Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 19. do 25. lipnja 2022. za sve znakove Zodijaka

ha11ok from Pixabay

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Moći ćete se pohvaliti iznimnom intuicijom i darom govora. Bit ćete nenadmašni u timskom radu. No na putu uspjeha može vas priječiti samo vaša brzopletost i naglost.

Ljubav

S partnerom ćete ostvariti skladan odnos, pa ni povremene razmirice neće ugroziti vašu osjećajnu sreću. Ako ste slobodni, mogli biste pasti na šarm inteligentne osobe, koja će vas zavoditi britkim dosjetkama, šalama i humorom.

Savjet

Ulazite u razdoblje povoljno za rad na vlastitom obrazovanju.  

Dobar dan: 22. lipnja

Loš dan: 19. lipnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Riješit ćete se dugova i ostvariti nove mogućnosti za zaradu. Izvjesno je napredovanje, kao i dobro plaćeni honorarni posao. Neki od vas će iz rizičnih ulaganja izvući materijalnu korist.

Ljubav

Zaljubljivi ste i u romantičnom raspoloženju. Iskazivat ćete šarm, rješavati donedavne bračne trzavice, a slobodni će osvajati nečije simpatije bez većih teškoća.

Savjet

Potrudite se oko sadašnjih poslova, jer bi vam mogli donijeti osjećaj samopouzdanja ili nagradu.

Dobar dan: 23. lipnja

Loš dan: 21. lipnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Mogli biste sklopiti neformalan ugovor za honorarni posao ili aktivnije surađivati s javnošću. Pravi je trenutak za pokretanje privatnog posla, promjenu radnog mjesta i dobivanje unapređenja.

Ljubav

Od 24.6. ljubavni vam je život odličan – pronalazite sklad s partnerom. Slobodni Blizanci su spremni na nova iskustva, budući da im mnogo prilika stoji na raspolaganju.

Savjet

Izbjegavajte radikalne dijete koje vaš organizam mogu nepotrebno iscrpiti.

Dobar dan: 21. lipnja

Loš dan: 20. lipnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★

Posao

Moguće su spletke i ogovaranja na vaš račun. Ne nasjedajte na provokacije i ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Potreban vam je odmak od svega. Iscrpljeni ste.

Ljubav

Veze u kojima dominira ljubomora ili borba za nadmoć, naći će se na prekretnici. Kriza će vam pomoći u stjecanju dubljeg uvida u prirodu vaših osjećaja, pa ćete odlučnije raskinuti odnos koji vas ne usrećuje. Ako ste sami, moguće je novo poznanstvo.

Savjet

Neko vrijeme morat ćete se povući, smiriti, izolirati i zatvoriti od javnosti kako biste prikupili energiju i vratili zdravlje.

Dobar dan: 24. lipnja

Loš dan: 21. lipnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Odlikovat će vas verbalne vještine, a nekoga ćete oduševiti poznavanjem određenog područja. Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju komunikativnost i pronicljivost.

Ljubav

Ako ste u ljubavnoj vezi, osjećat ćete se zaljubljeno kao da ste na novom početku. Partner će vam ugađati i činiti sve što je u njegovoj moći da se osjećate zadovoljno. Nakon 24.6. slobodni će lako stupiti u novu, romantičnu vezu, možda posredstvom prijatelja.

Savjet

Uzmite stvari u svoje ruke i ostvarite ciljeve!

Dobar dan: 22. lipnja

Loš dan: 24. lipnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Planeti vas upozoravaju na vaše brzoplete reakcije i odluke. Nije isključena mogućnost da nekom netaktičnom izjavom uvrijedite partnere ili se zaletite u posao koji će vas iscrpljivati.

Ljubav

Lako ćete sklapati nova poznanstva. No bit ćete nestrpljivi i nesmotreni. Vodite više računa što govorite partneru. Kratki spojevi u komunikaciji su izvjesni.

Savjet

Pripazite na probavu, a i živci su vam osjetljivi.

Dobar dan: 24. lipnja

Loš dan:  19. lipnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Očekuje vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja.

Ljubav

Brakovi će dobiti na kvaliteti, a svemu će ponajviše pridonijeti prilike koje će vam se događati, a koje ćete vi poželjeti podijeliti s voljenom osobom. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali ni dobro intelektualno slaganja i prožimanje neće izostati.

Savjet

Dani su povoljni za putovanja, učenje i širenje duhovnih horizonata.

Dobar dan: 23. lipnja

Loš dan: 21. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Otvoreno prezentirajte svoje kvalitete, borite se za ono u što vjerujete, ma koliko to odstupalo od mišljenja većine. Ubrzat će se realizacija planova pa će sve krenuti.

Ljubav

Od vas će se zahtijevati više tolerancije pa ćete partneru morati nekoliko puta progledati kroz prste, želite li izbjeći međusobna predbacivanja i prepucavanja. Ako ste u nekoga zaljubljeni, tjedan označava prekretnicu – mogli biste ući u željenu vezu.

Savjet

Bit će izražena vaša autodestruktivnost te sklonost ovisnostima i štetnim navikama (alkohol, cigarete, seks bez zaštite) koje će vam prouzročiti niz zdravstvenih tegoba. Budite oprezniji i pazite što radite.

Dobar dan:  19. lipnja

Loš dan:  23. lipnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★

Posao

Tjedan je idealan za predan rad i strpljivo čekanje prave prilike za akciju. Iscrpljivat će vas rutinski, uobičajeni zadaci, a odnosi s kolegama biti naporni. Držite se po strani!

Ljubav

Otežano ćete komunicirati s partnerom. Njegove kritike doživljavat ćete kao napad na sebe. Zastanete li i razmislite o partnerovim riječima, shvatit ćete da je u pravu. Samci bi se mogli zateći između dvije prilike – odaberite srcem, a ne razumom.

Savjet

Dinamičan i zahtjevan dnevni ritam na poslovnom, osjećajnom i obiteljskom planu mogao bi pridonijeti padu vitalnosti i slabljenju imuniteta, pa pazite malo više na sebe.

Dobar dan:  22. lipnja 

Loš dan: 20. lipnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★

Posao

Susretat ćete se s gomilom papira, podataka koje ćete morati obraditi i većim brojem ljudi koji će ulaziti i izlaziti iz vašeg ureda. Izvjesne su i verbalne iskrice između vas i jednog kolege. 

Ljubav

Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi na mnoge stvari razlikuju. Ne budite kruti i ne tražite da sve bude po vašem. Dopustite i njemu da izrazi mišljenje. Nekima je moguća simpatija na radnom mjestu, što će pokrenuti lavinu tračeva.

Savjet

Zauzmite pozitivan stav, naoružajte se optimizmom i snagom volje potrudite se svakodnevicu podčiniti sebi i učiniti je mirnijom i manje zahtjevnom.

Dobar dan: 24. lipnja

Loš dan: 21. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Radni entuzijazam znatno će porasti, pa neće biti posla ili problema kojeg nećete uspješno savladati. Rezultati će doseći zavidnu razinu, a nekima je moguće i promaknuće.

Ljubav

Zauzeti, odnos s partnerom konačno će doći na svoje pa svađa više neće biti. Od 24.6. intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak ste flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav.

Savjet

Omiljene aktivnosti i hobiji pomoći će vam riješiti se stresa, a dovoljno sna i kvalitetna ishrana bit će učinkovitiji za lijep izgled od najskupljih kozmetičkih tretmana.

Dobar dan: 22. lipnja

Loš dan: 23. lipnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★

Posao

Poslovi se zahuktavaju. Bit ćete zatrpani poslom, ponekad živčani jer se nećete uspjeti organizirati. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati bit će odlični.

Ljubav

Ako ste u vezi, pripazite se krize koju biste mogli izazvati svojom ljubomorom. Samci, nemojte pokvariti dobre izglede za novi ljubavni početak neozbiljnim nastupom ili pretjeranim isticanjem svojih sposobnosti. Budite opušteni, jednostavni i romantični.

Savjet

 Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja.

Dobar dan: 19. lipnja

Loš dan: 24. lipnja