Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 10. do 16. travanja 2022. za sve znakove Zodijaka

macrovector – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★

Posao

Korektni odnosi sa šefovima omogućit će da vaše ideje budu prihvaćene i do izražaja će doći kvaliteta vašega rada.  Imat ćete pune ruke posla.

Ljubav

Kvaliteta ljubavne veze ovisit će o vašoj spremnosti na ustupke, dajte partnerima vremena da vam se sami otvore. Samci bi se mogli zaljubiti u nekog tko će se poigravati s vašim osjećajima – uzvratite istom mjerom, ne dajte se!

Savjet

Iskoristite bujicu novih ideja i povoljnih okolnosti – sada je prilika da se nametnete.

Dobar dan: 11. travnja

Loš dan: 15. travnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Merkur ulazi u vaš znak pa ćete osjećati sve intenzivniju potrebu za radom, profesionalnim napretkom i isticanjem. Briljirat ćete svojim idejama s kojima ćete lako napredovati.

Ljubav

Bit ćete više upućeni na partnera pa možete očekivati lijepe trenutke zanemarite li manje nesuglasice i sitne svađe. Nove veze koje sada započnu temeljit će se na strasti.

Savjet

Sada riješite sve neriješene odnose s vama bliskim ljudima.

Dobar dan: 13. travnja

Loš dan: 10. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Bit ćete izloženi porastu dosadnih ili zahtjevnih obaveza, ali i dati sve od sebe s ciljem rješavanja problema.  Za neke poteze trebat će vam odobrenja s kojima bi nadležni mogli odugovlačiti.

Ljubav

Od partnera ćete tražiti više odgovornosti i sudjelovanja u kućanskim obavezama. Ne ponaša li se tako, dat ćete mu do znanja da to nećete tolerirati, ali budite taktični. Samci, put do srca vaše simpatije nije nemoguć, ali budite strpljiviji.

Savjet

Potreban vam je odmor. Možete li, svakako otputujte nekuda – udaljite se od žarišta problema.

Dobar dan: 15. travnja

Loš dan: 14. travnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Djelovat ćete ozbiljno i buditi povjerenje drugih. Iako ćete ostajati raditi prekovremeno, nemojte gubiti živce, sad se događaju velike stvari za vas.

Ljubav

Ako je vaša veza obilovala svađama, sada dolazi smirenje. Ako ste sami, moguće je poznanstvo s komunikativnom i elokventnom osobom.

Savjet

Mars u 8. polju upućuje na nervozu i moguću nesanicu.

Dobar dan: 13. travnja

Loš dan: 16. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Mogla bi vam se pružiti i prilika da napredujete u poslu, ali morat ćete se suočiti i s jakom konkurencijom. Ne poduzimajte velike korake pred šefom, jer bi vas mogli unazaditi.

Ljubav

Izbjegnite grube reakcije i krajnosti u ponašanju jer ćete teško ispraviti učinjeno. Niste li zadovoljni vezom, pred vama su dani odluka. Samci će sklopiti novo prijateljstvo. Spontano ćete razgovarati pa bi između vas mogle početi frcati i male ljubavne iskrice.

Savjet

Bit ćete zaljubljivi, skloni društvu i zabavi, što će biti najbolji lijek za zdravstvene boljke.

Dobar dan: 11. travnja

Loš dan: 14. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Tjedan je pogodan za putovanja, učenje i kontakte s ljudima koji žive izvan naše države. Mnogo ćete raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima.

Ljubav

Erotski život sve je bolji kod onih u braku pa vas novi zanos sve više približava jedno drugom. Ako ste u vezi, nije isključen prekid odnosa, ali i ponovno obnavljanje i pomirenje. Imate li simpatiju koju želite osvojiti, učinite to sa stilom.

Savjet

Joga vježbe ili meditacija mnogo bi vam pomogle u smirivanju napetosti. Ne zanemarujte društveni život, treba vam zabave.

Dobar dan: 13. travnja

Loš dan: 10. travnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★

Posao

Jačaju vaši interesi za umjetnost i zabavu, iako vam oni ne moraju nužno donositi dobit. Uhvatit ćete se u koštac s teškoćama i iznalaziti načine za njihovo rješavanje.

Ljubav

Vladavina Ovna čini vas privlačnima i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste pronaći srodnu dušu, objaviti zaruke ili ponovno zavesti partnera u vezi.

Savjet

Česta putovanja i druženja melem su za vašu dušu.

Dobar dan: 16. travnja

Loš dan: 14. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Nepovoljni Merkur u Biku poziva vas na oprez. Mogli biste donositi pogrešne odluke i time unazaditi vlastito poslovanje. Tu je i Mars koji vas iscrpljuje, ali od idućeg tjedna sve kreće nabolje.

Ljubav

Povoljan Venerin utjecaj pomaže da unaprijedite osjećajni život, bilo da poboljšate odnos s partnerom, približite se osobi koja vam se sviđa ili se dobro zabavite.

Savjet

Posvetite se nekom od sportova, ne preskačite jutarnje obroke i obogatite prehranu vitaminima.

Dobar dan:  13. travnja

Loš dan:  12. travnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Na vašem radnom mjestu mogle bi se događati promjene. Možda se radi o dolasku novog šefa ili kolege ili ćete promijeniti radno mjesto.

Ljubav

Nedostajat će vam umjerenosti pa ćete odbijati partnera svojim navikama i načinom komunikacije. Samci bi mogli steći naklonost osobe koja će vam SMS porukama raspirivati maštu.

Savjet

Tjedan je pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju.

Dobar dan:  11. travnja  

Loš dan: 14. travnja  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Imat ćete sjajnu koncentraciju i više energije. Uspjeh mogu očekivati svi koji se bave umjetnošću, sportom ili kreativnim poslom.

Ljubav

Vezani Jarci imat će skladan odnos s partnerom, a mnogi će se odlučiti na zajednički život ili potomstvo. Ako ste zbog posla zauzeti, to neće umanjiti vašu bliskost s voljenom osobom – romantičnim SMS porukama održavat ćete odnos toplim i nježnim.

Savjet

Pravi je trenutak za javne nastupe, doškolovanje i polaganje ispita.  

Dobar dan: 13. travnja

Loš dan: 16. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Nepovoljan Merkur bit će krivac vašeg pada koncentracije i psihičkog umora, što za sobom može povući i pogrešne ili brzoplete odluke. Vodite računa o preciznosti i rokovima, a nastojanja oko napretka zasad odgodite.

Ljubav

U braku pustite djelima neka govore umjesto riječi, ovo nisu dani za rutinu nego za osvajanje i zavođenje. Krenite u osvajanje osobe koju simpatizirate – prilike su na vašoj strani.

Savjet

Oprezno sa zajmovima, pozajmicama i poslovima s obitelji.

Dobar dan: 15. travnja

Loš dan: 10. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Iskazivat ćete veliku karizmu, a zahvaljujući intuiciji nizati uspjehe, a izgledna je isplata honorara ili čak davno obećana povišica.

Ljubav

Venera u vašem znaku omogućava vam zaljubljivanje i stabilizaciju odnosa u braku ili vezi. Bit ćete romantični, željni pažnje, ljubavi i to ćete otvoreno pokazivati.

Savjet

Manje tegobe mogli biste imati s kožom, kosom i noktima. Uzimajte B – vitamine.

Dobar dan: 12. travnja

Loš dan: 14. travnja