Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 27. ožujka do 2. travanja 2022. za sve znakove Zodijaka

pikisuperstar – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vaša praktičnost i nezavisnost, uz Merkur u vašem znaku omogućiti će vam sjajne rezultate. Postoji mogućnost dodatne zarade i rješavanje novčanih problema.

Ljubav

Bit ćete sumnjičavi i nepovjerljivi prema partnerima pa će vam od njih trebati što više dokaza da ste voljeni. Osamljeni se neće moći požaliti da im nedostaje ljubavnih prilika, svidi li vam se tko, bez razmišljanja ćete pristupiti i zapodjenuti razgovor.

Savjet

Dobit ćete priliku dokazati svoje sposobnosti u poslu – nemojte zakazati!

Dobar dan: 1. travnja

Loš dan: 29. ožujka

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Tjedan iskoristite za planiranje, a realizaciju ostavite po strani jer nije vrijeme za takvo što. Pazite na sve svoje izjave jer će se krivo tumačiti.

Ljubav

Partner bi vas mogao optužiti za sebično ponašanje. No svađe će biti dobrodošle jer su konstruktivne i još više će vas zbližiti. Slobodni bi se mogli zaljubiti.

Savjet

Možda ste zasićeni međuljudskim kontaktima pa vam treba više mira i samoće.

Dobar dan: 27. ožujka

Loš dan: 30. ožujka

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Iskoristite maštu, inspiraciju i intuiciju za nove poslovne početke. Moguće je uspješno putovanje u inozemstvo.

Ljubav

Potrebna vam je promjena ili novo iskustvo koje će vas fizički pokrenuti i energetski vas obnoviti. Slobodni bi se mogli ludo zaljubiti, a zauzeti uživati u partnerovim izljevima osjećaja.

Savjet

Slobodne trenutke posvetite rekreaciji i fizičkim poslovima oko kuće.

Dobar dan: 3. travnja

Loš dan: 28. ožujka

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Izbjegavajte rasprave s autoritetima. Ako smireno i bez panike pristupite novonastalim problemima, šteta će biti minimalna.

Ljubav

Stalni odnosi neće napredovati, ali niti nazadovati. Problem je u nedostatku prave komunikacije. Ako ste sami, zaljubit ćete se u nekog koga je prilično teško osvojiti, no ustrajte.

Savjet

Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe.

Dobar dan: 30. ožujka

Loš dan: 1. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Vaša poduzetnost omogućit će vam da proširite poslovne horizonte. Zarade se poboljšavaju.

Ljubav

Bit ćete svjesni što vam znači partner i što morate poduzeti kako biste očuvali vezu od vlastitih karakternih nedostataka. Samci, mogli biste posumnjati u vrijednost osobe koja vam se sviđa ili povjerovati traču. Smanjite očekivanja!

Savjet

Zanimat će vas alternativna medicina pa se prepustite vještim rukama kiropraktičara ili bioenergetičara.

Dobar dan: 2. travnja

Loš dan: 27. ožujka

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Bavite li se privatnim poslom, očekuju vas problemi s birokracijom. Organizirajte se, budite disciplinirani. Briljirat ćete u poslovima koji zahtijevaju vještinu komuniciranja.

Ljubav

Nećete trpjeti polovična rješenja u vezi pa pripazite na krizu u koju ulazite – morat ćete pokazati više smisla za ustupke i taktiziranje. Samci, vaše će želje ubrzo postati stvarnost, a ovo razdoblje potvrditi vašu privlačnost i darovati novu ljubav.

Savjet

Čuvajte se fizičkog naprezanja. Ne nosite teške predmete ako već imate tegoba s kralježnicom

Dobar dan: 1. travnja

Loš dan: 29. ožujka

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Zaoštreni poslovni odnosi koji će zakratko poljuljati vaš status, razriješit će se u vašu korist. Ako radite u javnoj djelatnosti, iscrpljivat će vas međuljudski odnosi i nečije nepoštenje.

Ljubav

Od srijede vas očekuju još uzbudljiviji dani u kojima će osobito oni u braku zaljubljeno gledati u svog partnera. Moguće je intrigantno poznanstvo s nedokučivom osobom.

Savjet

Zdravlje će vam se bitno popraviti, osobito ako ste nedavno bili bolesni. Bitno je da ne dopustite da vas drugi umaraju svojim problemima.

Dobar dan: 28. ožujka

Loš dan: 2. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Izvjesne su svađe koje će vas živcirati. Neke kolege pokušat će osporiti vaš autoritet, ali u tome neće uspjeti. Nemojte uzimati ka srcu kritike ili sukobe.

Ljubav

Oni u vezama sumnjat će u partnerovu ljubav. No sve ćete brzo izgladiti i još više ojačati odnose. Samci bi se mogli upustiti u neizvjestan odnos pun ljubomore i strasti.

Savjet

Nađite vremena za odmor. Žene bi mogle imati tegobe s jajnicima.

Dobar dan: 30. ožujka

Loš dan: 28. ožujka
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Ohrabrit će vas spoznaja da vaša djela daju rezultate. Bit ćete iznimno kreativni i snalažljivi pa će vam nadređeni povjeriti vođenje poslova.

Ljubav

Partner će obožavati biti u vašoj blizini pa ćete često biti zajedno. Samci, postat ćete sve popularniji i privlačniji u očima vaših simpatija. Čak će vam se i osoba koja vam je donedavno bila nedostižna, činiti pristupačnom.

Savjet

Manje tegobe mogu biti vezane uz koljena i noge – pomogla bi vožnja biciklom ili šetnje.

Dobar dan:  31. ožujka

Loš dan:  29. ožujka

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ne započinjite nove poslove, a budite oprezni i u kontaktima s ljudima koje ćete upoznati ovog tjedna.  Međuljudski odnosi bit će problematični i imati ćete teškoća s koncentracijom.

Ljubav

Načete ljubavne veze mogle bi se poboljšati, ali sve ovisi o vama. Budete li željeli ulagati u vezu, to će vam se dvostruko vratiti. Slobodni mogli biste se zagledati u samozatajnu osobu iz vašega poslovnoga okruženja.

Savjet

Pripazite na prehranu, a i čuvajte se ozljeda.

Dobar dan: 30. ožujka

Loš dan: 31. ožujka

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Snažna angažiranost uvjetovat će bolja primanja, a neki od vas dodatno će se potkožiti honorarnim poslovima. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju opću kulturu, znanje jezika i komunikativnost.

Ljubav

Moguća su pomirenja i obnavljanje strasti kod onih koji imaju problematične odnose s partnerom. Samce bogat društveni život vodi u nova poznanstva. Dogodit će vam se nova ljubav koja će vam dati snage da okrenete leđa dotrajalim osjećajnim sponama iz prošlosti.

Savjet

Ako ste u sukobu s članom obitelji, ne dopustite da se on produbi.

Dobar dan: 2. travnja

Loš dan: 27. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Honorarni poslovi donose vam dobre prihode, osobito oni vezani uz prevođenje, poučavanje, obrazovanje i pružanje intelektualnih usluga. Oštroumni ste i u odličnoj ste radnoj formi..

Ljubav

Nemojte kod partnera namjerno izazivati ljubomoru. Stare ljubavne navike bit će izložene naletu promjena, koje nećete moći zaustaviti. Zadržite prisebnost i zagospodarite osjećajima.

Savjet

Zbog nepovoljne Venere pripazite na hormone, grlo i glasnice. 

Dobar dan: 31. ožujka

Loš dan: 28. ožujka