Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 1. do 7. svibnja 2022. za sve znakove Zodijaka

rawpixel.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Počet ćete bolje zarađivati ili će neki zaostali honorari napokon biti isplaćeni. Planeti vam daruju snalažljivost i brze reakcije. Bit ćete spretni u komunikaciji, što će vam pomoći da vas ljudi više cijene.

Ljubav

Osjećaj pripadnosti te bračni i ljubavni sklad dobit će na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa.

Savjet

Nemojte se osamljivati jer će to produbiti nezadovoljstvo.

Dobar dan: 7. svibnja

Loš dan: 5. svibnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit će sve manje problema i briga, zarade su vam sve bolje. Vladavina vašeg znaka istaknut će vašu komunikaciju i dosjetljivost pa iskoriste dobre planetarne utjecaje i utirite put poslovnom uspjehu.

Ljubav

Često s partnerom nećete biti na istoj valnoj duljini – razgovarajte  s njima otvoreno. Slobodni – vaš bi izabranik mogao biti u vezi ili braku pa pripazite.

Savjet

Druženje s prijateljima i boravak na svježem zraku imat će iznimno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje.

Dobar dan: 1. svibnja

Loš dan: 7. svibnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Merkur u vašem znaku pogoduje zavidnoj koncentraciji, snalažljivosti i ostvarenju poslovnih kontakta. Komunicirat ćete s mnogo ljudi, doznavati zanimljive informacije i otkrivati tajne. Mogli biste zaraditi više novca nego inače.

Ljubav

Kod onih koji su u braku dolaze dani u kojima će biti više bliskosti. Planeti će se pobrinuti vam ne manjka prigoda za flert i strastvena zaljubljivanja. Slobodnima obnavljanje naklonosti prema staroj simpatiji otvara zanimljive mogućnosti.

Savjet

Nepovoljan Mars mogao bi vam priskrbiti probleme s alergijama ili probavne tegobe, pa poduzmite potrebne korake kako bi ste ih ublažili.

Dobar dan: 3. svibnja

Loš dan: 1. svibnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★

Posao

Nepovoljan Merkur upozorava da pazite na izjave, potpisivanje ugovora i suradnike. Ambicija vas može navesti na promjenu posla. Pazite da se ne pokajete zbog brzopletosti.

Ljubav

S partnerom ćete u miru razgovarati o prošlim danima i shvatiti vaš ljubavni odnos. Željni veze pokleknut ćete pred udvaranjem zauzete ili emotivno neozbiljne osobe. Dobit ćete strastvenu, ali nesigurnu vezu koja će vas uzbuđivati, ali vam i crpiti energiju.

Savjet

Ne dopustite drugima da rješavaju vaše probleme, možete i sami.

Dobar dan: 6. svibnja

Loš dan: 4. svibnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Skretat ćete pozornost na sebe. Pružit će vam se prilika za veću zaradu ili širenje posla, osobito ako ste privatnik.

Ljubav

Nove ljubavne veze odisat će nečim posebnim. Intuitivno ćete se razumjeti s partnerom ili novom simpatijom. Ne započinjite ljubavnu igru ako niste spremni ići do kraja.

Savjet

Morate pojačano voditi brigu o sebi. U razdoblju ste stresa pa nemirno spavate, a možda ste izgubili i apetit.

Dobar dan: 7. svibnja

Loš dan: 5. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Ništa neće ugroziti vaše raspoloženje kao vi sami, a to će umanjiti vašu učinkovitost. Izbjegavajte suočavanje sa šefovima, nemojte forsirati tamo gdje biste mogli biti povrijeđeni ili poniženi.

Ljubav

Iako su osjećajni problemi na pomolu, planeti u velikoj mjeri pomažu da ih i riješite. Ako ste u vezi, izvjesni su pomaci u pravcu dubljeg i trajnijeg odnosa. Hodnici fakulteta, šetnja gradom ili kava u kafiću, bit će plodno tlo za susrete ako tražite ljubav.  

Savjet

Pazite na zdravlje koje će biti ugroženo poslovnim opterećenjima.

Dobar dan: 1. svibnja

Loš dan: 2. svibnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Planeti će vas potaknuti na nadogradnju znanja, doškolovanje i tečajeve. Zakašnjele isplate bit će vam isplaćene, a dugovi napokon riješeni.

Ljubav

Imate dobru komunikaciju s partnerom, ali vam nedostaje zanosa i romantike u odnosu. Zapitajte se gdje ste i na koji način izgubili svoju spontanost.  Samci, pobliže ćete upoznati osobu koju već dugo promatrate. No možda ćete biti razočarani jer ste očekivali previše od nje.

Savjet

Muče li vas kakve tegobe već dulje vrijeme, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni.

Dobar dan: 3. svibnja

Loš dan: 6. svibnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Tjedan je stvoren za oplođivanje novca, podizanje zajma, ali i kupoprodaju nekretnina. Pazite se verbalnih iskrica sa šefom – ne dajte se uvući u rasprave.

Ljubav

Oni koji su u dužim vezama, bit će nepovjerljivi prema partneru, osobito ako sumnjanju u postojanje konkurencije. Mars donosi sretan ljubavni život i ugodne preokrete. Na početku površna nova veza, brzo će se pretvoriti u vrlo dubok i strastven odnos.

Savjet

Bračni ili poslovni odnosi prolaze kroz napetu fazu, na što odlazi većina vaše energije. Pripazite na mjehur i jajnike te prehladu.

Dobar dan:  6. svibnja

Loš dan:  1. svibnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Našli ste se pred izazovom koji možete svladati samo uz povećanu samodisciplinu. Ne planirajte poslove koji su sebi sadrže rizik i nesigurnost.

Ljubav

Ako ste u braku, oživjet će vaš seksualni život. Isijavat ćete vedrinom i posebnom privlačnošću. Ljubavni susret koji tako željno iščekujete mogao bi uslijediti početkom tjedna i ispuniti vaša očekivanja!

Savjet

Premalo se bavite sobom, a previše problemima bliskih ljudi.

Dobar dan:  7. svibnja 

Loš dan: 2. svibnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Vaša fleksibilnost omogućit će vam simpatije okoline pa ćete lakše doći do cilja. Planeti vam donose veću sposobnost intelektualnog rada i ojačanu moć kritičkog rasuđivanja.

Ljubav

Preporučamo vam da s partnerom što prije razgovarate o svemu što vas muči. Budete li dvojbe držali u sebi mogli biste se suočiti s nesporazumima. Samci, zaljubit ćete se!

Savjet

Tražite li posao, pošaljite molbe za posao na više adresa.

Dobar dan: 1. svibnja

Loš dan: 5. svibnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Ne razmišljajte o velikim problemima, radije se posvetite trenutačnim poslovima čiji će vam uspjesi ojačati samopouzdanje. Pojavit će se nove i pozitivne okolnosti na novčanom planu.

Ljubav

Život u vezi ili braku postat će vam bezbrižniji i veseliji u odnosu na prošle tjedne. Zavodit ćete riječima, inteligencijom i govorom tijela. Vaša duhovitost i neposrednost, ali i erotičnost bit će udica na koju će se “loviti” vaše simpatije.

Savjet

Kašalj i grlobolja bit će povezani s prekomjernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje.

Dobar dan: 4. svibnja

Loš dan: 7. svibnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Odgovarat će vam rad u miru i tišini, a živcirati uplitanje drugih u vaše poslove. Dobrog saveznika imat ćete u ženskoj osobi koja  je vrlo mudra i odlučna. Njeni savjeti mogli bi vam otvoriti oči da spoznate koji je put ispravan, a koji nije.

Ljubav

Zaneseni i zaljubljeni suočit će se s partnerovim manama koje dosad nisu uočili. Prilagodite se i ne stvarajte dramu oko toga.

Savjet

Pripazite se opekotina i ozljeda!

Dobar dan: 5. svibnja

Loš dan: 3. svibnja