Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 12. do 18. lipnja 2022. za sve znakove Zodijaka

Dragana_Gordic – www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Od 14.6. djelovat ćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su dosad zapinjali, pokrenut će se. Moći ćete računati na potporu kolega i nadređenih osoba.

Ljubav

Iako će biti komunikacijskih nesporazuma s partnerom, jedno bez drugoga nećete moći. Vaša ljubav dovoljno je jaka da prebrodite sve razdvajajuće utjecaje. Samcima bi povoljan Merkurov utjecaj u život mogao donijeti vrlo zabavnu i komunikativnu osobu.

Savjet

Dani su odlični za početak bavljenja intenzivnijom tjelovježbom i meditacijom, ali radite sve umjereno.

Dobar dan: 13. lipnja

Loš dan: 15. lipnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Možete očekivati nagrade za svoje zalaganje i postignute rezultate. Bavljenje inventivnim i stvaralačkim poslovima mnogima će donijeti zadovoljstvo, ali i opipljiv uspjeh.

Ljubav

Unesete li više sadržaja i mašte u brak, oboje ćete biti sretniji. Mogli biste rješavati obiteljsku problematiku, napete odnose s roditeljima ili razmišljati o selidbi. Samci će se zagledati u osobu koja će im po nekim svojim vrijednostima imponirati.

Savjet

Mogli biste patiti od psihičkog umora – Pokušajte pronaći slobodno vrijeme samo za sebe, za svoje hobije i sitne radosti.

Dobar dan: 16. lipnja

Loš dan: 17. lipnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Od 14.6. želja za postignućem poticat će vas na akciju i odvažno suočavanje s teškoćama. Nedovršene poslove i one nad kojima ste se dugo mučili, privest ćete kraju. Briljirat će novinari i pisci.

Ljubav

Odlično se slažete s partnerom. Povezat će vas zajednički planovi i interesi. Ako ste sami, ovo je tjedan kada biste mogli steći naklonost vrlo privlačne osobe.

Savjet

Iz prikrajka vas vreba nepovoljan Merkur pa će sve biti u redu ako ćete živjeti što mirnije i urednije. Treba vam mnogo sna.

Dobar dan: 18. lipnja

Loš dan: 13. lipnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Nakratko ćete se povući iz javnosti, poteze vuči iz sjene i planove držati za sebe. Pred vama su dani iščekivanja ili pripreme velikih profesionalnih promjena. Teže ćete podnositi rutinske poslove.

Ljubav

Mogli biste odrediti datum vjenčanja i postaviti temelje novoj budućnosti. Prijateljstvo bi moglo prerasti u vezu, a zauzetima predstoje iskoraci u vezi.

Savjet

Češće kretanje u društvu omogućit će vam susret sa srodnom dušom. 

Dobar dan: 12. lipnja

Loš dan: 15. lipnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Ritam zbivanja primoravat će vas na brzu prilagodbu i djelovanje. Vaše će odluke biti posljedica naglosti pa se pazite pogrešaka. Ništa ne prepuštajte slučajnostima.

Ljubav

Ne rješavajte bračne probleme raspitujući se o partnerovim bivšim vezama – pustite njegovu prošlost na miru. Samci, prihvatite poziv – netko čezne za vama.

Savjet

U ljubavi poslušajte intuiciju i učinit ćete pravu stvar.

Dobar dan: 14. lipnja

Loš dan: 17. lipnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Obavljat ćete poslove uz otežavajuće okolnosti i sa stresom. Bit ćete skloni precjenjivanju snaga i preuzimanju obaveza koja nećete moći ispuniti bez napora.

Ljubav

Napokon će se osjećaji koji postoje između vas i partnera verbalizirati. Reći ćete jedno drugome što mislite i pronaći način za rješavanje problema iz prošlosti.  Pred samcima su nove prilike: od sredine tjedna vaše se šanse kod nekoga povećavaju.

Savjet

Pripazite i na probavu, osobito već ako patite od nadutosti ili žgaravice.

Dobar dan: 15. lipnja

Loš dan:  13. lipnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Tjedan je stvoren za pregovore i iznošenje prijedloga i ideja. Ako je riječ o ljudima iz drugog grada ili inozemstva, vaši će prijedlozi pasti na plodno tlo.

Ljubav

Vaša komunikacija s partnerom je dobra pa sada riješite nesporazume i dvojbe. Samcima savjetujemo više opreza u odabiru nove simpatije ili upuštanju u nove odnose, jer biste mogli upoznati nekog tko neće biti sasvim iskren prema vama.

Savjet

Izdržite sve pritiske i napore kojima ste izloženi, jer od idućeg tjedna stiže poboljšanja.

Dobar dan: 18. lipnja

Loš dan: 16. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Moguće su promjene u rukovodstvu ili dolazak novog šefa. Izbjegavajte situacije u kojima bi vas drugi, bilo da je riječ o šefu ili kolegi, mogli doživjeti kao pretendenta na njihovu poziciju.

Ljubav

Mogući su nagli i neočekivani rastanci i prekidi veza. Raščistite s partnerom ono što vas opterećuje i što ne možete više podnositi. Neki će uploviti u bračne vode.

Savjet

Nemojte se zabrinjavati ni oko čega što nije čvrsta činjenica.

Dobar dan:  12. lipnja

Loš dan:  17. lipnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Dobro provjerite na koga možete računati prije nego prihvatite novi projekt. Vaš zanos i vjera neće biti dovoljni za uspjeh – potreban je podroban plan i potpora saveznika.

Ljubav

Oni u braku bit će svadljivi i ljubomorni, no od 14. lipnja više ćete i kvalitetnije komunicirati pa ćete se manje svađati. Slobodni, oduševit će vas osoba koja je vaša suprotnost, no kad je malo bolje upoznate, shvatit ćete da imate dosta toga zajedničkog.

Savjet

Ponekad je korisno naljutiti se i pokazati nezadovoljstvo.

Dobar dan:  13. lipnja 

Loš dan: 12. lipnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Vaš snažan natjecateljski duh tjerat će vas da u svemu čega se primite budete najbolji. Trud neće ostati nezamijećen pa će vam se otvoriti brojna vrata. Stječete korisna poznanstva.

Ljubav

Problemi idu prema svom razrješenju. Osjećajna komunikacija će vam se poboljšati, pa ćete u otvorenom razgovoru s partnerom uspješno izgladiti nesporazume. Gajite li simpatije ili ste u vezi s osobom na poslu, odnos će se iskristalizirati.

Savjet

Imate li problema s nesanicom, klonite se kasnih i obilnih obroka.

Dobar dan: 16. lipnja

Loš dan: 14. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Odnosi s kolegama i nadređenima su napeti, a novac koji ste dugo planirali uložiti, potrošili ste kao da vam je sam kliznuo iz ruke.  Bavite li se privatnim poslom, mogli biste imati „kontakata“ s poreznicima.

Ljubav

Ako ste u braku, sredinom tjedna moguće su razmirice ili se netko u obitelji upliće u vaš odnos. Slobodni, Venera potiče vašu sklonost flertu i izlascima. Slučajan bi susret mogao biti fatalna prekretnica pa se potrudite u svakom trenutku biti dotjerani.

Savjet

Zanimat će vas razni tretmani uljepšavanja pa ćete rado isprobavati razne kozmetičke preparate. Prednost dajte prirodnim voćnim maskama za lice.

Dobar dan: 18. lipnja

Loš dan: 12. lipnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Poslovi se zahuktavaju. Bit ćete zatrpani poslom, ponekad živčani jer se nećete uspjeti organizirati. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati bit će odlični.

Ljubav

Uživat ćete u partnerovu zagrljaju. Preplavit će vas osjećaj bliskosti i dubokog razumijevanja. Uspostavit ćete kvalitetniji kontakt i razjasniti stare dvojbe. Otvoreni poziv uputit će vam osoba koja će vam se svidjeti zbog svoje spontanosti i maštovitosti.

Savjet

Muči li vas višak kilograma, izbacite iz prehrane slatkiše, krumpir i bijeli kruh. U odličnom ste razdoblju za odvikavanje od pušenja jer ćete biti ustrajni i uporni.

Dobar dan: 12. lipnja

Loš dan: 13. lipnja