Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 26. lipnja do 2. srpnja 2022. za sve znakove Zodijaka

RODNAE Productions

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Moći ćete se pohvaliti iznimnom intuicijom i darom govora. Bit ćete nenadmašni u timskom radu. No na putu uspjeha može vas priječiti samo vaša brzopletost i naglost.

Ljubav

Ovnovima u braku slijede dani preispitivanja, no nemojte prebrzo donositi zaključke. U nekim stvarima partner je više u pravu nego vi. Moguć je flert na poslu, no novu ljubav možete upoznati i na nekim drugim mjestima i situacijama.

Savjet

Pripazite jer ste zbog Marsa u znaku izloženi povećanim psihofizičkim naprezanjima.

Dobar dan: 1. srpnja

Loš dan: 28. lipnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Ako ste željni poslovnog napretka, sada imate prilike učiniti značajan korak. Vaše ideje i potrebe dovoljno su zrele i čvrste da ih ostvarite. Osobito dobro su vam aspektirane financije – otvaraju vam se nove mogućnosti zarade.

Ljubav

Ne obazirite se na razmirice i neslaganja u mišljenjima s partnerom jer one neće biti dubinske prirode. Samce privlači netko komunikativan i vješt na riječima.

Savjet

Vodite više računa o kvaliteti hrane koju konzumirate.

Dobar dan: 29. lipnja

Loš dan: 2. srpnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete uspjeha u svim aktivnostima koji iziskuju kreativnost. Priljev novca bit će veći od uobičajenog, ali ništa vam neće biti darovano – sva dobit bit će rezultat vašega rada.

Ljubav

Slobodnima bi mogla buknuti ljubav na plaži, kupanju ili šetnji vrelim ulicama grada. Okolnosti će vas gurnuti u dinamičnu komunikaciju s drugima, pa će se i vezani naći u iskušenju da posegnu za čarima zabranjenog. Postavite sebi granice.

Savjet

Otvorite dobro oči, sprema vam se nova ljubav!

Dobar dan: 1. srpnja

Loš dan: 26. lipnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Moguće su spletke i ogovaranja na vaš račun. Ne nasjedajte na provokacije i ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Potreban vam je odmak od svega. Iscrpljeni ste.

Ljubav

Ako ste u braku, dani pred vama donose podosta trzavica i neslaganja. Samci, udvarači će vam se obraćati SMS porukama ili posredstvom zajedničkih poznanika, baš kao i vi onima koji su potaknuli vaše simpatije.

Savjet

Nemir i napetost koje ćete osjećati mogli bi vam prouzročiti probavne smetnje. Bavljenje nekim hobijem, bit će dobar ispušni ventil.

Dobar dan: 30. lipnja

Loš dan: 27. lipnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Ekonomičnije raspodijelite prihode kako biste izbjegli posudbe.

Ljubav

Imate li bračnih problema ili je iz vama nedokučivih razloga došlo do prekida veze, iskoristite ove dane za pomirenja. Slobodni bi se mogli naći u zagrljaju osobe visokog društvenog ugleda.

Savjet

Dobro će vam činiti prehrana bazirana na voću i povrću, a još više kretanje i pješačenje.

Dobar dan: 1. srpnja

Loš dan: 29. lipnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Nemojte pokleknuti pred naletima malodušja jer rad, trud i zalaganje koje vam se čine uzaludno, polako stvaraju klicu uspjeha. Moguće su promjene u radnoj sredini, premještaj, nova zaduženja.

Ljubav

Nedostajat će vam pravog osjećajnog elana, a to će primijetiti i partner koji će se više truditi oko vas. Ako vas je u prošlom razdoblju ostavilo partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će ovisiti o vama, a dvojbe će biti teške, no ipak ćete dobro odlučiti.

Savjet

Samoća neće dobro utjecati na vas, stoga vam se savjetuje da se okružite voljenim osobama čije će vas društvo bez sumnje razveseliti.

Dobar dan: 28. lipnja

Loš dan: 26. lipnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Očekuje vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja.

Ljubav

Bračni odnosi bit će dobri unatoč povremenim ispadima s vaše strane. Samci, sviđat će vam se značenje riječi koje će vam uputiti jedna osoba. Mogli biste se zateći u vezi s nekim tko nije vaš tip, ali ipak ima “ ono nešto“ čime vas je osvojio.

Savjet

Zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja skloni ste iscrpljenjima, a osobito će vam smetati vrućine. Čuvajte se pretjeranog izlaganja suncu bez zaštite.

Dobar dan: 27. lipnja

Loš dan: 30. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Tjedan nije dobar za upuštanje u nove projekte ili rješavanje starih problematika. Iskrsnut će nešto što će vas vratiti unatrag ili pokvariti planove. Budite oprezni!

Ljubav

Skloni ste preuveličavanju. Zapitajte se jeste li realno sagledali situaciju u kojoj se nalazite i ispravno procijenili partnerove osjećaje. Oni koji su tek našli novu ljubav biti će jako zaljubljeni. 

Savjet

Ako se već neko vrijeme osjećate slabo i bez energije, ne bi bilo loše da provjerite razinu željeza u krvi.

Dobar dan:  29. lipnja

Loš dan:  2. srpnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Poslovne aktivnost zahtijevat će više kretanja i putovanja. Posezat ćete za stručnom literaturom i u hodu stjecati znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla.

Ljubav

Nove veze, vjenčanja i zaruke naglašavaju ulogu partnera u vašem životu. Iako ste u osjetljivom razdoblju, baš sada će se događati sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u nove. Neke će odluke ovisiti samo o vama.

Savjet

Za vašu psihičku stabilnost bit će bitno da se posvuda krećete i imate što veći kontakt s ljudima.

Dobar dan:  1 . srpnja 

Loš dan: 26. lipnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Ne zanemarujte kreativnost jer će vaše originalne ideje lako pronaći plodno tlo. Mogli biste privremeno preuzeti dužnosti šefa, pregovarati o novim projektima ili ugostiti partnere iz drugog grada.

Ljubav

Smanjite prevelika očekivanja koja imate prema partneru pa ćete se početi bolje slagati. Vraća vam se izgubljeno ljubavno samopouzdanje. Ovi dani razveselit će vas novom simpatijom, a loša osjećajna iskustva brzo ćete zaboraviti

Savjet

Razmišljate li o započinjanju novog projekta, prvo završite onaj na kojemu radite.

Dobar dan: 29. lipnja

Loš dan: 28. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Rukovodit ćete se osjećajima i strastima pa odluke koje ćete donijeti neće biti racionalne. Pazite se nepromišljenih akcija, svađa zbog novca i dugova. Primirite strasti.

Ljubav

Slijedite govor srca i tijela i okrenite se novim ljubavima. Ako ste nedavno ušli u vezu, ona je osobita i puna suptilne energije zbog koje imate osjećaj da se vi i partner razumijete intuitivno. Ako ste na ljetovanju, mogli biste upoznati stranca.

Savjet

Odlično je vrijeme za planiranje trudnoće. Ako vam to ipak još nije u planu, izbjegavajte upuštanje u nezaštićene spolne odnose. 

Dobar dan: 27. lipnja

Loš dan: 2. srpnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★

Posao

Zapisujte podatke i nemojte dopustiti da vas smetu tračevi. Vodit ćete oštriji razgovor sa šefom ili razmišljati o odstupanju s postojećeg položaja, što vam nikako ne savjetujemo.

Ljubav

Ako ste latentno nezadovoljni, nestrpljivi i razdraženi stanjem u braku ili vezi, otvoren razgovor početkom tjedna pomoći će u smirivanju situacije. Samci, moguć je neobičan susret koji će od vas tražiti mnogo prilagodljivosti želite li zdravu vezu.

Savjet

Ne svađajte se s partnerom jer ćete pogoršati odnos.

Dobar dan: 28. lipnja

Loš dan: 26. lipnja