečajem, literaturom.

Dobar dan: 8. siječnja

Loš dan: 7. siječnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dok ne riješite pitanje svoje profesionalne budućnosti, držite se onoga što najbolje funkcionira. Do izražaja će doći vaša komunikativnost i snalažljivost.

Ljubav

Vezanim Jarcima bi Venera u znaku mogla pojačati seksualne apetite. Bit će svega – avantura i izvanbračnih flertova. Ljubavna energija struji svugdje oko vas, na vama je samo da joj se prepustite.

Savjet Svemira

Otvorite se za promjene koje vam idu ususret.

Dobar dan: 3. siječnja

Loš dan: 8. siječnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unaprjeđenje, pokretanje novih poslova i agresivnije osvajanje novog tržišta. Lako ćete artikulirati svoje ideje i širiti zarazan entuzijazam na kolege.

Ljubav

Igrajte tišu igru i ponašajte se malo mirnije od svoje stvarne prirode, jedino tako možete izbjeći bračne svađe. Ne slušajte ogovaranja, nego ono što vam partner govori. Moguće su tajne veze ili simpatije koje će donijeti kratkotrajno uzbuđenje. Pazite kako vas netko ne bi zavaravao lažnim nadama.

Savjet Svemira

Aktivan način života pomoći će vam da zadržite dobro raspoloženje. Opuštajte se tehnikama meditacije ili se dobro ispričajte prijatelju koji će znati saslušati ono što vas muči.

Dobar dan: 4. siječnja

Loš dan: 7. siječnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Bit će dana kad ćete raditi pod pritiskom, možda čak i morati preuzeti na sebe tuđe poslove ili odgovornosti koje biste najradije izbjegli. Nikom se ne povjeravajte, oko vas ima neiskrenih ljudi.

Ljubav

Vaš doživljaj ljubavi i partnerskih odnosa bit će intenzivan – svaki upućeni vam pogled, riječ ili gesta nosit će za vas osobito, čak i skriveno značenje. Pozitivne promjene u vašem ponašanju, kumovat će ostvarenju osjećajnog sklada.

Savjet Svemira

Nemojte toliko biti skloni samosažaljenju jer skoro sve fizičke bolesti dolaze kroz psihu.

Dobar dan: 6. siječnja

Loš dan: 5. siječnja