Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 24. do 30. travnja 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Vaša snalažljivost i originalnost ostvarivati će ciljeve. Mogli biste napredovati ili se iskazati na projektu, zadatku. No energetski ćete se jako trošiti.

Ljubav

Partneru ćete teško približiti svoje osjećaje jer što god vi govorili, on će raditi po svome. Samci, pazite da se ne zaljubite u zauzetu osobu jer će vam donijeti samo probleme.

Savjet

Posvetite više pažnje svojem zdravlju, njezi duha i tijela.

Dobar dan: 28. travnja

Loš dan: 25. travnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, situacije će se odvijati onako kako ste planirali, a kolege i šefovi otvoreno iskazivati naklonost. Bit ćete jaki na riječima.

Ljubav

Odnos s partnerom bit će zanimljiv zbog zajedničkih planova i sličnih interesa koji će vas zbližiti i stvoriti osjećaj ovisnosti. Jedno drugom ste sve veća potpora. Samcima savjetujem malo više hrabrosti u osvajanju osobe koja im se sviđa.

Savjet

U pogodnom ste razdoblju za dijetu, rad na što boljoj kondiciji i saniranju zdravstvenih tegoba. Počnite se baviti trčanjem ili bicikliranjem.

Dobar dan: 26. travnja

Loš dan: 24. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★

Posao

Ako ste dio radne grupe, vodite računa da svoj dio posla temeljito obavite. Pazite se neiskrenih kolega, čuvajte poslovne tajne. Rođeni u svibnju neka budu posebno oprezni – okolnosti će staviti na kušnju vašu pribranost.

Ljubav

Trpite dvosmislene situacije koje vas opterećuju – zatražite od partnera jasne i potpune odgovore. Nemojte ignorirati postojeće probleme. Samcima bi za oko mogla zapeti nedostižna osoba.

Savjet

Osjetljiv će vam biti dišni sustav, kralježnica, grlo i živci. Treba vam što više šetnji na svježem zraku.

Dobar dan: 25. travnja

Loš dan: 27. travnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Zahvaljujući odličnoj koncentraciji bez teškoća ćete obavljati nekoliko poslova istodobno. Širit ćete svoje poslovne interese i područje djelovanja, a samim time doći će i do bolje zarade.

Ljubav

Sve uspješnije rješavate ljubavne probleme. Čekaju vas uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi podalje od vas.

Savjet

Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje.

Dobar dan: 26. travnja

Loš dan: 30. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Izbjegavajte rasprave ili pretjerivanje u postupcima, čak i ako ste u pravu. Budite strpljivi i dobro preispitajte svaku svoju odluku.

Ljubav

Bračni odnosi postat će kvalitetniji i s više razumijevanja. No pazite se svoje ljubomore i nepovjerenja. Lavovi koji su željni ljubavnih zagrljaja i dobrog provoda doći će na svoje – možda uđete u vezu.

Savjet

Vladavina znaka Bika vas izlaže iscrpljenjima i umoru, stoga je bitno da se dovoljno odmarate i ne dopuštate nikom da vas iskorištava ili vam „krade“ slobodno vrijeme

Dobar dan: 29. travnja

Loš dan: 24. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Ostavljat ćete dojam snalažljive osobe, no netko vam otvoreno zavidi. Ignorirajte takve pojedince i ne ulazite u rasprave. Dobit ćete priliku ispraviti pogreške, pridobiti naklonost šefa i približiti se rješenjima.

Ljubav

Unatoč nesuglasicama, bit ćete nerazdvojni s partnerom. Čak ako se i odlučite na prekid, nećete tu odluku provesti u djelo. Osjećaji će biti jači od razuma. Ako ste tek upoznali osobu koja vam se sviđa, simpatije će postajati sve jače i dublje.

Savjet

Zbog nepovoljnog Marsa iz znaka Riba, skloni ste upalama i ozljedama pa je oprez nužan

Dobar dan: 28. travnja

Loš dan: 26. travnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Imat ćete mnogo energije i radnog elana, a svojom marljivošću skrenut ćete pozornost šefova. Popravit će vam se prihodi.

Ljubav

Bit ćete osvajani znakovitim pogledima, romantičnim izlascima, pa i darovima. Neki među vama simpatiju bi mogli steći na svom radnom mjestu.

Savjet

Pripazite na svoj novac, skloni ste prevelikom trošenju.

Dobar dan: 25. travnja

Loš dan: 29. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Planeti omogućuju da brže napredujete, ali uz gubitak živaca i energije . Sve što činite neka bude popraćeno vašim budnim okom kako bi pogrešaka bilo manje, a njih bi u ovom tjednu moglo biti podosta.

Ljubav

Zvijezde vam omogućuju da uživate s partnerom, bez potrebe da mijenjate jedno drugo.  Samci su pred novom ljubavnom pričom.

Savjet

Premalo ćete spavati i pretjerivati pa se nemojte začuditi ako vam padne imunitet. No tegobe će biti kratkotrajne.

Dobar dan:  27. travnja

Loš dan:  25. travnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Planeti vas potiču na veću akciju i poduzetnost, no budite strpljivi ako se neke situacije odvijaju usporeno. Možda ćete promijeniti radnu sredinu, potpisati novi ugovor, sređivati poslovne knjige ili tražiti nove partnere.

Ljubav

Nije vam lako udovoljiti pa partner polako gubi živce s vama. Naučite malo više popuštati. Ako ste prekinuli vezu do koje vam je i dalje stalo, ne odustajte od pomirbe. Ako ste osamljena duša, učinite svoj društveni život aktivnijim. Mogli biste se neočekivano zaljubiti.

Savjet

Nepovoljni Mars može dosta unazaditi vaše zdravlje jer će vas izlagati iscrpljenjima zbog kojih će vam se „rušiti“ imunitet. Posegnite za vitaminima i ne zaboravite na svježe voće i povrće.

Dobar dan:  30. travnja  

Loš dan: 26. travnja  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Napeti odnos sa šefom ili kolegama počet će poprimati zdravije ozračje. Sad je prilika da pokušate napredovati.

Ljubav

Venera vas mazi novim, povoljnim prilikama. Veze i brakovi cvjetaju pod naletom romantike, a slobodni su zapeli za oko jako privlačnoj osobi.

Savjet

Ne osvrćite se previše na želje i potrebe drugih, ugodite sebi.

Dobar dan: 27. travnja

Loš dan: 28. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Bit će zbrke i zastoja, a najviše će vas živcirati ljudska nedosljednost. Morat ćete iskočiti iz rutine i prilagoditi se novim obavezama ili ljudima.

Ljubav

Bez problema ćete osjećati partnerova raspoloženja i uveseljavati ga malim znakovima pažnje. Pred samcima su nove i zanosne prilike za ljubav.

Savjet

Odvojite slobodno vrijeme za sebe, pronađite svoj mirni kutak.

Dobar dan: 28. travnja

Loš dan: 24. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Zbog Marsa koji je u vašem znaku, bit ćete iznimno prodorni i oštroumni. Tjedan je dobar za sve vrste intelektualnog rada, profesionalno usavršavanje, boravak u inozemstvu.

Ljubav

Brige podijelite s partnerom jer je to najbolji put da izgradite međusobno povjerenje. Slobodni, prepustite se jednom zanimljivom udvaranju, moguća je lijepa veza.

Savjet

Pronađite mjesto i vrijeme za romantiku i nježnosti s partnerom.

Dobar dan: 26. travnja

Loš dan: 25. travnja