Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 18. do 24. rujna 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

U napetom ste razdoblju u kojem vas koncentracija i objektivnost neće najbolje služiti. Pokušajte se osloniti na pomoć kolega jer ne možete stići sami sve napraviti.

Ljubav

Moguće su bračne razmirice oko usklađivanja interesa i slobodnog vremena. Samci, ljubavnih prilika će biti, ali zasad neće ispunjavati vaša očekivanja. Bude li se željeni odnos previše sporo razvijao, mogli biste izgubiti strpljenje i odustati.

Savjet

Neraspoloženi ste. Udubite se u neku aktivnost koja vam godi.

Dobar dan: 25. rujna

Loš dan: 28. rujna

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ako je vaš posao vezan uz medije ili odnose s javnošću, pobrinite se da u svakom trenutku ostavite dobar dojam. Suradnički odnosi prolazit će kroz krizu zbog razlike u mišljenjima.

Ljubav

Samci, dugo niste bili u ovako sretnom razdoblju – sada je vrijeme za osvajanje i nove veze! Hrabro se približite osobi koja vam se sviđa, velike su šanse da njena reakcija bude pozitivna. Ako ste u braku, moguće su povremene verbalne iskrice.

Savjet

Iako ćete nailaziti na dosadne ljude, izbjegnite prepirke.

Dobar dan: 23. rujna

Loš dan: 26. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Planeti pospješuju sudjelovanje u promotivnim i marketinškim poslovima. Uspjeh će pratiti umjetnička zanimanja, a neki bi planovi napokon mogli zaživjeti. Napredovat ćete.

Ljubav

Odnos s partnerom bit će opterećen problemima koje nećete rješavati nego prelaziti preko njih. Pazite da vam se to ne vrati poput bumeranga – vrijeme je za otvoren razgovor s partnerom. Slobodnima će ulazak u vezu biti popraćen komplikacijama.

Savjet

Usmjerite se na posao, tu vas čekaju ugodna iznenađenja.

Dobar dan: 25. rujna

Loš dan: 28. rujna

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Prekomjerni tjelesni i intelektualni napori kod rođenih u lipnju utjecat će na pad energije. Smetat će vam bilo kakvo ponavljanje ustaljenih rutina. Ostali će poslovati dobro.

Ljubav

Očekuje vas mnogo telefonskih i elektronskih poruka sa simpatijom, neočekivanih susreta na cesti ili na školskim hodnicima. U odličnom ste razdoblju za nove veze i poznanstva, a i oni koji su u braku imat će kvalitetnije odnose s voljenom osobom.

Savjet

Nemojte sebi dopustiti da pojedinci kroje vašu poslovnu sudbinu.

Dobar dan: 29. rujna

Loš dan: 24. rujna
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Svoje znanje i sposobnosti prikazat ćete u najboljem svjetlu. Poslove ćete odraditi besprijekorno. Dobro je razdoblje za pisanje, trgovanje te za osmišljavanje novih projekata.

Ljubav

Razgovorom ćete odagnati dvojbe i raščistiti bračne probleme. Dobrog savjetnika imat ćete u prijatelju, koji će vaše osjećajne probleme sagledati bolje od vas. Ako ste sami, novo poznanstvo bazirat će se na intelektualnoj privlačnosti.

Savjet

Zdrava prehrana i uredan život vratit će vam izgubljenu energiju.

Dobar dan: 24. rujna

Loš dan: 26. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Odlično poslovno razdoblje donijet će vam mnogo razloga za zadovoljstvo. Najviše promjena zahvatit će područje financija – počinjete bolje zarađivati.

Ljubav

Netko će vam se posebno svidjeti. Put od poznanstva do zagrljaja bit će možda dug, ali budite sigurni da će vam se želje ispuniti. Razriješit ćete neke dvojbe osobito ako se nalazite u vezi, a sviđa vam se netko drugi. Bit ćete spremni za prekid.

Savjet

Upišite tečaj ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite znanje.

Dobar dan: 23. rujna

Loš dan: 28. rujna

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

S Merkurom u svom znaku možete mnogo toga postići. Sve će vam polaziti za rukom pa ćete se na poslu isticati verbalnim vještinama, ali i fizičkom spretnošću.

Ljubav

Morat ćete preispitati kvalitetu svoje ljubavne veze. Smetat će vas neraščišćene i nedorečene situacije. Vrijeme je za otvoren razgovor s partnerom. Mogli biste poželjeti nešto zabranjeno pa postoji vjerojatnost da vam naklonost ne bude uzvraćena.

Savjet

Imate uspjeha u polaganju ispita i svim oblicima predstavljanja javnosti.

Dobar dan: 25. rujna

Loš dan: 24. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Sredite dokumente, riješite zaostale poslove i ne prihvaćajte nove. Mogli biste imati skrivene neprijatelje, ljude koji vas iza leđa ogovaraju i rade protiv vaših interesa.

Ljubav

Proniknut ćete u srž svoga ljubavnog statusa i spoznati što vam nedostaje da biste bili ispunjeni. Slobodni će putem prijatelja upoznati privlačnu osobu pa nije isključena nova veza u kojoj ćete mnogo dobiti, iako ćete sami malo davati.

Savjet

U poslu nastupa pogoršanje pa se nemojte sasvim opustiti.

Dobar dan:  28. rujna

Loš dan:  25. rujna
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Iskoristite kreativni impuls za pisanje, usavršavanje te za finaliziranje ideja. Moguće je putovanje, rad na terenu, izvještavanje i zaduženja povezana uz medije. Raste vaš utjecaj.

Ljubav

Granica između sreće i nostalgije bit će tanka. Čuvajte se ljubomore koja će biti pretjerana i neosnovana. Zbog hirovitosti biste mogli prekinuti vezu pa poslije požaliti. Dobro razmislite prije bilo kakve ljubavne odluke, nema mjesta brzopletostima.

Savjet

Pazite kome se povjeravate, oko vas ima neiskrenih ljudi.

Dobar dan:  27 . rujna

Loš dan: 29. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Strpljivost vam neće biti vrlina pa ćete previše lako gubiti živce. No vaš trud neće ostati nezamijećen pa nije isključeno da baš u nepovoljnim okolnostima napredujete.

Ljubav

Ovo je dobar trenutak za sklapanje novih veza. Neki će sklopiti poznanstvo u poslovnom okruženju, koje bi vremenom moglo prerasti u ljubavnu vezu. No pazite se onih koji neće blagonaklono gledati na vaš izbor partnera – netko vam zavidi!

Savjet

Ne zanemarujte društveni život, trebaju vam izlasci i zabava.

Dobar dan: 28. rujna

Loš dan: 23. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

U plodnom ste poslovnom razdoblju. Mars i Merkur su vam naklonjeni pa poslujete bez većih zapreka. Odlični ste u timskim poslovima, kao i na nadređenim pozicijama.

Ljubav

Sklapat ćete poznanstva i birati između nekoliko prilika za pustolovinu. Mogli biste se zbližiti s energičnom osobom koja će imati prevelika očekivanja prema vama. Bračni odnosi bit će puni uspona i padova – nastojte se kontrolirati i ne svađati.

Savjet

Ostvarujte svoje planove, sada možete baš sve. Budite ustrajni.

Dobar dan: 27. rujna

Loš dan: 24. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Poslovi idu svojim tijekom uz teškoće koje su sastavni dio posla. Nemojte ih preozbiljno shvaćati jer ćete otežati put do cilja. Oštrije se postavite prema neodgovornim kolegama.

Ljubav

Nezadovoljni ste postojećim osjećajnim stanjem i odabirom partnera. Problemi izviru iz vaših postupaka prema njemu pa pripazite da ne budete previše grubi. Morat ćete uskladiti različite interese te prigušiti ljubomoru koja vam oduzima mir.

Savjet

Zdravije se hranite i osvježite svoj izgled novom frizurom.

Dobar dan: 24. rujna

Loš dan: 26. rujna