Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 1. do 6. kolovoza 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Mogle bi vas snaći nove dužnosti ili ćete mijenjati kolegu. Organizirajte se. Postoji mogućnost da zasnujete stalni radni odnos ili dobijete kredit za poslovni prostor.

Ljubav

Rasprave bi se mogle voditi zbog financijskih neprilika u kući ili neodgovornog ponašanja člana obitelji. Planirate li raditi preinake na kući, nadograđivati ili nešto rušiti, takve akcije radije odgodite. Budite partneru potpora i ne svađajte se.

Savjet

Ne dopustite da novac i poslovne ambicije ugroze vaše zdravlje.

Dobar dan: 3. kolovoza

Loš dan: 2. kolovoza

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Od 5.8. najbolje od sebe dat ćete u umjetničkim profesijama, kao i u onima gdje se traži sposobnost improvizacije. Priznanja neće izostati. Bit ćete komunikativni, britki i puni ideja.

Ljubav

Nemojte se uplašiti ako vaša veza prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa. Prepustite se osjećajima i ne dopustite da vam nesigurnost u sebe umanji zadovoljstvo. Drugi će vas savjetovati i petljati se u vaš intimni život – spriječite ih u tome.

Savjet

Trenuci koje ćete posvetiti sebi bit će blagotvorni za vas.

Dobar dan: 4. kolovoza

Loš dan: 3. kolovoza

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete izloženi nerazumijevanju suradnika, šefova, pa i stranki s kojima radite. Najveća prijetnja bit će vaša brzopletost i nedostatak tolerancije u ključnim trenucima.

Ljubav

Odnos s partnerom je bolji pa će razlike među vama pasti u drugi plan. Ujedinit će vas zajednički ciljevi pa ćete se više oslanjati jedno na drugog. Samci će se naći okruženi novim prilikama, no njihovo srce kucat će samo za jednu osobu.

Savjet

Ne povjeravajte kolegama svoje poslovne i intimne probleme.

Dobar dan: 5. kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Iako ćete tjerati inat, više ćete uspjeha polučiti osluhnete li potrebe okoline. Uspijete li kreativnost i vrline izraziti na najbolji način, utkat ćete put ostvarenju cilja.

Ljubav

Nadoknadite propušteno, darujte sebe bližnjima, djeci i partneru. Društveni život je pod zaštitom zvijezda pa izlasci mogu uroditi lijepim poznanstvom. Venera u vašem znaku povećava vašu privlačnost i zaljubljivost – sada je vrijeme da nekog zavedete!

Savjet

Imat ćete više energije – iskoristite je konstruktivno.

Dobar dan: 5. kolovoza

Loš dan: 3. kolovoza
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete nenadmašni u organizaciji, provođenju zamisli u djela, trgovini i financijskim poslovima. Bez straha pokažite svoje ambicije, zatražite od šefa da vas uključi u ozbiljnije projekte.

Ljubav

Postojeće veze se stabiliziraju, a samcima se smiješe nova poznanstva od kojih će neka prerasti u nešto više. Doživjet ćete i trenutke ljubavne euforije.

Savjet

Neka intuicija bude vaš saveznik u međuljudskim odnosima.

Dobar dan: 3. kolovoza

Loš dan: 6. kolovoza

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Intelektualna snaga koju vam daju Merkur i Venera vaše su najjače oružje pa se istaknite na području pisanja, predavanja, rada u medijima ili umjetnosti.

Ljubav

Zalupit ćete vrata svađama, strahovima i brigama. Primijetit ćete da se partner odnosi prema vama s više poštovanja i pažnje. Mlađima su nove ljubavi na pomolu. Iako ćete biti nesigurni u nastupu, to će drugoj strani biti jako simpatično.

Savjet

Vikend proveden udvoje zbližit će vas još više s partnerom.

Dobar dan: 4. kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Izmorit će vas promjene i napeti odnosi s kolegama. Nemojte preuzimati previše odgovornosti, niti se toliko žrtvovati za druge. Povucite se dok ne budete sigurniji u sebe.

Ljubav

Bit ćete sigurni u ono što želite i što očekujete od partnera. Otvoreno ćete razgovarati o svojim sumnjama, pa i svađati se uočite li da ste pogrešno shvaćeni. Nije isključeno da u žaru prepirke prekinete vezu pa potom požalite zbog brzopletosti.

Savjet

Budite oprezni i otvorite oči – pojedinci će djelovati iza vaših leđa!

Dobar dan: 4. kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Iako vas Sunce u Lavu izlaže stresu i naporima, očekuje vas poslovno poboljšanje. Ostali planeti dat će vam dobar zalet, a odnosi sa suradnicima bit će bolji.

Ljubav

Krenite u osvajanje nečijeg srca. Pojavite se na pravim mjestima, ali računajte i na zle jezike i ogovaranja. Mogli biste se svidjeti osobi koja živi daleko od vas, osobito ako se radi o poznanstvu na ljetovanju. Učinite sve da se ponovno vidite.

Savjet

Brzopletost u donošenju odluka oduzima vam vrijeme i energiju.

Dobar dan:  6. kolovoza

Loš dan:  3. kolovoza
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Računajte na odricanja na putu do uspjeha, no nemojte odustati od optimizma i dobrog raspoloženja jer su ključ vaše popularnosti i šarma. Moguć je nov posao ili suradnja.

Ljubav

Uravnotežite osjećaje, dajte partneru više slobode i ne kinjite ga ljubomorom. Slobodnima će nove romanse, uzbudljivi susreti i nesvakidašnja iskustva povezana s putovanjem, vratiti optimizam. No ipak pripazite da se ne zaljubite u nekog neiskrenog.

Savjet

Mars u znaku Bika vas čini previše naglima. Usporite!

Dobar dan:  2 . kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Ljudi prepoznaju vaše vrijednosti, a i vi pokazujete interes da proširite vidike. Putovanje ili rad u inozemstvu omogućit će vam da se iskažete u najboljem svjetlu i dobro zaradite.

Ljubav

Stari će problemi izbiti u punoj snazi, a vi ćete biti skloni rješenjima zbog kojih ćete poslije žaliti. Planirate li početak zajedničkog života, radije pričekajte jer ste u razdoblju koje neće podržati brzoplete odluke. Nemojte zavaravati sami sebe.

Savjet

U ljubavi se mudro postavite i budite nedostižni partneru.

Dobar dan: 3. kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Ono što ćete morati izbjegavati bit će svađe, ustrajanje na svojim pravima i rizični postupci na financijskom planu. Mars u Biku će komplicirati situacije vezane uz financije.

Ljubav

S nekim tko vam se jako sviđa uspostavit ćete neki oblik suradnje ili će vam se svidjeti osoba s kojom ste u profesionalnom ili prijateljskom odnosu. Bračni odnosi prolazit će kroz krizne dane – previše toga zamjerate partneru i ne možete prešutjeti.

Savjet

Pripazite na financije, ne ulazite u nova dugovanja.

Dobar dan: 5. kolovoza

Loš dan: 2. kolovoza

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Iako ćete posjedovati radne navike, često će vam sitnice narušavati koncentraciju i usporavati vaš intelektualni rad. Stoga dok učite ili radite, osigurajte si mir i tišinu.

Ljubav

Venera vas mazi povoljnim prilikama i ističe vaš šarm i privlačnost. Govor tijela i strastveni zagrljaji osobe koju volite, obilježit će dane pred vama. Samci, nekome će se svidjeti vaša energičnost, a privlačnost bi mogla biti obostrana.

Savjet

Iako je poslovni napredak otežan, to ne znači da je nemoguć.

Dobar dan: 4. kolovoza

Loš dan: 1. kolovoza