Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 6. siječnja do 12. veljače 2022. za sve znakove Zodijaka

Horoskop tumači astrologinja Vesna Narat

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Osjetiti ćete pad radne motivacije i zasićenost poslom, a kada ćete htjeti realizirati planove nastati će problemi. No neki će i u ovim okolnostima napredovati.

Ljubav

Partneri će tražiti dokaze vaše ljubavi pa nemojte neozbiljnošću izigrati njihovo povjerenje. Slobodni željno ćete iščekivati jedan telefonski poziv, pa i ako vam se ne jave, to ne znači da je priči kraj – strpljivo pričekajte.

Savjet

Mars u Jarcu mogao bi utjecati na slabiji imunitet pa jedite što više svježeg voća.

Dobar dan: 6. veljače

Loš dan: 12. veljače

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Stvarajte i djelujte – ne budite pasivni. Pokažite svoje ambicije, zatražite od šefa da vas uključi u ozbiljnije projekte.

Ljubav

Imate li ljubav na daljinu, uskoro vas očekuje i susret, iako su moguća i odgađanja takvih planova zbog nepredvidljivih okolnosti kojima je izložena druga strana.

Savjet

Ne popuštajte tuđim utjecajima jer ste upravo vi u pravu!

Dobar dan: 7. veljače

Loš dan: 6. veljače

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Pri izvršavanju vaših zadataka uznemirivat će vas otežan pristup nekim podacima i spoznaja da se neke situacije događaju mimo vašeg utjecaja i kontrole. Ali s pozitivne strane predstoji li vam kakvo natjecanje, polaganje ispita ili provjera sposobnosti, uspjeh je neupitan.

Ljubav

Ne izazivajte partnera  neutemeljenim sumnjama. Ustrajte na iskrenosti. Samci, iako vam razvoj osjećajnih zbivanja ide u korist, manji problemi ipak su mogući.

Savjet

Bit ćete neraspoloženi i sjetni – pozovite prijatelje da vas razvesele.

Dobar dan: 9. veljače

Loš dan: 7. veljače

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★

Posao

Nemojte se opterećivati ogovaranjima i očekivati da vas baš svatko mora razumjeti. Pruže li vam se nove prilike vezane uz putovanje ili kvalitetniju komunikaciju s okolinom, biti će ispunjene.

Ljubav

Ne gubite nadu, osjećajna kriza koja će vas zahvatiti bit će poučna i omogućiti vam da spoznate i pobliže upoznate osobu s kojom ste u vezi ili braku. Samce zavodi netko neuhvatljiv.

Savjet

Kako biste se što bolje nosili s naraslim stresom, posegnite za B- vitaminima.

Dobar dan: 12. veljače

Loš dan: 10. veljače
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Doći će do utroška velike količine energije na rad koji će često biti popraćen živciranjem, ponekad i verbalnim duelima. No, od nekih poslova imat ćete veliku dobit.

Ljubav

Ljubavna veza kreće nabolje, a ako ste sami, okupite društvo i češće izlazite jer se time povećavaju šanse za poznanstvo. Mogli biste se u nekog jako zaljubiti.

Savjet

Vrijeme vam je odlično za sve oblike liječenja.

Dobar dan: 6. veljače

Loš dan: 8. veljače

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Nemojte dopustiti da vas išta udalji od poslovnih obaveza, osobito sada kada vam Merkur nije zapreka u ostvarenju planova.

Ljubav

Imate priliku riješiti nesporazume s partnerom. Optimizam i nježnost koje ćete osjećati zaliječit će stare rane i izbrisati donedavne crne oblake s vašeg ljubavnog neba

Savjet

Fizička aktivnost bit će vam odličan način da se riješite viška energije.

Dobar dan: 7. veljače

Loš dan: 11. veljače

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★

Posao

Radite samo ono što je bitno i ne opterećujte se odgodivim poslovima, a ponajmanje tuđim problemima.

Ljubav

Sumnjati ćete u sebe i svoje osjećaje. Smirite nervozu i sve što bi moglo izazvati nesporazume ako želite sačuvati odnos. Samci, čuvajte se zaljubljivanja u osobu koja nije raskrstila sa svojim partnerom.

Savjet

Pazite na grlo, a žene na uro – genitalni trakt. 

Dobar dan: 10. veljače

Loš dan: 6. veljače

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Isticat ćete se britkim umom i sjajnim zapažanjem. Mnogo ćete se kretati, putovati ići na sastanke, a šefovi vam povjeravati odgovornije dužnosti.

Ljubav

Partner će se truditi razumjeti vas i u trenucima kad vaša tvrdoglavost predstavlja zapreku za kvalitetan nastavak odnosa. Samci, nije isključeno da svojim šarmantnim ponašanjem nekog zavedete.

Savjet

Ne zamjerite partneru izgubi li koji put živce jer će teško prihvaćati vašu hirovitost.

Dobar dan: 12. veljače

Loš dan: 8. veljače
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Odlično ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a komplimenti i nagrade dodatno će vas motivirati na rad.

Ljubav

Sve nesuglasice riješite nasamo s partnerom, a intimne probleme zadržite unutar svoja četiri zida. Mnogi od vas su u pravom ljubavnom zanosu, a i samci će biti sretne ruke i nekog upoznati.

Savjet

Pripazite se svađe sa ženskim osobama na radnom mjestu.

Dobar dan: 6. veljače

Loš dan: 9. veljače

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Merkur u vašem znaku omogućit će vam ostvarivanje ciljeva. Izborit ćete se za veća primanja ili napokon dobiti novac koji ste odavno zaradili.

Ljubav

Neki će se strastveno zaljubiti i teško razdvojiti prave osjećaje od fizičke strasti. Bit ćete odlučni donijeti važne ljubavne odluke, bilo da je riječ o stabiliziranju već postojećeg odnosa ili sklapanju braka.

Savjet

Moguće prolazne prehlade. Zato se dobro utoplite.

Dobar dan: 8. veljače

Loš dan: 12. veljače

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Izbjegavajte tračanje kolega, čak i u šali. Mogli biste biti uvučeni u nečije spletke ili će vas zaboljeti doživljene nepravde. lako možete ispasti krivi za nešto što niste napravili.

Ljubav

Tjedan je povoljan za duboko razmišljanje o ljubavnim željama i za razgovor s partnerom. Samci, raščistite ono što vas dugo muči i okrenite se novim ljubavima.

Savjet

Patite li od nesanice, pokušajte se prije spavanja iscrpiti tjelovježbom. Ispijanje kave samo će potencirati vašu nervozu pa je dobro taj napitak smanjiti.

Dobar dan: 11. veljače

Loš dan: 7. veljače

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Sve što je vezano uz financije ide vam od ruke. Od vas će se očekivati mnogo, ritam rada bit će intenzivan, ali će postignuća biti dobra.

Ljubav

Jasnije ćete shvatiti motive prevrtljivog partnerovog ponašanja, ali nije naodmet da se kritički osvrnete i na svoje ponašanje. Zahvaljujući Veneri u Jarcu, ljubavni odnosi ulaze u razdoblje nježnosti.

Savjet

Slijedite ambicije i okrenite situaciju u svoju korist, osobito ako se radi o novčanim ulaganjima.

Dobar dan: 12. veljače

Loš dan: 9. veljače