Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 21. do 27. studenoga 2021.

S K via Pixabay

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete šarmantni, elokventni i puni ideja te intelektualno u punom sjaju. Zahvaljujući Merkurovom poticajnom djelovanju, usuglasit ćete poslovne aktivnosti i uvesti odmjerenost u svoj dnevni ritam. Mogli biste doznati tko su vam tajni neprijatelji koji vam rade iza leđa.

Ljubav

Mogli biste spoznati i drugu stranu partnerove prirode koja vam se neće svidjeti ili ostvariti novo poznanstvo u kojem nećete moći pronaći sigurnost, no nemojte prekidati vezu. Kriza je prolazna pa ne treba preuveličavati stvari.

Savjet Svemira

Postavite jasnu granicu između posla i privatnog života, kako biste izbjegli osjećaj preopterećenosti i stresa.

Dobar dan: 25. studenoga

Loš dan: 22. studenoga

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Posumnjat ćete u ispravnost svojih mišljenja i postupaka, no radit će se o spletu okolnosti na koje nemate utjecaja. Obiteljski odnosi i sve što je vezano uz nekretnine i mjesto boravka, zahtijevat će vaš pojačan angažman.

Ljubav

Odlučniji ste i spremniji suočiti se s nedostacima u privatnom životu. U vama će sazrijevati osjećajne odluke pa ćete ozbiljno razmatrati pitanja o daljnjem tijeku postojeće veze. Samci bi se mogli zagledati u duhovnu i vrlo inteligentnu osobu.

Savjet Svemira

Izbjegavajte blizinu ljudi koji šire negativnu energiju i čuvajte zdravlje.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 26. studenoga

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Nemojte biti brzopleti, ne samo da nećete ostvariti svoje želje nego ćete se vratiti nekoliko koraka unazad. Zastoji su samo privremeni, jedino rješenje bit će u strpljivom čekanju.

Ljubav

Kako dani budu odmicali, šanse da upoznate nekog novog i doživite zanimljiva iskustva postajat će veće. Moguć je i povratak stare ljubavi u vaš život. Vezani, prepustite se trenutačnim nadahnućima, nadoknadite ono što ste propustili.

Savjet Svemira

Rasporedite svoje fizičke i psihičke snage kako biste izbjegli iscrpljenja

Dobar dan: 21. studenoga

Loš dan: 27. studenoga

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Mogli biste mijenjati odsutnog kolegu ili ćete preseliti u drugu radnu prostoriju. Isticat ćete se kreativnošću i originalnim idejama koje će vas izdvojiti iz mnoštva, ali vaša prevelika očekivanja i prohtjevi činit će vas nezadovoljnima.

Ljubav

Borit ćete se s osjećajima koje još osjećate prema bivšoj ljubavi, ali i osjećajima koje gajite prema novoj simpatiji. Bit će vam teško donijeti odluku, iako će vas srce vuči upravo tamo gdje je sreća upitna. Samci će imati najviše sreće jer im se smiješi nova ljubavna veza.

Savjet Svemira

Ne preuzimajte ulogu posrednika u tuđim raspravama.

Dobar dan: 23. studenoga

Loš dan: 21. studenoga

Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Slijedit ćete put probuđenih ambicija, biti sigurni u sebe i napredovati. Frustriranost će se pojaviti u trenucima nemogućnosti da nešto promijenite ili ispravite nepravdu. Kroza sve te situacije izvući ćete pouke i neke koristi, koje za sada još nisu vidljive.

Ljubav

Zvijezde će vas potaknuti na preispitivanje osjećaja prema voljenoj osobi. Želite li zavesti partnera, budite veseli i zaboravite na mane i kritike. Slobodni će se predati čaroliji susreta i iskustava, ali neće sve ići po planu.

Savjet Svemira

Početak vladavine naklonjenog znaka Strijelca, razdoblje je kad se počinjete bolje osjećati. No tu je i nepovoljni Mars pa i dalje trebate biti na oprezu.

Dobar dan: 25. studenoga

Loš dan: 23. studenoga

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Mogli biste otići na kraći put, položiti ispit ili se kvalitetnije informirati putem interneta. Imat ćete ambicije, no ne srljajte u rizik, radije pokažite više strpljivosti u suradnji s drugima. Pazite se povećanih troškova.

Ljubav

Pred vama je nova prilika za zaljubljivanje, planetarni raspored potvrđuje da je ljubavnoj pasivnosti došao kraj. Bračni odnosi su skladni. Lakše ćete rješavati ljubavne probleme, ali nemojte pretjerivati u ljubomori.

Savjet Svemira

Pripazite na pad imuniteta koji će vas učiniti podložnijima virozama.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 21. studenoga

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Nećete pogriješiti ako pokrenete parnicu, registrirate privatnu tvrtku ili obavite važne administrativne poslove. Očekuju vas iznenadne promjene na radnome mjestu, koje će se pozitivno odraziti na vaše mjesečne prihode. Mogući su novčani dobici i honorari od davno obavljenih poslova.

Ljubav

Mnogo ćete postići ako odlučite odreći se svega što vas unazađuje. Bit ćete skloniji partneru prepustiti inicijativu i spremnije pristajati na kompromis pa će trzavice, predbacivanja i svađe gotovo nestati iz vaše svakodnevice. Samci će te započeti vezu punu sklada i ljubavi.

Savjet Svemira

Odlučite li sada prestati s pušenjem ili krenuti na dijetu, imat ćete volju i ustrajnost

Dobar dan: 26. studenoga

Loš dan: 24. studenoga

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Mogli biste posao postaviti na nove temelje ili sklopiti poznanstvo koje će promijeniti tijek vaše karijere. Na nov ćete način sagledati svoje mogućnosti i sposobnosti, što će naići na dobar prijem i uspješno ćete realizirati zamisli.

Ljubav

Bez teškoća ćete usklađivati razlike u karakterima pa će ljubavne svađe biti poučne. Iako ih nećete izbjegavati, jasno ćete upućivati na ono što vam smeta. Samci pažljivo pratite razvoj jednog poznanstva, tu će se izroditi ljubav.

Savjet Svemira

Iskoriste priliv pozitivne energije, sve vam polazi za rukom!

Dobar dan: 22. studenoga

Loš dan: 25. studenoga

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Neskloni Merkur unijet će zastoje i povećati napore pri zarađivanju. Morat ćete se podrediti tuđim pravilima igre i odlukama na koje nećete moći utjecati. Izbjegavajte igrice iza leđa i neiskrenosti.

Ljubav

Tjedan će vam donijeti zanimljivo poznanstvo koje će se najprije razvijati prema prijateljstvu, a zatim bi naglo moglo skrenuti u neke druge vode. Sve željeno će vam se početi ostvarivati, a neki će i brakom ozakoniti svoju vezu.

Savjet Svemira

Pretjerate li u naporima, mogli biste odustati pred ciljem.

Dobar dan: 26. studenoga

Loš dan: 21. studenoga

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Nepovoljan Merkurov položaj umanjit će vašu koncentraciju, poticati psihički umor i činiti vas neopreznima. Sređivanje papirologije neće ići po planu, a ako raspolažete tuđim novcem, budite oprezni.

Ljubav

Mogli biste mnogo vremena provoditi u analiziranju svog odnosa i partnerovog ponašanja, ali na kraju bit ćete zadovoljni sa situacijom onakva kakva je upravo sada. Samcima bi se netko mogao posebno svidjeti pa će učiniti sve da ih druga strana primijeti.

Savjet Svemira

Osamljivanje vam neće pomoći da se oslobodite napetosti. Venera u vašem znaku pridonijet će optimizmu.

Dobar dan: 27. studenoga

Loš dan: 23. studenoga

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Nerijetko ćete žrtvovati privatni život zbog poslovnih ambicija. Nove, svježe ideje otvorit će vam vrata uspjeha, a svojom ćete spretnošću i poduzetnošću zadobiti simpatije kolega i nadređenih. Ovo su idealni dani za nove početke i pokretanje novih projekata.

Ljubav

Uletjet ćete u pustolovinu s osobom koja je u vezi, a tajni susreti mogli bi biti učestali. Samci će otežano do srca simpatije. Moguće su zapreke koje nećete moći odmah riješiti pa nemojte za sada ništa poduzimati.

Savjet Svemira

Vrijeme je da se počnete suočavati s ne rješavanim problemima.

Dobar dan: 21. studenoga

Loš dan: 26. studenoga

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Nemojte dopustiti da vas negativni osjećaji i sumnja u sebe sputaju u postizanju uspjeha. Možda se radi o putovanju u inozemstvo ili o prilici da se profesionalno usavršavate i napredujete

Ljubav

Očekuje vas nova ljubav koja će se temeljiti na snažnoj tjelesnoj privlačnosti. Moguće su poučne ljubavne razmirice koje će vam rasvijetliti vaše i partnerove osjećaje.

Savjet Svemira

Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste izbjegli probavne tegobe.

Dobar dan: 24. studenoga

Loš dan: 21. studenoga