Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 8. do 14. svibnja 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Očekuje vas mnogo razgovora, putovanja i terenskog rada. Koncentracija će vam se vidno poboljšati, a sve vam nabolje kreće i na novčanom planu.

Ljubav

Bračni odnosi su skladniji. Venera je u vašem znaku pa očekujte poboljšanje – bit će pomirenja i obnovljenih strasti. Samcima nije isključena nova ljubav i zaljubljenost.

Savjet

Budite oprezni u prometu!

Dobar dan: 8. svibnja

Loš dan: 13. svibnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dokazat ćete se kao vrstan organizator, pokazat ćete zavidnu snalažljivost i poduzetnost. Planeti najavljuju lakoću poslovanja i ostvarivanja profesionalnih ciljeva.

Ljubav

Uspješno ćete raščistiti odnose s partnerom, što će dobro djelovati na vaše raspoloženje. Vikend donosi ljubavni uspjeh samcima. 

Savjet

Pripazite da ne pretjerate u hrani, osobito u slatkišima. Ako ste odlučili dijetom skinuti kilograme, ovo su odlični dani za to.

Dobar dan: 10. svibnja

Loš dan: 14. svibnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Merkur je u vašem znaku, mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti. Ipak, oslonite se samo na sebe i pazite kome se povjeravate ili pričate o sebi.

Ljubav

Povukli ste se u svoj svijet, razmišljajući samo o poslu. Nemojte propustiti mogućnost za ljubavne prilike i napredak u vezi. Samcima se u krugu prijatelja smiješi značajno poznanstvo.

Savjet

Psihički ćete biti odlično, no oneraspoložit će vas neke obiteljske neprilike pa prilagodite svoja očekivanja.

Dobar dan: 13. svibnja

Loš dan: 11. svibnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★

Posao

Okolnosti vam neće ići naruku ili će pojedinci energično braniti vama neprihvatljive stavove. U neke ćete se kolege razočarati, a nije isključeno i da vam neki rade iza leđa.

Ljubav

Nepovoljna Venera unosi nemir u vaš brak ili vezu. Ako vam je odnos u krizi, izbjegavajte razgovore o preosjetljivim temama koje će biti uvod u svađe. Ako ste u nekog zaljubljeni, pričekajte s osvajanjem.

Savjet

Razmotrite savjete prijatelja, biti će vam od neizmjerne pomoći.

Dobar dan: 14. svibnja

Loš dan: 12. svibnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Vrijeme je dobro za pregovore, sklapanje ugovora i predstavljanje javnosti. Krenite u ostvarenje profesionalnih ciljeva. Bit ćete puni novih ideja i prijedloga te napredovati.

Ljubav

Ako ste u duljoj vezi, moguće su prekretnice u odnosu. Nije isključena trudnoća, dogovor o početku zajedničkog života ili zaruke. Oni koji su zaljubljeni u nedostižnu osobu, osvojit će je komunikacijskim vještinama, ali i iskrenošću.

Savjet

Bol u leđima upozorava na loš položaj prilikom spavanja ili na nekvalitetni jastuk. Napravite promjene i počnite više vježbati.

Dobar dan: 9. svibnja

Loš dan: 14. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Merkur će vam pokvarit izglede u poslu, a vaša dekoncentracija mogli bi vas uvući u zamršen krug međuljudskih odnosa. Neki od vas će morati ozbiljno prionuti na rješavanje nepodmirenih dugovanja, dok će se drugi susretati s ograničenjima.

Ljubav

Više ćete držati do braka i veze te ulagati truda i energije kako biste svoju ljubav očuvali od vanjskih izazova. No svađe će biti sve učestalije. Moguća je magnetska privlačnost s pojedincima koje ćete doživjeti različitima i drukčijima. Jednu osobu nikako nećete moći izbaciti iz misli.

Savjet

Mars u Ribama utjecat će na podložnost nervozi. Ne zapostavljajte važnost vitamina, voća i povrća.

Dobar dan: 10. svibnja

Loš dan: 8. svibnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Odnosi s šefovima i kolegama bit će odlični, a intuicija će vam biti najveća prednosti. Od vas će se tražiti savjet, a šefovi će više vrednovati vaš rad.

Ljubav

Pripremite se i na mogućnost bučnih svađa, koje će biti posljedica povrijeđene taštine ili ljubomore. Najviše sreće u ljubavi imat će samci, a nove će ljubavi biti burne i prožete snažnom privlačnošću.

Savjet

Nećete pogriješiti ako se posvetite vježbanju i sportu.

Dobar dan: 12. svibnja

Loš dan: 11. svibnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Splasnut će interes za ono što radite, ali nemojte zbog toga gubiti vjeru u svoje ambicije. Izbjegavajte financijska ulaganja i posudbe. Pomnije birajte suradnike. Nemojte dopustiti da netko koristi vaše znanje. 

Ljubav

Bračni odnosi poljuljani su nepovjerenjem i ljubomorom, ali ćete uspjeti izgladiti nesporazume. Samci, vaš izbor novog partnera mogao bi izazvati negodovanje okoline, no bit ćete previše zaljubljeni. Ako ste na pragu nove veze, ne otkrivajte odmah sve svoje karte.

Savjet

Venera u vašem polju zdravlja upućuje na potrebu da se više uređujete, posjetite frizerski i kozmetički salon ili nabavite nove preparate za njegu kože.

Dobar dan:  14. svibnja

Loš dan:  8. svibnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Odustanite od zadataka koje može obaviti netko drugi. Neisplativo partnerstvo raskinut ćete bez mnogo razmišljanja. Razdoblje je pogodno ako tražite posao.

Ljubav

Spriječite da ljubomora upravlja vašim postupcima. Partner će uzvraćati istom mjerom. Pozitivan Venerin utjecaj uvodi vas u bolje razdoblje. Vješto ćete otkloniti zapreke koje su vas onemogućavale da pristupite osobi koja vam se sviđa.

Savjet

Okružite se voljenim osobama koje će vam pomoći da izađete iz mračnih raspoloženja.

Dobar dan:  9. svibnja 

Loš dan: 10. svibnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Morat ćete uložiti dodatnu energiju želite li ostvariti zacrtane ciljeve. Neki će preko prijatelja doći do novog zaposlenja. Moguće su nagrada i pohvala za minuli rad ili postignuće.

Ljubav

Priliku da popravite odnos s partnerom dobit ćete ovaj tjedan, kada ćete biti spremniji na konstruktivan razgovor. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko će se poigravati s vašim osjećajima ili nekog tko još nije raščistio svoju ljubavnu situaciju pa pripazite da se ne zaletite.

Savjet

Povoljni utjecaji Sunca i Marsa dat će vam obilje energije koju trebate konstruktivno iskoristiti u svrhu skidanja viška kilograma jer ćete u tome uspjeti.

Dobar dan: 11. svibnja

Loš dan: 13. svibnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Iza vas ostaje razdoblje kriza, a ovo u koje ulazite bit će odlično. Vaša postignuća pokazat će kako ništa nije uzaludno te vas motivirati da ustrajete. Moguće su neprilike u komunikaciji s neistomišljenicima

Ljubav

Kriza zbog od pomanjkanja komunikacije pomoći će vam da testirate osjećaje i shvatite što očekujete od budućnosti i partnera. Veze započete u ovom tjednu bit će od prvih trenutaka ozbiljne. Imat ćete osjećaj da ste upoznali osobu s kojom se intuitivno razumijete, bez mnogo riječi.

Savjet

Vitalni ste i energije imate dovoljno, ali će vas mučiti česte promjene raspoloženja, mrzovolja i nesanica. Otpustite stres na načine koji vam odgovaraju.

Dobar dan: 12. svibnja

Loš dan: 8. svibnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Očekuju vas nepovoljne okolnosti. Želite li ih dovršiti sve u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, morat ćete se pojačano koncentrirati te uložiti više truda i znanja.

Ljubav

Nećete čekati na ljubavne prilike  nego ćete ih sami poticati pozitivnom energijom. Potaknite razgovor o svojim osjećajima s partnerom ili simpatijom. Moglo bi vam se dogoditi i to da popustite nečijem upornom udvaranju i da se, na vaše čuđenje, vratite kući zaljubljeni.

Savjet

Iskoristite svoju pozitivnu energiju kako bi promijenili nepovoljne poslovne prilike.

Dobar dan: 14. svibnja

Loš dan: 10. svibnja