Duhovna znanja i vještine

Numerologija magičnog datuma 22.2.2022.: Svemir nas podržava da se povežemo s drugima i samim sobom

Brojevi drže ključ stvaranja Svemira. Kada se nađemo privučeni određenim brojevima ili stalno vidimo iste brojeve brojeva, to nam može koristiti kao način da se povežemo sa Svemirom i zaronimo dublje u razumijevanje njegovih misterija i naše uloge u svemu tome.

U numerologiji, broj 2 predstavlja dualnost, rad zajedno s drugima i stvaranje sklada između odnosa s našim unutarnjim i vanjskim svijetom.

Razmislite o tome na ovaj način – ako je broj 1 sve o sebi, broj 2 je o tome kako naše jastvo stupa u interakciju sa svijetom oko nas.

Kada vidimo da se broj 2 uvijek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak od Svemira da je vrijeme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svijetom oko nas. To može biti znak da je vrijeme da uskladimo i svoj unutarnji i vanjski svijet.
Svijet oko nas može biti odraz onoga što se događa u nama. Mi smo sukreatori u ovoj stvarnosti i kada prilagodimo svoj unutarnji svijet, naš vanjski svijet obično slijedi.

Ova ideja je donekle slična zakonu privlačnosti. Zakon privlačenja kaže da na što god se fokusiramo, na kojoj god rezonanciji vibriramo, privući ćemo više istog prema sebi. Iako u tome postoji duboka istina, nije uvijek tako crno-bijela kao ova.

Mi smo sukreatori, što znači da nije samo naša osobna vibracija ta koja stvara svijet u kojem živimo, već i kolektivna vibracija. Svi smo u ovome zajedno, a svatko od nas je poput kista koji dodaje stvarnosti u kojoj svi živimo. Mi, naravno, ne možemo kontrolirati što drugi crtaju, možemo samo preuzeti odgovornost za svoj doprinos i energije koju izbacujemo u svijet.

Broj 2 nas podsjeća da smo svi dio svemira i da svatko od nas ima važnu ulogu. To je podsjetnik da ono što radimo, mislimo, osjećamo može biti talas koji zrači u kolektiv.

Kao sukreatori, također radimo u skladu s Duhom, sa Svemirom i našim Višim Ja. Ponekad nam se događaji pojavljuju ne zato što smo ih privukli, već zato što su dio kolektivnih energija kroz koje je naša duša odlučila proći kako bi donijela ozdravljenje ili skrenula pažnju na nešto. Događaji nam se također mogu pojaviti jer su dio našeg ugovora duše ili dio vizije koja se proteže izvan ovog života.

Ponekad je teško pronaći razlog zašto se stvari događaju u našim životima. Nije sve naša greška niti se može racionalizirati pomoću našeg ljudskog uma. Ponekad je jedini način za pronalaženje smisla iskoračiti izvan ove stvarnosti u naš viši um. To zahtijeva praksu i strpljenje, ali ako često vidimo broj 2, to bi mogao biti znak da je vrijeme da se proširimo na ovaj način razmišljanja.

Vidjeti broj 2 ili brojčane uzorke 22, 222, 2222

Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili čak 2222, to može ojačati poruku da nas Svemir traži da razmislimo o tome kako su naš unutarnji i vanjski svijet povezani, te o našoj ulozi sukreatora. To također može biti znak da je vrijeme da stvorimo dublju povezanost u našim odnosima i u našoj povezanosti sa Svemirom oko nas.

Kada često vidite 2, 22, 222 ili čak 2222, evo nekoliko pitanja koja si možete postaviti:
 • Koje tri riječi opisuju kako se trenutno osjećam? Ove riječi vam mogu dati naznake o vašoj trenutnoj energetskoj vibraciji i onome što se događa u vašem unutarnjem svijetu. Ne osuđujte, samo promatrajte i povežite se sa svojim unutarnjim svijetom.
 • Kako mogu stvoriti skladniji odnos sa svojim vanjskim svijetom? Kako mogu donijeti mir i prihvaćanje u ono što se trenutno događa u mom životu?
 • Kako mogu uskladiti svoj unutarnji svijet s onim što želim vidjeti ili privući u svom vanjskom svijetu? Razmislite o tome koja stanja i osjećaje želite privući, a zatim utjelovite te osjećaje.
 • Što želim u svom životu? Kako mogu živjeti kao da su moje želje već tu?
 • Kako mogu proširiti svoju svijest iz sebe i na druge? Kako mogu osjetiti “kolektivnu svijest” koja me okružuje?
 • Što mogu učiniti da stvorim veći osjećaj pripadnosti i povezanosti s drugima?
 • Kako mogu stvoriti više sklada, povjerenja i prijateljstva u svojim odnosima?

Numerologija 22. veljače 2022.

22. veljače nam daje numerološki kod 222, što ga čini danom koji jača energiju broja 2.

222 je broj moći koji se može koristiti za manifestacije i za usklađivanje našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Ako radimo zajedno koristeći snagu ovog datuma, ne samo da možemo samo stvoriti valove u našoj osobnoj stvarnosti, već i u našoj kolektivnoj stvarnosti.

Zamislite 22. veljače, kao dan kada imamo neki od najjačih utjecaja na ono što naš kist crta u našoj kolektivnoj stvarnosti.

U 2022. godini, 22. veljače nam daje brojevnu šifru 2222022. Energija broja 2 je jaka! Ali također ne možemo zanemariti nulu. Nula predstavlja beskonačan potencijal i kreativna je sila koja omogućuje da sve stvari postanu moguće.

Danas možemo iskoristiti numerološki potencijal dana kako bismo manifestirali, uskladili, produbili naše odnose i zapamtili da je sve moguće!

2022 je također broj 6 u numerologiji, tako da kombinirana energija 22. veljače 2022. također drži vibraciju broja 3. (2+2+2+2+0+2+2= 12, 1+2=3).

Broj 3 odnosi se na povezivanje s umom, tijelom i duhom kako bi se osjetio osjećaj cjelovitosti. Ovo u kombinaciji s moćnom energijom broja 2 pokazuje da je danas dan u kojem možemo manifestirati, povezati s duhom i donijeti iscjeljenje cijelom svom biću.

Evo nekoliko načina da utjelovite svu ovu energiju:

 • Postavite namjeru za ono što želite manifestirati u svom životu
 • Postavite namjeru za ono što želite manifestirati za planet
 • Preuzmite odgovornost za energiju koju dajete u svijet
 • Pronađite svoju istinu u ovoj ideji da smo svi povezani i zajedno stvaramo stvarnost
 • Unesite ravnotežu u svoj um, tijelo i dušu
 • Usredotočite se na svoje odnose i vodite se suosjećanjem
 • Oslobodite se svih nesigurnosti koje vas sprječavaju u stvaranju dubljih veza s drugima
 • Razmislite o tome kako možete produbiti svoju povezanost sa svijetom oko sebe
 • Osjećajte se jedno s prirodom i cijelim životom
 • Znajte da nikada niste sami i da ste povezani sa svima
 • Produbite svoj odnos s Duhom/ svojim vodičima/ Svemirom
 • Povežite se s dušama istomišljenika kako biste potaknuli osjećaj zajedništva