Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 4. do 10. rujna 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Iscrpljivat će vas rad s ljudima, a možda ćete ući i u nove poslove. Moguće je da ćete neke poslove staviti na čekanje ili pružati obećanja koja niste u stanju ispuniti.

Ljubav

Ohrabrit će vas uspjeh u zavođenju pa biste mogli češće mijenjati partnere. Tražite li novu ljubav, ona je u vašoj blizini – promotrite malo bolje oko sebe! Nekima je izgledan i flert na radnom mjestu – mogli biste se zagledati u novog kolegu/icu.

Savjet

Više se odmarajte. Klonite se napornih i dosadnih ljudi.

Dobar dan: 6. rujna

Loš dan: 4. rujna

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dugovi će se početi podmirivati na vrijeme, a ustaljeni izvori prihoda više neće biti opterećeni kašnjenjima u isplati. Znat ćete kako se probiti do teško dostupnih ljudi.

Ljubav

Pojednostavite odnos s partnerom i iskreno se postavite u svakoj situaciji. Nad nečim ćete strepiti i sumnjati – približite se jedno drugome i strahovi će nestati. Ako ste sami, planeti otvaraju priliku da upoznate nekog tko plijeni elokvencijom.

Savjet

Ne zaboravite da imate prijatelje kojima se možete izjadati.

Dobar dan: 8. rujna

Loš dan: 6. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Mnogo ćete raditi, čak i prekovremeno. Ljutit će vas nekorektnost kolega i njihovo zabušavanja, ali pazite da predbacivanjem ne unazadite bitne odnose. No bit ćete uspješni!

Ljubav

Razgovorom ćete riješiti dvojbe, zbližiti se i učvrstiti odnos, no pričuvajte se nepovoljnog utjecaja vaših ili partnerovih roditelja. Slobodni će upoznati komunikativnu osobu s kojom će se često čuti telefonom te dopisivati mailom i SMS porukama.

Savjet

Ne dopustite kolegama da svoje obaveze olako prebacuju na vas.

Dobar dan: 7. rujna

Loš dan: 5. rujna

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

U odličnom ste razdoblju u kojem možete skoro sve. Čak i ako neke naiđete na problematične situacije, ne živcirajte se jer će sve završiti dobro i u vašu korist.

Ljubav

Zanesenost i strast dominirat će vašom ljubavnom situacijom. Čak će se i zauzetima otvoriti prilika za flert, ali neće ići dalje od bezazlenog zavođenja. Ako ste u vezi, uživat ćete u telefonskim razgovorima koji će nerijetko trajati satima.

Savjet

Bit će naporni i teško razumljivi partneru. Nemojte ga kritizirati.

Dobar dan: 10. rujna

Loš dan: 6. rujna
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

U svemu ćete slušati sebe. Uživat ćete u akciji, a konačan ishod neće vas opterećivati. Ostavljat ćete snažan dojam na druge, onime što radite ili na čemu radite.

Ljubav

Neki će uspješno izaći iz zamorne i neperspektivne veze te donijeti kvalitetne odluke. Odnosi koji su bili nedorečeni, počet će dobivati svoj smisao i značaj. Ako ste u braku, odnos može nagrizati nepovoljna financijska situacija u kući.

Savjet

Posvetite se sitnim zadovoljstvima pa makar to bilo čitanje knjige.

Dobar dan: 8. rujna

Loš dan: 4. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Radišni ste, prilično izravni i borbeni, što je utjecaj Sunca u vašem znaku. Pod planetarnom ste zaštitom pa ste u razdoblju u kojem možete dati maksimum sebe.

Ljubav

Venera u vašem znaku vam otvara priliku da se zaljubite ili približite simpatiji. Bit ćete pozivani na zabave i druženja – odazovite se, jer su nova poznanstva zajamčena. Bračni odnosi bit će poljuljani nepovjerenjem i sumnjičavošću, često bez pravog razloga.

Savjet

Godit će vam tjelesne aktivnosti i pokret, kao i razgovori uz kavu.

Dobar dan: 6. rujna

Loš dan: 9. rujna

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Nešto na financijskom planu kasni, no taj će problem biti riješen potkraj tjedna. Možda se neke stvari ne razvijaju kako treba, no u konačnici ipak postižete uspjeh.

Ljubav

Iz vašeg života otići oni koje ste prerasli ili koji vam ne mogu pružiti ono što vam treba. Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti, ali to nije dobar izbor, što ćete s vremenom i sami shvatiti. Bilo bi bolje da se okrenete nekom novom partneru.

Savjet

Razmislite o tome tko su vam pravi prijatelji i napravite selekciju.

Dobar dan: 7. rujna

Loš dan: 5. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Izbjegavajte sve povezano s tajnama. Ne uplećite se u tuđe poslove i ne radite poslove o kojima ne znate dovoljno. Uvidite li da u nečemu nailazite na otpor, strpite se.

Ljubav

Ako vam je do nekoga stalo, morate to i reći, inače nećete pokrenuti lavinu pozitivnih zbivanja. Samcima se preporučuju izlasci, jer vas prijatelji mogu upoznati s nekim posebnim. Ako ste u braku, vaš je odnos ojačan kvalitetnom komunikacijom.

Savjet

Previše ugađate drugima i iscrpljujete se, mislite i na sebe.

Dobar dan:  10. rujna

Loš dan:  8. rujna
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★

Posao

Ne preuzimajte na sebe veće obaveze, jer ih nećete stići obaviti i nemojte se previše oslanjati na tuđa obećanja. Neke kolege mogle bi vas razočarati. Šefovi od vas previše očekuju.

Ljubav

Nove ljubavne okolnosti bit će povezane s početkom zajedničkog života, kupnje vrijednih stvari koje će biti zajednička imovina ili pokretanja privatnog posla. Ako ste sami, pazite se upornog udvarača koji nije najiskrenijih namjera prema vama.

Savjet

Izbjegavajte blizinu oholih pojedinaca, bolje birajte društvo!

Dobar dan:  7 . rujna

Loš dan: 10. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ambiciozni ste i znate što želite. Na radnom mjestu ističete se samopouzdanjem pa se mnoge kolege oslanjaju na vas cijeneći vašu stručnost. No skloni ste i većim pogreškama.

Ljubav

Poželjet ćete nešto skriti i sačuvati od javnosti. Ljubavni trokuti mogli bi se u nekim slučajevima pokazati kao izvor uzbuđenja, ali i naglih zaokreta. Imate li simpatiju koju ste ovog ljeta upoznali na moru, vaš bi se odnos mogao učvrstiti.

Savjet

Planeti su vam naklonjeni pa se više posvetite ljubavi.

Dobar dan: 6. rujna

Loš dan: 4. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Svaki uspjeh bit će vaših ruku djelo, a bude li bilo kadrovskih promjena u tvrtki, ići će vam na ruku. Odlično su vam aspektirana putovanja, obrazovanja i kontakti sa strancima.

Ljubav

Samci bi se mogli zaljubiti u osobu iz drugog grada ili u nekog tko će na njih djelovati poticajno u intelektualnom smislu. Privlačit će vas kontakti putem interneta pa ćete se s nekime intenzivno dopisivati i uživati u međusobnom otkrivanju.

Savjet

Iskoristite kreativni impuls za pisanje, učenje i usavršavanje.

Dobar dan: 7. rujna

Loš dan: 5. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★

Posao

Trošit ćete energiju na nekoliko strana i u malo što ulaziti punim srcem. Nailazit ćete na zabrane, ograničenja i nervozne ljude. Morat ćete se braniti od nekih optužaba.

Ljubav

Ljubavni odnos mogao bi trpjeti zbog posla i sputavanja osobnosti. Dajte partneru onoliko slobode koliko i vi tražite od njega za sebe. Slobodne očekuje zanimljiv susret, razgovor ili nova simpatija, kojoj će kumovati prijatelji ili kolege s posla.

Savjet

Zdravstveni problemi koji vas muče “zreli“ su za odlazak liječniku.

Dobar dan: 9. rujna

Loš dan: 4. rujna