Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 11. do 17. rujna 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Osjećat ćete se umorni od iscrpljujućeg tempa, osobito ako radite s ljudima. Uložite dodatni napor i pridržavajte se dogovora, rokova i danih obećanja. Bolje se koncentrirajte.

Ljubav

Uživat ćete u verbalnim iskricama sa simpatijom. Privlačit će vas pričljive osobe, neopterećene problemima, koje su jednostavne i spretne u komunikaciji. No brakom vezani Ovnovi koji su rođeni u ožujku, imat će komunikacijskim nesporazuma s partnerom.

Savjet

Obogatite ljubavni život romantikom, emotivno se otvorite.

Dobar dan: 11. rujna

Loš dan: 17. rujna

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Znat ćete iz svega izvući korist. Ono što radite, kao krajnji rezultat vašeg truda utjecat će na porast samopouzdanja, koji je prošlih tjedana bio narušen živciranjem.

Ljubav

U danima ste novih ljubavi ili zbližavanja s osobom koju volite. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu koji ostavljati na okolinu. S nekim ćete se posebno dobro slagati na intelektualnom planu i voditi duge razgovore.

Savjet

Iskoristite kreativni impuls za pisanje, učenje i usavršavanje.

Dobar dan: 13. rujna

Loš dan: 12. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Moći ćete promatrati kako vaše ideje i planovi koji su dosad stajali na papiru, postaju opipljivi. Oni koji traže posao, mogli bi preko poznanika doznati za jednu povoljnu priliku.

Ljubav

Sve što započnete nastojat ćete privesti kraju. Neće vas usrećivati polovična rješenja pa ćete prekinuti lošu vezu i prepustiti se novom strastvenom zagrljaju. Što više budete ulagali u svoju vezu ili brak, manja je mogućnost da nešto krene nizbrdo.

Savjet

Nemojte zbog brzopletosti upadati u neugodne situacije.

Dobar dan: 16. rujna

Loš dan: 14. rujna

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Ako su neke vaše poslovne nade potonule, one će sada ugledati svjetlo dana. Bavite li se kreativnim radom, medijima i umjetnošću, istaknut ćete svoje potencijale!

Ljubav

Vaša smirenost i objektivnost odlično djeluju na partnera. Povezuju vas isti ciljevi i planiranje budućnosti. Zajedničkim snagama spremni ste riješiti svaku zapreku. Samcima bi se mogla udvarati osoba iz viših društvenih krugova.

Savjet

Kreativni ste, okrenite se preuređenju, premještanju, popravcima.

Dobar dan: 13. rujna

Loš dan: 11. rujna
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Porast će vaša radna energija i motivacija. Kada vas uhvati radni entuzijazam, nećete prestajati raditi, a rezultati će biti zadovoljavajući i odmah vidljivi.

Ljubav

Pojavit će se tjelesni simptomi karakteristični za stanje zaljubljenosti – leptirići u želucu, ali i osjećaj potpunosti kad se nađete u blizini jedne osobe. Na pragu ste ljubavne veze, a i oni koji su u braku imat će stabilnije odnose s partnerom.

Savjet

Ne dopustite članovima obitelji da vam se miješaju u ljubavni život.

Dobar dan: 12. rujna

Loš dan: 15. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Prihvatite novu poslovnu ponudu, osobito ako podrazumijeva putovanja. Predstoji li vam natjecanje, ispit ili provjera sposobnosti, uspjeh je neupitan.

Ljubav

Aktivirat ćete društveni život i s lakoćom šarmirati osobe suprotnog spola. Rođene početkom znaka očekuje ugodno ljubavno iznenađenje – mogli biste prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu. Bračni odnosi postaju sve stabilniji i čvršći.

Savjet

Omogućite si putovanja, čitanje knjiga ili članstvo u sportskom klubu.

Dobar dan: 13. rujna

Loš dan: 17. rujna

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Odgođeni ili neizvjesni poslovi će se pokrenuti. Novčane prilike i učvršćivanje poslovnog statusa prilično vas zaokupljaju, ali s razlogom – u svemu ćete biti uspješni!

Ljubav

Preuveličavate naklonost prema zauzetoj osobi. Shvatit ćete da ste energiju usmjerili na odnos bez budućnosti i da je pametnije okrenuti se nekom drugom, tko je slobodan. Ako ste u braku, nepotrebno ćete iskazivati sumnju u partnerovu ljubav.

Savjet

Pojačan unos vitamina preventivno će vam pomoći kod psihičkog umora.

Dobar dan: 16. rujna

Loš dan: 12. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Oslabljena koncentracija i nervoza ometat će vas u komunikaciji s ljudima. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, no nemojte odustati od optimizma i vjere u sebe.

Ljubav

Zaljubljenost bi vam se mogla dogoditi u drugom gradu, na proputovanju ili u susretu s osobom s kojom ste poslovno povezani. Zbližit će vas slični interesi i životni pogledi. Nestat će napetosti kod onih koji su u vezi ili braku.

Savjet

Ekonomičnije raspodijelite mjesečne prihode jer prijete troškovi!

Dobar dan:  17. rujna

Loš dan:  14. rujna
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Ulazite u napeto razdoblje koje će vas izložiti stresu. No nekima se otvaraju prilike na napredovanje koje će vas zateći potpuno nespremne. Morat ćete brzo donijeti odluke.

Ljubav

U tjednu ste bračnih nesuglasica. Partner će podvrći kritici vaša razmišljanja i stavove o životu, braku i djeci. Izvjesna je i žudnja za promjenom i flertom. Samci će teže do srca simpatije – možda je bolje da inicijativu prepustite drugoj strani.

Savjet

Pregledajte račune, papire, isplanirajte troškove koje očekujete.

Dobar dan:  12 . rujna

Loš dan: 16. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Planovi će se odvijati na zamišljeni način. Znat ćete se nametnuti i istaknuti, a samopouzdanje i želja za djelovanjem poticat će vas na napore. Plodni su odnosi s inozemstvom.

Ljubav

Osoba koju ćete upoznati putem prijatelja neće vas osvojiti na prvi pogled, ali će vam s vremenom postajati sve draža. Imate li simpatiju koju ste upoznali na ljetovanju, ali vas dijeli kilometarska udaljenost, nije isključeno da otputujete k njoj.

Savjet

Primijetite li da slabije pamtite, možda je vrijeme za temeljit odmor.

Dobar dan: 15. rujna

Loš dan: 11. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete kreativni i originalni. Iskoristite ove prednosti u ostvarivanju osobnih ciljeva. Mogli biste dobiti zadatak za koji ćete misliti da nadilazi vaše mogućnosti ili iskustvo.

Ljubav

Mogli biste se boriti s partnerovom ljubomorom koja će biti veliki kamen spoticanja u odnosu. Potrošit ćete mnogo energije dok ne steknete njegovo povjerenje. Samci bi novu simpatiju mogli pronaći u svojim prijateljskim krugovima.

Savjet

Poslušajte savjet prijatelja jer bolje vide stvari kojih sami niste svjesni.

Dobar dan: 17. rujna

Loš dan: 14. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Da biste mogli ući u nove projekte, morat ćete se uloviti u koštac sa zaostacima. Ovo nije pogodan tjedan za ulaganja ili širenje poslova, usprkos vašim ambicijama. Strpite se.

Ljubav

Zanemarit ćete važnost bračne komunikacije. Partner će biti prepun zamjerki na vaš račun, što bi u vama moglo probuditi inat. Slobodni će biti skloni krivim osjećajnim procjenama, možda se i zaljubiti u nekog tko je vrlo teške i komplicirane prirode.

Savjet

Vrijeme je za akciju pa se približite ljudima koje priželjkujete.

Dobar dan: 13. rujna

Loš dan: 16. rujna