Zdravlje Skladno Tijelo

YONI kombinezoni – kad ih ugledate poželjet ćete pet različitih modela i to ne samo za jogu

YONI / foto: Instagram

Samo jedan pogled na YONI kombinezone bit će dovoljan da se zaljubite u iste. Prvenstveno su namijenjeni za jogu, no naići ćete na njih i u teretanama, plesnim dvoranama, na teniskim terenima pa čak i na plažama, odnosno u moru. Naime, odlični su i za kitesurfing.

Oduzimaju dah kako svojim printevima, tako i krojem, budući da dolaze u jednom komadu. Potonje ih čini odličnim izborom za fizičke aktivnosti, a ne bismo se čudili ni tome da neka modno osviještena dama odluči obući svoj YONI za kakav večernji izlazak ili ljetni festival.

Nina i Ivor /foto: Instagram

Brend je pokrenula učiteljica joge Nina Levačić u suradnji s bratom Ivorom Tomljanovićem, a više o istom rekla nam je sama Nina.

Pročitajte više: Dizajnerica i joga učiteljica Katarina Smolić: “Na duhovnom sam putu u modernom svijetu i moja duhovnost ne pita za količinu obuće koju imam”

„Yoni je nastao kroz yogu koja je svakodnevni dio mog života već dugi niz godina. Ideja se ‘kuhala’ neko vrijeme, a službeno smo startali 2019. Ime je došlo sasvim spontano i zapravo je prijedlog mog životnog partnera, a cijela ideja je dobila savršen značaj upravo samim imenom YONI što je sanskrtska riječ za vaginu, uterus i cerviks. Riječ za moćni ženski energetski centar. YONI je kreativna snaga koja biva u svakoj ženi. Ženski mikroSvemir!”, započinje Nina te dodaje:

„YONI želi istaknuti ljepotu svakog ženskog tijela i nekako imam dojam da smo u tome uspjeli. Želim da se žene u yoniju osjećaju lijepo, prihvaćeno, privlačno i zadovoljno”.

Foto: Katarina Gavrilica, model Swallow

GOTOVO UNIKAT: YONI kombinezoni ne rade se na traci, već dolaze u malim serijama

Na pitanje koji modeli YONI kombinezona idu najbolje, naša je sugovornica odgovorila kako zaista nema pravila.

„Svi modeli jednako se prodaju premda bi se kroz iskustvo, komunikaciju i upite kupaca dalo zaključiti da su ipak tamnije nijanse više tražene sudeći po tome da je najprodavaniji model Balance”, otkrila nam je Nina.

Nina nam je otkrila i to da posebnost yonija leži u dizajnu koji osmišljava njezin brat Ivor, grafički dizajner koji je zaslužan i za cjelokupni vizualni identitet brenda.

Svakako treba naglasiti i to da YONI kombinezoni izlaze u malim serijama, što će reći da nude nekoliko modela kombinezona i to u tri veličine, dok se cijeli proces proizvodnje odvija u Hrvatskoj.

„Do sada smo izbacili 10 različitih modela koje od ovoga tjedna možete vidjeti i naručiti putem našeg friško predstavljenog web shopa na kojem uz prijavu na newsletter ostvarujete 15% popusta na bilo koji model yonija”, istaknula je Nina.

Foto: Katarina Gavrilica, YONI pakiranje

Klijentice imaju po pet različitih YONI modela

Suvišno je uopće naglašavati da su dojmovi kupaca isključivo pozitivni i motivirajući.

„Zahvalna sam što su žene zadovoljne kvalitetom i dizajnom te što prepoznaju priču cjelokupnog branda”, rekla nam je Nina kojoj je, baš kao i njezinim klijentica, bilo teško istaknuti koji YONI kombinezon joj je najdraži.

„Teško je reći, mijenja se ovisno o raspoloženju i životnim fazama. Stoga me ne čudi što imamo klijentica koje imaju po pet različitih modela yonija. Trenutno sam u fazi da mi je najdraži prugasti model Structo!”, otkrila je naša sugovornica.

Oznake

Mantra

Mantra.hr je internetski portal koji inspirira i informira sve one koji sreću, smisao i zadovoljstvo pronalaze u alternativnim načinima življenja. Otkrivamo tajne horoskopa i analiziramo aktualne zvjezdane konstelacije, osluškujemo unutarnji glas kako bismo pronašli put do autentične duhovnosti i spiritualnosti, brinemo o zdravlju i ljepoti koristeći prirodne metode iscjeljenja i narodne recepture, otkrivamo misterije svijeta i drevne zaboravljene vještine… Mantra je sveti zvuk koji vodi ka Izvoru.

Dodaj Komentar

Kliknite ovdje da biste objavili komentar