Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 14. do 20. studenoga 2021.

Here and now via Pixabay

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★★★★

Posao

Na radnom mjestu su moguće napetosti. U rezultatima svoga rada istaknite samostalnost i odlučnost. Radite ispravno i na vrijeme se osigurajte potpisima ili kontaktima kod javnog bilježnika, advokata ili nekog drugog stručnjaka.

Ljubav

Niste zadovoljni svojim partnerom, ali niti sami sa sobom. Mogući su površni flertovi koji osim tjelesne privlačnosti ne donose ispunjenje. Možda razmišljate o prekidu, brkajući svoj manjak entuzijazma s rutinom u vezi.

Savjet Svemira

Naučite se više opuštati, možda putem joge ili kakve meditacije.  

Dobar dan: 15. studenoga

Loš dan: 14. studenoga

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★

Posao

Previše toga će vas živcirati pa ćete osjetit zamor i frustraciju zbog napetih međuljudskih odnosa. No jako ste kreativni i poduzetni, samo smanjite svoje prohtjeve i kriterije.

Ljubav

Otvaraju se nove ljubavne opcije pa se može reći da će vas dosada i rutina zaobilaziti u širokom luku. Veze započete u ovom tjednu, bit će od prvih trenutaka posebne.

Savjet Svemira

Pripazite na sebe jer će nepovoljan Merkurov utjecaj loše djelovati na vaše raspoloženje, ali i koncentraciju.

Dobar dan: 17. studenoga

Loš dan: 14. studenoga

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Iskoristite svoj šarm kako biste pridobili ljude o kojima ovisi vaš napredak, Sve što radite ili govorite bit će pod povećalom okoline i šefova.

Ljubav

Samci, osjetit ćete zaljubljenost ili dopustiti staroj ljubavi da opet uđe u vaš život. Prepustite se trenutku i budite spontani. Moguća je pustolovina i provod kakav možete samo sanjati.

Savjet Svemira

Aktivan način života pokazat će se dobrim načinom za rješavanje napetosti i stresa, ali nemojte pretjerati u fizičkim naporima

Dobar dan: 20. studenoga

Loš dan: 18. studenoga

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Vraćaju vam se snaga i energija i ništa vas ne može sputati u dostizanju ciljeva. Potpuno predavanje poslu mogao bi biti lijek za vaše dvojbe ili osjetljivije odnose sa suradnicima.

Ljubav

Nemojte dopustiti da osjećaji ugroze vašu moć procjenjivanja. Bračnu dosadu i rutinu osvježite vedrinom i prisjetite se kakav je vaš odnos bio nekada.

Savjet Svemira

Umjesto da se bunite, radije se prilagodite mišljenju većine.

Dobar dan: 14. studenoga

Loš dan: 16. studenoga

Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Nemojte se živcirati ako vas zatekne iznenadna promjena planova i prilagodite se izazovima. Mogući su stambeni problemi, kvarovi u kući, problemi sa smještajem.

Ljubav

Samci, očekuje vas poznanstvo – nemojte pokleknuti zbog nesigurnosti. Onima u vezi razgovori i izmjenjivanje životnih stavova s partnerom bit će prilika da riješite nejasnoće. Intimni život postaje romantičniji.

Savjet Svemira

Budite tolerantni, u protivnom ćete biti izloženi svađama i kritikama.

Dobar dan: 15. studenoga

Loš dan: 19. studenoga

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Bit će stresa i napora, ali imate pobjednički duh. Na vaša leđa past će nova zaduženja, a neki će razmatrati pokretanje privatnog posla.

Ljubav

Slobodni bi se mogli zaljubiti u stranca, poznatog sportaša ili osobu na položaju. Vama koji ste u vezi partner će pokazati spremnost da vaše interese i potrebe stavi ispred svojih.  

Savjet Svemira

Izbjegavajte pojedince za koje znate da vas iscrpljuju.

Dobar dan: 18. studenoga

Loš dan: 20. studenoga

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Zablistat ćete kreativnim nastupom i mnogi će se oslanjati na vaše procjene. Spretno ćete ulaziti u nove poslovne projekte, a mogli biste i napredovati.

Ljubav

Niste li sigurni u osjećaje prema partneru ili imate osjećaj da vam partner uskraćuje svoju ljubavi i pažnju. Prisiljeni ste riješiti bitne stvari privatne prirode pa su moguća pomirenja i novi počeci. Ako ste sami, zagledat ćete se u teško osvojivu osobu.

Savjet Svemira

Ne ignorirajte sitne zdravstvene probleme, kako ne bi prerasli u krupnije.

Dobar dan: 20. studenoga

Loš dan: 16. studenoga

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Razmislite o novim opcijama u poslu, možda premještaju, otvaranju kućnog obrta ili ulaganju u svoje znanje jer time biste mogli napredovati.

Ljubav

Neće vam nedostajati romantičnog duha i osjećaja s kojima ćete voljenom pokazati svu svoju ljubav. Bračna veza je stabilna i bez promjena. Odazovite se pozivima prijatelja na kavu, ples ili zabavu.

Savjet Svemira

Nalet energije iskoristite za intenzivnu tjelovježbu.

Dobar dan: 14. studenoga

Loš dan: 17. studenoga

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Neke stresne situacije teško ćete izbjeći, no ne dajte se uvući u rasprave, osvete ili akcije iz prkosa jer ćete se emotivno i fizički iscrpsti. Neke kolege nisu vam iskreni i to će vas razočarati. Čuvajte se prevelike subjektivnost i pretjeranih reakcija.

Ljubav

Vaš živahan duh privlačit će udvarače i otvarati nove ljubavne kombinacije. Neki od vas će progledati i zaljubiti se u osobu koja vam je dosad bila prijatelj. Oni u vezi – potrudite se stvoriti sklad s partnerom i tako ukloniti sumnje u vaš odnos.

Savjet Svemira

Mars vam je nepovoljan, pričuvajte se iscrpljenja koja bi vas mogla zateći nespremne. Više se odmarajte.

Dobar dan: 15. studenoga

Loš dan: 20. studenoga

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Prijašnji neuspjeli poslovni projekti mogli bi se početi ostvarivati. Blistat će i svi oni kojima se posao kreće u okvirima trgovine, komunikacija, govorništva, informatike i prosvjete.

Ljubav

Naklonjena Venera nagoviješta da su mogući novi ljubavni počeci, osvajanja i zavođenja. Zbog zaljubljenosti nećete moći spavati.

Savjet Svemira

Slobodne aktivnosti i hobiji su ključni za vaše dobro zdravlje, a čuvajte se mogućih probavnih smetnji.

Dobar dan: 18. studenoga

Loš dan: 16. studenoga

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Previše toga bit će na vama, no pokušate li prenijeti dio obaveza na kolege, mogli biste naići na otpor ili biti nezadovoljni kvalitetom njihova rada.  Budite na oprezu.

Ljubav

Sve što ćete činiti u stanju ljutnje pokazat će se kao pogrešan potez. Vaš je odnos došao do osjetljive točke i dotakao se delikatne sfere u kojem je ključna stvar međusobno popuštanje.

Savjet Svemira

Pozitivne misli i jasni ciljevi mogu vam vratiti izgubljenu energiju.

Dobar dan: 20. studenoga

Loš dan: 19. studenoga

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete dovoljno energije da uspješno izađete na kraj sa zastojima, napornim šefovima i neodgovornim kolegama. Bit ćete sigurni u sebe i taj osjećaj bit će dragocjen u svakodnevnom poslovanju.

Ljubav

Vaš će vas šarm učiniti popularnima, kako kod prijatelja i poznanika, tako i kod udvarača. Planeti iz znaka Škorpiona pozivaju vas na druženje sa suprotnim spolom, izlaske u vesela društva ili putovanja. Slobodni bi se mogli zaljubiti kako već dugo nisu, a zauzeti uživati u izljevima partnerovih osjećaja.

Savjet Svemira

Čuvajte se većih iscrpljenja i nezgodnih padova.

Dobar dan: 14. studenoga

Loš dan: 20. studenoga