Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 17. do 23. travnja 2022. za sve znakove Zodijaka

pch.vector – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★

Posao

Rođene u ožujku očekuju velike promjene – uhvatite priliku koja će vam se pružiti. Pokazat ćete spretnost u pregovaranjima i vješto ćete se izvlačiti iz neugodnih situacija. No netko bi vam nešto potajno mogao raditi „iza leđa“.

Ljubav

Potrebno je mnogo truda da održite svoju vezu i izbjegnete prekid. Morat ćete se naoružati strpljenjem i priječi preko mnogih stvari u svom braku ili vezi. Samci bi mogli obnoviti bivšu vezu ili se ponovno zaljubiti u istu osobu. Čuvajte se tajnih, skrivenih ljubavi.

Savjet

Slabe ste koncentracije pa vam svaki posao predstavlja napor, trebali biste se više odmarati, jesti voća i povrća i baviti se tjelovježbom.

Dobar dan: 19. travnja

Loš dan: 21. travnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

U odličnom ste razdoblju jer počinje vaša astrološka vladavina, a i poslovični Merkur je u vašem znaku. Poslovi vam polaze za rukom, spretni ste i dovitljivi.

Ljubav

Vaša veza postaje sve čvršća i zrelija pa bi mnogi svoj odnos mogli okruniti brakom ili zajedničkim životom. Mnogi među vama će se jako zaljubiti.

Savjet

Intenzivnije ćete se baviti tjelovježbom, no pritom pripazite na vratnu kralježnicu koja je vaša slaba točka.

Dobar dan: 22. travnja

Loš dan: 23. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★

Posao

Na radnom mjestu dominirat će zavist i intrige, ali koje vam neće moći naštetiti.  Želite li napredovati, o tome nikom ne govorite.

Ljubav

Teško ćete praštati, a neke izgovorene riječi ili tračevi unijet će razdor u vašu vezu ili brak. Ne nasjedajte na ljubavna obećanja zauzetih ili oženjenih osoba.

Savjet

Skloniji ste virozama, prehladama i infekcijama.  Zdrava prehrana ojačat će imunitet, a sport ili rekreacija aktivirati energiju.

Dobar dan: 23. travnja

Loš dan: 19. travnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Dobar Merkurov utjecaj istaknut će vašu snalažljivost i inteligenciju. Otvorit će vam se neke nove opcije koje uključuju i napredovanje. Nemojte dopustiti da vas nesigurnost spriječi u tome, vjerujte u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav

Više energije i strpljenja uložite u bračnu komunikaciju i usklađivanje slobodnog vremena, interesa i potreba. Mnogi među vama mogli bi obnoviti prekinutu vezu i početi ispočetka. Neke će zaokupiti romantično dopisivanje sa simpatijom putem interneta ili dugi telefonskih razgovori.

Savjet

Manje boljke mogu biti povezane uz vašu probavu pa pazite što jedete i koliko kalorija unosite u organizam. Koristit će vam lagane šetnje.

Dobar dan: 17. travnja

Loš dan: 21. travnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Neki planovi će se teško ostvarivati, što će vas jako živcirati. Dobit ćete priliku za napredovanjem, ali će vam zavidnici stvarati problema.

Ljubav

Mars u Ribama utjecat će na porast osjetljivosti i dramatiziranju pa biste od sitnice mogli napraviti pravi problem u vašoj vezi. Samci bi mogli osjetiti privlačnost i prepoznati kvalitete kod osobe koju dosad nisu primjećivali. Nije isključeno da se radi o nekom tko se kreće u vašem društvu ili na radnom mjestu.

Savjet

Pripremite se na stresno razdoblje u kojem će vaše strpljenje biti ključno da se kriza ublaži.

Dobar dan: 20. travnja

Loš dan: 23. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Očekuje vas intenzivan radni tempo, zastoji ili troškovi, no istodobno i brzo popunjavanje financijskih rupa. Ovo je vaše vrijeme kad možete lakše ostvariti svoje planove.

Ljubav

Pokažite razumijevanje za partnerove probleme. Zbog Merkura u Biku ulazite uzbudljivo razdoblje, ali ako ste u nekog zaljubljeni, nije dobro vrijeme da nešto poduzmete. Radije se još malo strpite.

Savjet

Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas.

Dobar dan: 22. travnja

Loš dan: 19. travnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Pregovarat ćete, dobiti jamstva, ali bi se sve moglo izjaloviti. Najkvalitetnije ćete poslovati sa ženama i mlađim ljudima. Vaša financijska situacija naglo će se popraviti.

Ljubav

Nemojte toliko razmišljati nego se prepustite osjećajima. Ako je vaša veza u krizi, izborite se za partnerovo povjerenje iskrenošću i otvorenošću. Rođeni u rujnu bit će na dobrom putu da nekog zavedu, sretnu ili upoznaju osobu kojoj ćete se svidjeti na prvi pogled.

Savjet

Njegujte dobre odnose s kolegama jer će vam njihova pomoć zatrebati.

Dobar dan: 23. travnja

Loš dan: 21. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Održite odnose sa suradnicima na pristojnom nivou. Mogli biste doživjeti otvorena neprijateljstva i rivalstva. Moguć je premještaj ili dolazak novog šefa.

Ljubav

Ostajat će vam malo vremena za ljubavni i obiteljski život, ali sklona Venera će omogućiti da ti trenuci budu ispunjeni. Samcima će nove ljubavi i provodi s prijateljima uljepšati tjedan. Bit ćete izravni u iskazivanju osjećaja simpatiji, a povratna reakcija će vas zadovoljiti i usrećiti.

Savjet

Manje tegobe mogu biti povezane s grlom – izbjegavajte gazirane napitke!

Dobar dan:  18. travnja

Loš dan:  23. travnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete učinkoviti u poslovima koji iziskuju planiranje, sposobnosti upravljanja i odlučivanje, ali oprez – čuvajte povjerljive dokumente! Moguće su i kadrovske promjene, novi posao i novi radni zadaci.

Ljubav

Nesigurni ste u vlastite osjećaje. Ako ste u ozbiljnoj vezi, nije isključeno da vas partner zaprosi ili barem predloži mogućnost zajedničkog života. Novi ljubavni počeci odvijat će se otežano.

Savjet

Pasivan način života bit će izvor tjeskobe – više se družite i krećite.

Dobar dan:  19. travnja  

Loš dan: 17. travnja  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vaša marljivost i sposobnost koncentracije doći će do izražaja. Sve što je vezano uz medije, pisanje i komunikaciju donijet će financijsku korist.

Ljubav

Uvidite li da nešto muči partnera, potaknite ga da vam se otvori. Tjedan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Neki će steći novu simpatiju potraj tjedna.

Savjet

U odličnom ste poslovnom razdoblju, iskoristite ga!

Dobar dan: 22. travnja

Loš dan: 20. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Nepovoljni Merkur vas upozorava da dobro otvorite oči i pazite, jer mogli biste donijeti neke krive odluke koje vas mogu unazaditi u poslovnom uspjehu.

Ljubav

Partner ili simpatija zasipat će vas komplimentima, a romantični trenuci predstoje i onima koji su u braku. Samci bi se mogli zagledati u osobu koja zrači samopouzdanjem.

Savjet

Imunitet bi vam mogao oslabjeti pa se čuvajte prehlada i viroza.

Dobar dan: 23. travnja

Loš dan: 18. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Planeti pogoduju zavidnoj koncentraciji i ostvarenju poslovnih kontakata. Nadređeni bi vas mogli poslati na put kao predstavnika svoje tvrtke.

Ljubav

Zahvaljujući Veneri koja je u vašem znaku, vaši ljubavni apetiti postaju sve veći. Vezani će imati strastveniji i burniji suživot s partnerom. Imate li nedostižnu simpatiju, sada upotrijebite svoju najjaču moć za osvajanje.

Savjet

Zahvaljujući Veneri proljepšani ste i boljeg raspoloženja, no Mars u vašem znaku upozorava da u ničemu ne trebate pretjerivati. Klonite se rigoroznih dijeta ili preaktivnog izlaganja sportskim aktivnostima.

Dobar dan: 17. travnja

Loš dan: 19. travnja