Tjedni Horoskop

Veliki tjedni horoskop od 7. do 13. studenoga 2021.

via Vecteezy

Ovan 21. 3 – 20. 4.

★★★

POSAO – Proširit ćete krug suradnika, učvrstiti poslovne odnose, a novi projekti obećavaju uspjeh. Korektni odnosi s nadređenima učinit će da vaše ideje budu kvalitetno plasirane.

LJUBAV – Izmučit ćete partnera mijenjanjem raspoloženja, oklijevanjem i predomišljanjem. Izljevi ljubomore i svađe s voljenim trebali bi vas upozoriti da pretjerujete.

ZDRAVLJE – Iako imate mnogo tjelesne snage i izdržljivosti, Merkurov utjecaj može vam oslabiti koncentraciju i pojačati nemir ili nesanicu.    

Najbolji dan: 8. studenoga

Najlošiji dan: 9. studenoga

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★★

POSAO – Intelektualni rad će vas iscrpljivati, čemu će kumovati nemogućnost održavanja koncentracije na dulje vrijeme. Pazite se gubitaka; budite oprezni kome dajete novac.

LJUBAV – Okrenite se budućnosti, otvorite se ljubavi, krenite u nešto novo. Obnovite svoju ili partnerovu ljubav, ali konkretnim djelima, a ne samo riječima.

ZDRAVLJE – Nepovoljan Marsov utjecaj loše djeluje na vaš imunitet pa su vam potrebni vitaminski pripravci da malo ojačate. Pazite na sinuse, a moguće su i glavobolje.

Najbolji dan: 9. studenoga

Najlošiji dan: 7. studenoga

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★★★

POSAO – Okolina će imati podijeljeno mišljenje o vama. Ne dajte zlobnicima materijala za kritike. Dulje ćete ostajati na poslu ili sređivati probleme koji nisu u vašoj nadležnosti.

LJUBAV – Uživat ćete u flertu, zavođenju i iskušavanju granica do kojih možete ići. Moglo bi vam se dogoditi da nađete novu ljubav ili pomirite se s bivšim partnerom.

ZDRAVLJE – Muče li vas kakve tegobe već dulje vrijeme, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni.

Najbolji dan: 8 . studenoga

Najlošiji dan: 11. studenoga

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★★★★★

POSAO – Spretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u financijama, trgovini, putovanjima,  umjetnosti i uslužnim djelatnostima.

LJUBAV – Očekuje vas povoljan razvoj ljubavnih zbivanja. Mogli biste se zbližiti s osobom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom i naći snage za nove početke.

ZDRAVLJE – Planeti vam podaruju golemu dozu energičnosti i odlučnosti. Više ćete se kretati, baviti sportom, ali i biti skloniji ozljedama te raznim upalama.

Najbolji dan: 10. studenoga

Najlošiji dan: 12. studenoga

Lav 23. 7.- 22. 8.

★★

POSAO – Nije dobro razdoblje za karijeru, očekuju vas napetosti s autoritetima. Nemojte poduzimati velike korake koji bi vas mogli unazaditi. Zadržite situaciju kakva jest.

LJUBAV – Privatni život postaje vam oaza mira i radosti u jeku vjerojatnih poslovnih, novčanih ili obrazovnih previranja. Voljena osoba će vas podržati ili dobro savjetovati.

ZDRAVLJE – Zbog  vladavine Škorpiona, moguće su tegobe s venama ili osjetljivom kožom lica i tijela. Pripazite i na kralježnicu, treba vam više kretanja.

Najbolji dan: 12. studenoga

Najlošiji dan: 8. studenoga

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★★★★★

POSAO – Bit ćete poduzetniji i uspješno rješavati zaostale poslove. Osobito dobro odvijat će se poslovi s nekretninama i sudovima. U vašu će se korist završiti neki sudski procesi.

LJUBAV – Mogli biste planirati vjenčanje i potomstvo te proslaviti svoju ljubav, primjerice objaviti zaruke. Načete ljubavne veze mogle bi se poboljšati, ali sve ovisi o vama.

ZDRAVLJE – S vašim zdravijem nema problema. Mars je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, osobito za druženja i zabave. Mnoge tegobe se povlače.

Najbolji dan: 7. studenoga

Najlošiji dan: 9. studenoga

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★★★★

POSAO – Ne bojte se promjena jer su one izvrsna prilika da nadoknadite ranije propuštene šanse. Ako ste dulje čekali na ponudu, rješenje ili poslovnu promjenu, sada se pokrenite.

LJUBAV –  Netko je ozbiljno zainteresiran za vas, no na putu do ljubavne sreće može se ispriječiti nečija zavist, razlike u odgoju ili upletanje obitelji. Postupajte promišljeno!

ZDRAVLJE – Bit ćete društveni i zabavni i jedva čekati da vas netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestaciju i slično. Osjećat ćete se odlično!

Najbolji dan: 10. studenoga

Najlošiji dan: 12. studenoga

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★★★★★

POSAO – Merkur u vašem znaku najavljuje nov životni ciklus. Nešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, nagli odlazak na značajan put ili ostvarivanje ciljeva.

LJUBAV – Imat ćete uspjeha kod suprotnog spola pa se lako može dogoditi vatrena pustolovina. Mogla bi se rasplamsati ljubav s osobom koja vas do sada nije primjećivala.

ZDRAVLJE – Mars u vašem znaku zaslužan je za vašu energičnost pa ste prisutni svugdje gdje se nešto događa. No mnogo radite i pod stresom ste pa će vam goditi trenuci opuštanja.

Najbolji dan: 9. studenoga

Najlošiji dan: 7. studenoga

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★★★

POSAO – Ne uplećite se u tuđe poslove i ne dajte nikome povoda za ogovaranje. Uviđate li da u nekom projektu nailazite na otpor, pametnije je pričekati bolje uvjete za realizaciju.

LJUBAV – Ako niste zaljubljeni, sve su šanse da ćete to ovog tjedna postati. Izlazite što više i družite se jer ćete drugima biti vrlo zanimljivi. Zauzete očekuje učvršćenje veze.

ZDRAVLJE – I dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije pa je moguća kakva viroza. Nemojte se osamljivati jer će to produbiti osjećaj nezadovoljstva.

Najbolji dan: 12. studenoga

Najlošiji dan: 11. studenoga

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★★★★★

POSAO – Strpljenje i postupno napredovanje jamče vam uspjeh. Ono što možete postići u suradnji s drugima, donijet će vam obilniju nagradu od pojedinačnog isticanja.

LJUBAV – Zauzeti će se iznova zaljubiti u partnera, odnos će im biti prožet romantikom, a sve će razmirice riješiti na obostrano zadovoljstvo. Slobodnima slijedi poznanstvo preko interneta.

ZDRAVLJE – Ljubavni život je najsvjetlija točka ovog tjedna pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami sjajno osjećate.

Najbolji dan: 10. studenoga

Najlošiji dan: 12. studenoga

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★★★

POSAO – Bit ćete tvrdoglavi i inatljivi pa ćete zbog toga nailaziti na otpor kod suradnika. Na financijskom planu mogući su gubici pa se novčanim poslovima nemojte baviti.

LJUBAV – Bit ćete borbeni, ali vaša energija neće biti ispravno usmjerena. Mogli biste nesmotrenom izjavom, žurbom ili brzopletošću pokvariti izglede za zbližavanje sa simpatijom.

ZDRAVLJE – Popušta vas stres pa se osjećate mirnije i stabilnije. No nepovoljna Venera može biti uzrokom alergija ili hormonalnih tegoba kod žena.

Najbolji dan: 8. studenoga

Najlošiji dan: 13. studenoga

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★★★★

POSAO – Moguća je pohvala ili unaprjeđenje. Prihvatite poslovnu ponudu, osobito ako novi posao podrazumijeva putovanja i kontakte s inozemstvom.

LJUBAV – Vaša tvrdoglavost je zapreka dobrim odnosima s partnerom, no povoljna Venera ipak otvara put intimnoj sreći.  Ako ste sami, moguća je nova ljubav.

ZDRAVLJE – Uživate planetarnu potporu pa ste se proljepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bit ćete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti.

Najbolji dan: 9. studenoga

Najlošiji dan: 7. studenoga