Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 20. do 26. veljače 2022. za sve znakove Zodijaka

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Pravi je trenutak za poslovni proboj, ali kontrolirajte svoje brzoplete reakcije. Pred vama su dani uspona koji će uroditi i novim mogućnostima zarade.

Ljubav

Vaša sumnjičavost i ljubomora navest će vas da se ponašate protivno glasu svoga srca. Uravnotežite svoje osjećaje i ponašanje.

Savjet

Izbjegavajte veće napore, opustite se i odmorite od svakodnevnog stresa.

Dobar dan: 24. veljače

Loš dan: 26. veljače

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Unatoč otežanim okolnostima možete puno dati na poslovnom planu, pa i napredovati. Ne želite li da vas drugi iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti.

Ljubav

Raščistit ćete probleme iz nedavne prošlosti, osobito ako ste u vezi. U život bi vam mogla ući osoba koja će vam svakodnevicu okrenuti naglavačke, bilo da je riječ o strancu ili osobi koja živi u drugom gradu.

Savjet

Pristupajte ljudima, tražite ono što smatrate da vam pripada.

Dobar dan: 20. veljače

Loš dan: 25. veljače

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Posao će vam predstavljati zadovoljstvo, a i financije će vam se vidno popraviti. Poslovanje s inozemnim partnerima donosi dobit.

Ljubav

Mogla bi vam se ponoviti prošlost s bivšim partnerom. Bit ćete u dvojbi –  pobjeći ili ostati. Samci, pripazite da se ne zaljubite u nekog tko nema iskrene namjere ili ima osobine koje će vas poslije neugodno iznenaditi.

Savjet

Ne opirite se promjenama, one su sigurno u vašu korist.

Dobar dan: 20. veljače

Loš dan: 25. veljače

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Neke vaše ideje i pothvati neće uspjeti zbog pomanjkanja potpore i sebičnosti nekih ljudi, ali nešto što dugo očekujete, napokon bi moglo biti ostvareno ili pokrenuto.

Ljubav

Nećete biti zadovoljni ljubavnim statusom i odnosima u domu. Ne riskirajte i ne igrajte se s partnerovim strpljenjem. Oni koji traže vezu vidjeti će napredak u odnosu, ali htjeli biste da to bude brže. Morat ćete se strpjeti još neko vrijeme.

Savjet

Napeti ste i skloni pretjerivanjima, a ono što vam sad najviše treba je odmor.

Dobar dan: 22. veljače

Loš dan: 20. veljače
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Puno ćete raditi dok se ne dokažete, ali uskoro stiže i vaših „pet minuta“. No pripazite, izvjesne su zablude ili zabune, osobito u radu s ljudima.

Ljubav

Iz vas progovara ranjivost i nesigurnost, pa ćete preispitivat svoje i partnerove osjećaje te svako njegovo odsustvo tumačiti kao pomanjkanje ljubavi. Samci, više ćete se družiti s ljudima a s kojima dijelite iste profesionalne interese pa nisu isključene obostrane simpatije.

Savjet

Ne posuđujte novac nepouzdanim ljudima i ne ulazite u mutna partnerstva.

Dobar dan: 25. veljače

Loš dan: 21. veljače

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Više se posvetiti uhodanim poslovima, a manje eksperimentirati s novim. Nezaspolenima se smiješi dobra poslovna prilika.

Ljubav

Partner će znati pročitati vaše raspoloženje i odagnati nepovjerljivost u vašem odnosu. . Zaboravite na ono što je bilo. Bit ćete opušteni i samouvjereni, a upravo će to biti neodoljiv mamac za vaše izabranike.

Savjet

 Otkrijte simpatiji osjećaje, čak i ako se drži na odstojanju.

Dobar dan: 26. veljače

Loš dan: 24. veljače

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Moguće su promjene na radnom mjestu. Planeti upućuju i na plodonosne ideje i zamisli koje ćete primjenjivati u radnoj svakodnevici.

Ljubav

Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćavanja problema pa svađe neće biti rijetkost. Samci, ostvarite li u idućim danima novo poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza.

Savjet

Pazite se upalnih procesa, visoke temperature i viroza. Opskrbite se kvalitetnim vitaminima.

Dobar dan: 26. veljače

Loš dan: 20. veljače

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Koncentracija vam je u padu, a pred sebe ćete postaviti previsoke ciljeve, ne vodeći pritom računa o okolnostima. No nitko neće moći zanijekati da ste sjajni u svom poslu.

Ljubav

Vezani bi mogli imati napete odnose s voljenom osobom. Samcima Venera i Jupiter otvaraju razdoblje u kojem imate prilike upoznati nekog tko će vam u svemu odgovarati.

Savjet

Pazite na grlo i glasnice, pijte biljne čajeve s medom.

Dobar dan: 23. veljače

Loš dan: 20. veljače
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete pošteđeni dosadnih poslova, a vaše mišljenje će se više uvažavati i cijeniti. Mogli biste više putovati.

Ljubav

Brakovi će se preporoditi. Osjećat ćete se zaštićeno i voljeno, a isto tako i partner. Slobodnima ljubavi na prvi pogled, znakoviti osmjesi i dodiri od kojih će vas podilaziti trnci, uvertira su u strastvene poljupce.

Savjet

Ne propuštajte prigode koje vam omogućuju da izrazite svoje talente.

Dobar dan: 24. veljače

Loš dan: 22. veljače

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dani su pogodni za sve trgovačke i financijske poslove. Ostavljat ćete dojam osobe koja uspješno barata informacijama i kvalitetno se snalazi na različitim poljima.

Ljubav

Unatoč nesuglasicama koje proizlaze iz vaše tvrdoglavosti, ipak ćete biti spremni na razgovor s partnerom. Pred vama su odlični dani za nove ljubavi. Odjednom biste se mogli naći u vezi, potpuno iznenađeni brzim razvojem situacije.

Savjet

Mars je u vašem znaku, no morate se paziti iscrpljenja te sklonosti glavoboljama i nesanici. 

Dobar dan: 26. veljače

Loš dan: 20. veljače

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Merkur u vašem znaku ističe vaše kvalitete i najbolje osobine. Bit ćete ustrajni i izdržljivi te se isticati zalaganjem i talentima.

Ljubav

Nemojte pretjerati i ulaziti u rasprave i okrivljavati partnera za propuste iz zajedničke ljubavne prošlosti. Samci, u razdoblju ste zasnivanja novih veza. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali poradite i na komunikaciji.

Savjet

Spremate li ispite ili želite napredovati, iskoristite ovo povoljno razdoblje za vas.

Dobar dan: 20. veljače

Loš dan: 24. veljače

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Ne postavljajte si previsoke ciljeve i ne trudite se ispuniti tuđa očekivanja. Strpite se, pravi rezultati i trenutak za akciju ubrzo dolaze.

Ljubav

U nekim biste trenucima najradije poželjeli da partner pokaže malo više inicijative. Očekuju vas zanimljivi susreti na cesti, telefonski pozivi ili elektronska pošta.

Savjet

Sunce u vašem znaku daje vam vitalnost, no nepovoljni Merkur čini vas nesigurnima i slabe koncentracije. Trebat će vam što više odmora, razonode i zabave.

Dobar dan: 21. veljače

Loš dan: 25. veljače