Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 12. do 18. prosinca 2021.

geralt via Pixabay

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Jedna autoritativna osoba će vas kočiti u napretku. Radite polagano, bez umaranja. Iskoristite intuiciju u donošenju odluka.

Ljubav

Sumnjate u partnera i čudni su vam njegovi postupci. Nemojte se igrati s njegovim strpljenjem i pragom tolerancije koji će biti jako nizak. Poslušajte savjet prijatelja koji je objektivniji od vas.

Savjet Svemira

Naklonjeni Mars daje vam mentalnu živost i optimizam pa će vaše veselo raspoloženje tjerati od vas sve bolesti.

Dobar dan: 12. prosinca

Loš dan: 15. prosinca

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Uz potporu Merkura od 14.12. izvrsno ćete rukovati brojkama, biti sigurni u svoje znanje i na poslovnim sastancima ostavljati dojam samouvjerene osobe.

Ljubav

Bikovima u braku neće nedostajati žara kojom će zapaliti iskru privlačnosti.Od 14.12. i slobodnima kreće nabolje – moguća su nova, fatalna poznanstva.

Savjet Svemira

Tjedan je odličan za sve poslovne pothvate.

Dobar dan: 14. prosinca

Loš dan: 12. prosinca

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Predlože li vam nadređeni posao s više odgovornosti, prihvatite ga. No pripazite, previše ljudi upletat će se u vaše poslovanje i zbog osobnih interesa nagovarati vas da mijenjate planove i postavite drukčije prioritete

Ljubav

Ne gubite nadu u budućnost uspostavljenog odnosa, koliko god da sad ne vidite izlaz iz krize. Samci, osoba koja vam se sviđa još uvijek vam nije dostupna, radije budite strpljivi i neka druga strana napravi korak.

Savjet Svemira

Nepovoljan Marsov utjecaj izlagat će vas stresnim situacijama na koje ćete gubiti mnogo energije, pa više odmarajte.

Dobar dan: 17. prosinca

Loš dan: 15. prosinca

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Često ćete biti nervozni i pod stresom. Izbjegavajte nadmetanja s kolegama, kao i zauzimanje strana. Izvršavajte zadatke i ne obazirite se na druge.

Ljubav

Nastojte što više razgovarati i otvoriti svoje srce jer nerazumijevanje, nejasnoća i nedorečenost predstavljaju kamen spoticanja u vašoj vezi. Samci se poigravaju sa simpatijom, no pazite – uloge bi se mogle zamijeniti! 

Savjet Svemira

Bit ćete skloniji debljanju, što može predstavljati prijetnju vašoj tjelesnoj težini. Kontrolirajte prehranu!

Dobar dan: 14. prosinca

Loš dan: 12. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Moguće su promjene na radnom mjestu. Bit ćete nestrpljivi i brzopleti, ali istodobno vrlo snalažljivi pa ćete svaki problem majstorski riješiti.

Ljubav

Dogovori o zajedničkoj budućnosti, trudnoći ili zasnivanju bračne zajednice mogući su baš sada. Samci će se strastveno zaljubiti. Neki će ostvariti vezu sa strancem, intelektualcem ili senzibilnom osobom.

Savjet Svemira

Marsova potpora od 14.12. odlično će djelovati na vašu zdravstvenu situaciju. Osjetit ćete priliv pozitivne energije.

Dobar dan: 12. prosinca

Loš dan: 14. prosinca

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Odličan Merkurov utjecaj nagnat će vas da se aktivnije uključite u poslovna zbivanja. Uspješno ćete otklanjati zapreke i pronalaziti originalne načine da iskažete svoje potencijale.

Ljubav

Pokušajte očuvati osjećajnu stabilnost jer je odgovornost za nemir i nesklad u potpunosti vaša. Sve je moguće; od nove veze, obnavljanja stare pa do planiranja zaruka. Ako ste sami, okrenite se dobro oko sebe – susret ćete nečiji zaljubljeni pogled!

Savjet Svemira

Odličan je tjedan za traženje posla i borbu za financijski probitak.

Dobar dan: 16. prosinca

Loš dan: 18. prosinca

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Šire komunikacije će se pogoršati, a svađe nisu isključene ni u kontaktu sa suradnicima. Merkur u Jarcu umanjit će vašu moć percepcije

Ljubav

U vašoj vezi događa se prolazna ljubavna kriza koja neće ostaviti značajnije posljedice, osobito ako ste u braku. Vrijeme je raščišćavanja, odlazaka, pomirenja, ali i novih simpatija.

Savjet Svemira

Neke vaše kronične boljke napokon će se povući ili ublažiti.

Dobar dan: 17. prosinca

Loš dan: 13. prosinca

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Pronalazit ćete razne načine kako biste povećali svoj kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca. . Ne gubite vrijeme na nebitne stvari jer za to vrijeme netko drugi može ugrabiti vašu priliku.

Ljubav

Strast koju raspiruju zvijezde unijet će osvježenje u vaš brak. Pred vama je dinamičnije ljubavno razdoblje, ali vodite računa o tome da ne postavljate nerealna očekivanja voljenoj osobi.

Savjet Svemira

Nakon boravka Marsa u vašem znaku, od 14. prosinca taj planet izlazi iz vašeg znaka pa ćete se početi osjećati bolje.

Dobar dan: 17. prosinca

Loš dan: 14. prosinca

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vladavina vašeg znaka otvara vam nove poslovne mogućnosti. . Nasljedstvo, oporuke i rukovanje tuđom imovinom, bit će iznimno važni za mnoge među vama. 

Ljubav

Ovo su dani kada je moguć susret zbog kojeg ćete zaboraviti sve dane tuga i samoća. Marsov utjecaj pridonijet će vašem osjećajnom samopouzdanju pa ćete svoju naklonost najlakše iskazivati sitnim darovima, gestama i malim znakovima pažnje.

Savjet Svemira

Mars u vašem znaku učinit će vas borbenima i energičnima. Preuzmite stvari u svoje ruke, uspostavite kontrolu nad događajima..

Dobar dan: 12. prosinca

Loš dan: 18. prosinca

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Od 14.12. služit će vas sreća, ali i potpora utjecajnih ljudi, što je najvažnije. Posvetite se organizaciji, postavite ljude oko sebe na pravo mjesto.

Ljubav

Dani su stvoreni za otvorene razgovore, razmjenu misli i skrovitih osjećaja. S jednom osobom zavodit ćete se riječima, e- mailovima ili SMS porukama.

Savjet Svemira

Od 14. prosinca pripazite – nepovoljan Marsov utjecaj osobito će djelovati na rođene u prosincu, pojačavajući im tegobe od kojih su i prije patili.

Dobar dan: 15. prosinca

Loš dan: 13. prosinca

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Naići ćete na vanjske okolnosti koje će komplicirati sve čega se primite, od 14.12. upozoravamo na mogućnost komplikacija, prevelikih očekivanja ili poslovnih prijevara.

Ljubav

Posvetite više pažnje partneru kojeg ste malo zanemarili. Očekuju vas burni dani, a bit će svađa. Osoba koja će vam uzburkati krv i čula, mogla bi vam pomoći da lakše i brže raskinete vezu u kojoj niste sretni.

Savjet Svemira

Budite na oprezu oko posla i emocija.

Dobar dan: 17. prosinca

Loš dan: 16. prosinca

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Posvetite li se poslu ambicioznije, imat ćete sjajne rezultate. Merkur vam otvara nove poslovne putove pa će se nezaposleni zaposliti.

Ljubav

Osjetit ćete se neshvaćeno u vezi, no od 14. prosinca dolazi do velikog napretka u ljubavnim odnosima.  Samci, pojačani društveni život nudi priliku za novo poznanstvo.

Savjet Svemira

Mogle bi se pojačati vaše stare kronične boljke, stoga je dobro poslušati savjet liječnika i uzimati propisanu terapiju.

Dobar dan: 18. prosinca

Loš dan: 15. prosinca