Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 5. do 11. lipnja 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vaš radni elan i koncentracija bit će izuzetni pa briljirate u poslu. Tjedan je pogodan za putovanja, uspostavljanje poslovnih kontakata, prepisku i komunikaciju.

Ljubav

Ljubav neće biti lišena strasti, bilo da je riječ o nedavno započetoj romanci ili dugoj vezi. Bit ćete sretni u partnerovu naručju, prožeti dubokim osjećajima. Neki među vama novu bi ljubav mogli upoznati posredstvom posla i radnih kolega.

Savjet

Odlučite li sada prestati s pušenjem ili krenuti na dijetu, imat ćete volju i ustrajnost.

Dobar dan: 5. lipnja

Loš dan: 9. lipnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Zvijezde navješćuju porast unutarnjeg nemira i strepnje. Bit ćete skloni ishitrenim i nepromišljenim poslovnim odlukama. Izdržite, jer ovakvo razdoblje neće potrajati.

Ljubav

Nakon napornog radnog dana opuštat ćete se u partnerovu zagrljaju i uživati u nježnostima. Samci će svojim ponašanjem poticati zanimanje privlačne osobe, no imat ćete tremu u njenoj blizini. Neka vas ne zavara pomalo nadmeno ponašanje druge strane.

Savjet

Uspijete li uskladiti privatne i profesionalne obaveze, ljubavni život će procvjetati.

Dobar dan: 6. lipnja

Loš dan: 11. lipnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Zvijezde navješćuju porast unutarnjeg nemira i strepnje. Bit ćete skloni ishitrenim i nepromišljenim poslovnim odlukama. Izdržite, jer ovakvo razdoblje neće potrajati.

Ljubav

Burne pustolovine pogađat će i slobodne i vezane. Ljubavni trokuti i tajne ljubavi podignut će mnogo prašine, tračeva i priča te protresti tlo vašeg obiteljskog života. No ovaj tjedan vam nudi odličnu priliku na napravite reda u svom intimnom životu.

Savjet

Nemojte nepotrebno komplicirati odnose s voljenom osobom.

Dobar dan: 10. lipnja

Loš dan: 7. lipnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Osjetit ćete porast energije i povoljnije okolnosti na poslovnom planu. Popustit će pritisci koje ste trpjeli od strane nesklonih suradnika, nadređenih. Naglo vam kreće nabolje.

Ljubav

Bračni odnosi počinju se raščišćavati pa ulazite u dane u kojima će biti više bliskosti. Samci, upoznat ćete nekog tko će vas zainteresirati i koga ćete poželjeti vidjeti ponovno. Krenete li u akciju osvajanja, nećete biti odbijeni, zato hrabro naprijed!

Savjet

Pazite se ozljeda, padova i nespretnih pokreta.

Dobar dan: 11. lipnja

Loš dan: 9. lipnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Ritam zbivanja primoravat će vas na brzu prilagodbu i djelovanje. Vaše će odluke biti posljedica naglosti pa se pazite pogrešaka. Ništa ne prepuštajte slučajnostima.

Ljubav

Ako ste u braku, nemojte partneru spočitavati stvari iz prošlosti. Dobar Marsov utjecaj potaknut će vas na pozitivne promjene i dati vam uvid u osjećajno stanje. Samci, znat ćete koje poteze trebate povući da biste privukli osobu koja vam se sviđa.

Savjet

Godilo bi vam putovanje ili boravak na moru te plivanje.

Dobar dan: 5. lipnja

Loš dan: 11. lipnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Merkur u Biku ističe važnost komunikacije, uslužnih djelatnosti i trgovine. Dani su pogodni za trgovačke i financijske poslove. Veze vam pomažu u napretku. 

Ljubav

Brakovi će zaživjeti pozitivnim nabojem. Poticajni planeti omogućit će vam da zablistate tjelesno i duhovno te osvojite srce onoga tko vam se sviđa. Poslušajte svoje instinkte, otisnite se u hrabrije veze ili pustolovine.

Savjet

Osjetljivije Djevice mogle bi imati nesanicu.

Dobar dan: 8. lipnja

Loš dan:  5. lipnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Razmišljat ćete o privremenom izostanku s posla. Vaše ideje i pothvati tee će uspjeti zbog pomanjkanja potpore i nečije sebičnosti. Suočit ćete se sa tuđom prijetvornošću.

Ljubav

Iako veza ili brak neće biti lišeni teškoća i teških razgovora, a moguće i privremenog razdvajanja, odnosi zasnovani na ljubavi i povjerenju će opstati. Slobodni će se slučajno naći u društvu osobe o kojoj već dulje maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da o vama ovise buduća zbivanja.

Savjet

Trebaju vam promjene: razmislite o putovanjima, hobijima, tečajevima.

Dobar dan: 9. lipnja

Loš dan: 6. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Nemate prostora za širenje svojih sposobnosti, a mogli biste ući i u sukob s autoritetima. Želja da sve bude po vašem mogla bi vam prouzročiti teškoće. Budite strpljivi i otvoreni za nove zamisli.

Ljubav

Nakon žučnih svađa, raskida i ponovnih pomirenja, mogli biste donijeti odluku o zajedničkom životu. Samci, nemojte previše otvoreno pristupiti simpatiji.

Savjet

Poradite na svom imunitetu, hranite se zdravije i urednije živite.

Dobar dan:  11. lipnja

Loš dan:  5. lipnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

S ovim tjednom ulazite u bolje razdoblje pa dani povećanog stresa ostaju iza vas. Mogli biste početi bolje zarađivati ili će vam se neki planovi napokon početi ostvarivati.

Ljubav

Nemate sluha za ustupke i previše ste nepopustljivi. Smirite strasti i izbjegavajte svađe jer bi one mogle ugroziti mir u privatnim vezama. Mogli biste se upustiti i u strastvenu pustolovinu.

Savjet

Nemojte skretati preveliku pozornost na sebe. Pritajite se.

Dobar dan:  5. lipnja 

Loš dan: 7. lipnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Pravo je vrijeme za pojavljivanje u javnosti, davanje intervjua i sl. Očekuje vas više posla nego prošlih dana, ali će vam se trud isplatiti. Bit ćete kreativni i jako nadahnuti.

Ljubav

Osjećajna ulaganja vratit će vam se dvostruko, stoga učinite sve da vratite partnerovo povjerenje, osobito ako ste se udaljili jedno od drugog. Nova poznanstava prerastat će u iskrenu ljubav. U dugim vezama pojavit će se želja za novim zbližavanjem.

Savjet

Padate pod nepovoljan Marsov utjecaj, pripazite se kakvih sitnijih nezgoda i ozljeda.

Dobar dan: 8. lipnja

Loš dan: 10. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Odnosi s kolegama i nadređenima su napeti, a novac koji ste dugo planirali uložiti, potrošili ste kao da vam je sam kliznuo iz ruke.  Bavite li se privatnim poslom, mogli biste imati „kontakata“ s poreznicima.

Ljubav

Bit ćete izloženi lošim planetarnim djelovanjima pa ćete idealizirati partnera, upadati u nejasne situacije i biti skloniji vezama s osobama koje vam donose neizvjesnost. Širit ćete krug poznanstava pa će se povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi simpatija. No pazite da nešto ne pokvarite svojom brzopletošću!

Savjet

Riješite napete obiteljske odnose otvorenim razgovorom.

Dobar dan: 5. lipnja

Loš dan: 9. lipnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav

Vezani će ostvariti veću bliskost s partnerom. Želje će vam biti jake, osjećaji snažni, a potreba za dodirima jača od razuma. Ako tražite ljubav izgledno je da ćete sresti osobu koja će vam se svidjeti već na prvi pogled .

Savjet

Budete li se intenzivnije bavili sportom, vrlo brzo ćete vidjeti sjajne rezultate.

Dobar dan: 11. lipnja

Loš dan: 6. lipnja