Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 3. do 9. travanja 2022. za sve znakove Zodijaka

pikisuperstar – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Planeti upućuju na uspjeh u kreativnom ili umjetničkom radu, kao i korist od potpore nekih ljudi. Očekuju vas veliki preokreti koji će biti iznimno pozitivni.

Ljubav

Sunce i Merkur u vašem znaku potiču nove trenutke u vašem životu, koji će značajno utjecati na vaše intimne odluke. Zauzeti će otvorenim razgovorom riješiti nesuglasice iz prošlosti, posvađani će se pomiriti. Samci, tjedan je odličan za pravu akciju – zavedite ili na druženje pozovite osobu koja vam se sviđa.

Savjet

Odgodite neke obaveze ili planove i više se posvetiti sebi.  

Dobar dan: 5. travnja

Loš dan: 8. travnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★

Posao

Merkurov utjecaj tjera vas da nešto skrivate ili da zaobilaznim putovima ostvarujete ambicije. Pripremite se na zastoje, odgode planova i neiskrene suradnje. Neriješeni problemi iz prošlosti mogli bi doći na red, kao i neplaćena stara dugovanja.

Ljubav

Razgovarajte, komunicirajte s partnerom, ne držite osjećaje u sebi. Nećete si dopustiti da se nalazite u neizvjesnom odnosu. Venera u Ribama samcima donosi obećavajuće prilike.

Savjet

Mars vas upozorava: klonite se prevelikih tjelesnih naprezanja, opasnih sportova i svega što vam jako crpi energiju.

Dobar dan: 3. travnja

Loš dan: 6. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Sve što vam je dosad bilo nedostižno, sada se ostvaruje.  Odlično će vam ići na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umjetničkom planu.

Ljubav

Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, no to neće značiti konačan razlaz. Kvalitetne veze produbit će se vašim preuzimanjem nove odgovornosti, a za to ćete uskoro biti nagrađeni. Hrabro idite u nove, nadahnjujuće veze.

Savjet

Osmislite svoj program kućnih vježbi i tehnika koje oplemenjuju duh.

Dobar dan: 5. travnja

Loš dan: 4. travnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Pratit će vas manje stresan ritam, no još nije nastupilo vrijeme da se sasvim opustite – Merkur vam ometa koncentraciju! Pojačajte oprez – u razdoblju ste kada trebate vjerovati isključivo samo sebi. Pazite na svoju financijsku situaciju!

Ljubav

Vaš šarm sve je primjetniji, ali ne i samopouzdanje – ne prepuštajte se sumnjama i ljubomori, osobito ako ste tek nedavno ušli u novu vezu. Neki će upoznati osobu koja će im promijeniti životnu filozofiju i poimanje ljubavi.

Savjet

Pokušajte se više opuštati, možda hobijem ili laganim šetnjama. Pripazite na koljena i zglobove.

Dobar dan: 8. travnja

Loš dan: 6. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Razdoblje je povoljno za učenje i stjecanje novih znanja. Spretno ćete pronalaziti izlaze iz neugodnih situacija.

Ljubav

Neke će zaslijepiti strast pa neće uvidjeti probleme koje im može prouzročiti dotičan odnos. Vezivat ćete se uz pogrešne osobe pa opreznije birajte partnere.

Savjet

Potrudite se oko voljenih.

Dobar dan: 7. travnja

Loš dan: 3. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Možete očekivati novčane dobitke i napredovanje u poslu. Ali ne donosite radikalne odluke, radije ponešto prešutite i ne prepirite se s kolegama.

Ljubav

Odnos s partnerom bit će promjenjiv. Poradite na komunikaciji, na taj način ćete se osloboditi sumnji i strahova. Samci, hrabro ćete izražavati svoje osjećaje pa ćete mnogima biti neodoljivi.

Savjet

 Biljnim čajevima pokušajte preduhitriti probavne tegobe.

Dobar dan: 4. travnja

Loš dan: 5. travnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Razočarat će vas ponašanje nekih kolega na koje ste još donedavno mogli računati. Pripazite na svoje ponašanje i izjave, mnogi vas pogrešno procjenjuju.

Ljubav

Pozitivan Marsov utjecaj štiti vas od osjećajnih gubitaka, no nastojite se više baviti vezom i partnerom. Slobodni će upoznati strastvenu osobu s kojom će podijeliti nezaboravne trenutke.

Savjet

Kontrolirajte i potisnite ljubomoru.

Dobar dan: 7. travnja

Loš dan: 9. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Morat ćete preuzeti dio poslova koji ne spadaju u opis vašeg radnog mjesta. Mogli biste se osamostaliti i iza sebe ostaviti sve one koji su vas sputavali u napretku. Nezaposleni bi mogli dobiti posao.

Ljubav

Svaki slobodan trenutak provest ćete s voljenim, što će pridonijeti ponovnom zbližavanju. Nemojte sumnjati u simpatijine namjere i iskrenost nego se prepustite zanosu, to je netko tko s vama želi ozbiljnu i iskrenu vezu.

Savjet

Mogli biste imati izraženijih zdravstvenih tegoba, stoga se nemojte oslanjati na vrijeme nego obavite potrebne pretrage.

Dobar dan:  8. travnja

Loš dan:  4. travnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete djelotvorni i neće vam biti potrebna ničija pomoć da biste obavili i najteže poslove. Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priliv novca na vašem bankovnom računu.

Ljubav

Ponašat ćete se ljubomorno i posesivno. Partner će vas svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe. Nemojte se inatiti -Razgovarajte! Slobodni dobro otvorite oči, upoznat ćete novu simpatiju!

Savjet

Bitno je da ne pretjerate u rekreaciji jer ste skloni ozljedama.

Dobar dan:  3. travnja  

Loš dan: 5. travnja  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Ne zapostavljati manje važne poslove jer bi baš oni mogli biti odlučujući za vaše napredovanje. O svojim planovima razgovarat ćete s raznim ljudima, što bi pojedinci mogli na neki način iskoristiti.

Ljubav

Bračni odnosi su poljuljani nepovjerenjem i ljubomorom. Iako se ni vaš partner neće moći pohvaliti tolerancijom, pokušajte uskladiti vaše međusobne potrebe i želje! Neki među vama osjetit će iskru privlačnosti prema radnom kolegi ili stranki koju često viđaju.

Savjet

Uvedite u prehranu što više voća i svježih voćnih sokova.

Dobar dan: 3. travnja

Loš dan: 9. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Imate visoku sposobnost intelektualnog rada, koncentraciju i radoznalost. Bit ćete u pokretu, a neki će i češće putovati.

Ljubav

Vladavina Ovna utjecat će na porast optimističnih razmišljanja i stavova. Više ćete se kretati među ljudima pa ćete steći simpatiju, zaljubiti se ili učvrstiti vezu s partnerom.

Savjet

Boravak na svježem zraku i redovito kretanje pomoći će vam da zadržite optimizam i dobro zdravlje. 

Dobar dan: 7. travnja

Loš dan: 4. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Nalazite se na stazi uspjeha, iako shvaćate da je pred vama naporan rad. Na financijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih ljudi.

Ljubav

S Venerom u vašem znaku postajete vladarom ljubavne scene pa vam se mnogo toga lijepo počinje događati.  Ali pazite da sami u nečemu ne prenaglite ili brzopleto postupite.

Savjet

Ako ste na dijeti, pazite da ne mršavite prebrzo jer će vas to previše iscrpiti.

Dobar dan: 9. travnja

Loš dan: 7. travnja

https://mantra.hr/veliki-godisnji-horoskop-za-2022/