Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 5.12. do 11.12. 2021.

ArtTower via Pixabay

Veliki tjedni horoskop za sve znakove

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete uvijek jedan korak ispred svih i puni originalnih ideja. Energija kojom zračite bit će poticajna i za vaše kolege. Očekuju vas sjajni kontakti s inozemstvom te uvođenjem novosti u vaš život – možda tečaj, specijalizacija i sl.

Ljubav

Probudit će se vaša romantična priroda pa ćete poželjeti provesti što više vremena s partnerom. Slobodni bi se mogli upustiti u pravu ljubavnu pustolovinu. Izmjenjivat ćete nježne riječi i poljupce i osjećati se ispunjeno.

Savjet Svemira

Ovo je odličan tjedan da obavite liječničke preglede i dobijete terapiju s kojom ćete biti jako zadovoljni..

Dobar dan: 7. prosinca

Loš dan: 5. prosinca

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Na poslu su moguće svađe s neistomišljenicima. Pod stresom ste i morat ćete se potruditi dokazati da ste na visini zadatka, stoga pokušajte pronaći rješenje.

Ljubav

Prepustit ćete se novim iskustvima, ne razmišljajući o posljedicama. Neke će privući osoba na poslu. Moguće su prepirke s partnerom zbog posla ili zajedničkih poznanika.

Savjet Svemira

Nepovoljan Marsov utjecaj loše djeluje na vaš imunitet pa su vam potrebni vitaminski pripravci da malo ojačate.

Dobar dan: 4. prosinca

Loš dan: 8. prosinca

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Kolege i šefovi komentirat će rezultate vašeg rada – ne doživljavajte osobno njihove kritike, shvatite ih kao poticaj.

Ljubav

Zaboravit ćete na romantiku, a partner neće imati sluha za vašu opterećenost obavezama. Samci će uživati u dopisivanju i komunikaciji sa simpatijom.

Savjet Svemira

Nepovoljan Merkurov utjecaj može vam oslabiti koncentraciju i pojačati nemir ili nesanicu, odmarajte se koliko god možete.

Dobar dan: 9. prosinca

Loš dan: 11. prosinca
Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Posao će vam biti od primarne važnosti, a organizacija će biti presudna da biste postigli ciljeve. Kolege će se previše oslanjati na vašu pomoć, riješite se onih koji opstaju na vaš račun.

Ljubav

Stalne će veze napredovati pa možete očekivati pomake, ali ako ste u braku, bit će i svađa. Iza naizgled bezazlenog flerta, skrivat će se neugodno iznenađenje pa pripazite s kim se upuštate u pustolovinu.

Savjet Svemira

Biti ćete skloniji ozljedama te raznim upalama, pa pripazite kada se bavite sportom.

Dobar dan: 10. prosinca

Loš dan: 6. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Očekujete li promjenu posla, želja će vam se ostvariti. Vodit ćete važne razgovore i učvrstit ćete poslovne pozicije.

Ljubav

Bračni odnosi trpe zbog negativnog utjecaja roditelja i rodbine. Mogli biste čuti povoljne vijesti ili uspostaviti željeni odnos sa simpatijom. Ne propuštajte prigodu za izlazak, upoznavanje i druženje.

Savjet Svemira

Dajte oduška svojoj inspiraciji koja će vam otvoriti mnoge putove, ali čuvajte se od iscrpljenja i stresa.

Dobar dan: 5. prosinca

Loš dan: 8. prosinca

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Borit ćete se zadržati svoj položaj i utjecaj – pazite da se netko ne okoristiti vašim trudom. Pomnije birajte suradnike.

Ljubav

Venera novim prilikama mazi slobodne Djevice koje bi ovaj tjedan nekog mogle upoznati. Ako ste u dugoj vezi, sve ste bliže bračnoj odluci ili zarukama.

Savjet Svemira

Lukavost će vam pomoći da se izvučete iz kriznih situacija.

Dobar dan: 5. prosinca

Loš dan: 10. prosinca
Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Radit ćete više nego prošlih tjedana, često biti pod stresom, ali dobar Merkurov utjecaj čini vas koncentriranima i uspješnima u  poslu. Vrijeme je pokazalo da ste u mnogočemu bili u pravu.

Ljubav

Dat ćete sebi i partneru novu priliku. Svađe neće biti učestale pa se sklad vraća u vaš odnos. Samci, počet će vam se sviđati osoba koju prije niste zapažali. Brzo ćete ući u vezu.

Savjet Svemira

Ono što vam priječi uspjeh na poslu i u ljubavi su nervoza i agresivnost.

Dobar dan: 7. prosinca

Loš dan: 6. prosinca

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Radno ozračje povremeno će biti napeto, ali to vas neće spriječiti da u poslu pokažete svoje kvalitete i vještine. Tjedan je povoljan za razgovore koji će rasvijetliti vaš sadašnji ili budući status.

Ljubav

Mogli biste sresti nekog tko će vas se dojmiti na prvi pogled i strastveno se zaljubiti. Zbližit ćete se s partnerovim roditeljima, što će još više učvrstiti vezu.

Savjet Svemira

Mnogo radite i pod stresom ste pa će vam goditi trenuci opuštanja

Dobar dan: 11. prosinca

Loš dan: 8. prosinca

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Iskoristite razdoblje za pokretanje novog posla ili potpisivanje ugovora. Nije isključena povišica ili poslovi u kojima ćete spojiti ugodno s korisnim.

Ljubav

Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednostaviti uzajamnu komunikaciju i ojačati povjerenje u vezama. Ako vam je netko zanimljiv, krenite u akciju ili barem dajte očigledan znak.

Savjet Svemira

Nemojte se osamljivati jer će to produbiti osjećaj nezadovoljstva.

Dobar dan: 9. prosinca

Loš dan: 10. prosinca
Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi komunikacijske probleme u učenju ili putovanjima pa nemojte poslu prilaziti na površan način

Ljubav

U veze i brakove se vraćaju strast i romantika. Iskoristite maksimalno Veneru u svom znaku pa više izlazite i upoznavajte nove ljude jer se među njima krije nova simpatija.

Savjet Svemira

Pazite da vas kolege i ili vaši prijatelji ne uvuku u spletke.

Dobar dan: 6. prosinca

Loš dan: 8. prosinca

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

U cijelosti sagledajte što vam se nudi u ovom razdoblju jer posao ili projekt koji sada počnete, važan je za vašu budućnost. Uspjet ćete dovršiti većinu poslova, a nekima se i zarada poboljšava.

Ljubav

Bračni nesporazumi bit će prolazni. Prisjećat ćete se stare simpatije sa sjetom i tugom, no nije isključeno da se opet spojite i to na inicijativu druge strane.

Savjet Svemira

Uživate planetarnu potporu pa ste se proljepšali, a ni energije vam ne nedostaje.

Dobar dan: 7. prosinca

Loš dan: 5. prosinca

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Nije vrijeme za nove početke, ma koliko vi to silno željeli. Želite li nešto konkretnije postići, prilike zahtijevaju da uložite mnogo truda.

Ljubav

Ne slušajte kritike i mišljenja okoline – neka vas srce vodi u pravom smjeru. Naklonjena Venera pomoći će vam da „popravite“ sve ono što nije u redu s vašim partnerskim odnosom, a mladima će donijeti novu ljubav u život.

Savjet Svemira

Mars je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, osobito za druženja i zabave. Mnoge tegobe se povlače.

Dobar dan: 11. prosinca

Loš dan: 9. prosinca