Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 15. do 21. svibnja 2022. za sve znakove Zodijaka

Constellation vector created by macrovector – www.freepik.com“>www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Istaknut ćete se u radnoj sredini i odgovoriti svim izazovima. Financijska situacija naglo će vam se poboljšati, a nezaposleni bi mogli pronaći prihvatljiv posao putem elektronskih medija, oglasa ili prijatelja.

Ljubav

Ako ste u braku, bit ćete izuzetno bliski s partnerom koji će vam pružati zaštitu i oslonac. Samci će pronaći srodnu dušu koja će šarmantnim potezima osvojiti njihovo srce.

Savjet

Odvojite svaki dan malo vremena za uživanje u dobroj knjizi ili filmu.

Dobar dan: 16. svibnja

Loš dan: 19. svibnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Planeti upućuju na priljev informacija koje će pomoći da stvari stavite na svoje mjesto. Bit će prihvatljivih mogućnosti za promjenu posla, no ipak budite strpljivi i ne brzajte.

Ljubav

Bit ćete nepovjerljivi prema partneru što je dobar pokazatelj da vam treba malo samoće i vremena za razmišljanje o budućnosti vaše veze. Neki će obnoviti prekinutu vezu i početi ispočetka, a samcima se smiješi poznanstvo u krugu prijatelja.

Savjet

U pregovorima vam nedostaje diplomacije – poradite na tome.

Dobar dan: 20. svibnja

Loš dan: 15. svibnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Naklonjeni Merkur vam omogućuje uspjeh u posredovanju i zastupanju. Planirate li položiti ispite na fakultetu ili potražiti drugi posao, okolnosti će vam ići naruku. 

Ljubav

Ništa vam neće biti teško ili problematično, a partner će cijeniti vašu poduzetnost i oslonac koji mu pružate. Oni u potrazi za ljubavi nove osobe upoznavat će posredstvom prijatelja i rodbine, na obiteljskim proslavama i tulumima.

Savjet

Mogući su izraženiji zdravstveni problemi, koji će zahtijevati odlazak liječniku i obavljanje pretraga.

Dobar dan: 21. svibnja

Loš dan: 16. svibnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Pretrpani ste obavezama pa nećete stizati obaviti sve što se od vas očekuje. Za sređeno poslovanje, bit će bitno da uredno vodite poslovnu evidenciju i podnosite naporne pojedince.

Ljubav

Dobar Sunčev i Marsov utjecaj unosi više mira i stabilnosti u odnos, a posvađanim parovima pruža priliku za pomirenjima. Samci oprez, rizik u ljubavi samo će se na kratke staze pokazati isplativim.

Savjet

Izvjesni su problemi s opstipacijom. Jedite što više žitarica i ostalih namirnica bogatih vlaknima.

Dobar dan: 15. svibnja

Loš dan: 20. svibnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Vrijeme je da ostvarite ono o čemu ste dugo sanjali. Sve vam kreće nabolje, a lakoća komuniciranja i šarm donijet će vam dodatne bodove

Ljubav

Oplemenit ćete odnos s partnerom, znati na čemu ste i kamo usmjeriti energiju. Slobodni će se zateći u društvu osobe o kojoj već dulje maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da o vama ovise buduća zbivanja.

Savjet

Bavite se sportom ili pronađite unutarnji mir kroz duhovnu tehniku.

Dobar dan: 17. svibnja

Loš dan: 21. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Vremena će biti malo, a posla previše. Suradnici ponekad neće moći slijediti vaš brzi tempo, a i sami sebe ćete nemilosrdno iscrpljivati. Samokontrola će biti nužna želite li izbjeći svađe na radnom mjestu.

Ljubav

Nemojte dopustiti da vas odvoje problemi koji su zajednički, podijelite brige s partnerom kroz otvoreni razgovor. Samci, neće vam polaziti za rukom razlučiti želje od stvarnih mogućnosti.

Savjet

Tjelesna će vas aktivnost najbolje opuštati i rješavati negativne energije.

Dobar dan: 19. svibnja

Loš dan: 18. svibnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Sve ste cjenjeniji u širem poslovnom krugu. Umjetnici i sportaši uživat će posebnu pozornost javnosti.  Ne obazirite se na zavidnike.

Ljubav

Bračni će odnosi biti čvrsti i stabilni, dijelit ćete s partnerom iste interese. Samci, vaš će šarm biti fatalan za osobu koja neće imati hrabrosti otvoreno vam priznati svoje osjećaje, stoga dajte im malo prostora i vremena.

Savjet

Nemojte preskakati obroke u želji da se riješite suvišnih kilograma nego se radije odreknite slatkiša i bijelog kruha.

Dobar dan: 21. svibnja

Loš dan: 20. svibnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★ ★

Posao

Dobro se organizirajte, bez plana, zacrtanih ciljeva i provjere točnosti podataka naći ćete se u posvemašnjoj zbrci. Vodite li pravni spor, stvari će se dodatno zakomplicirati.

Ljubav

Partneru otvoreno i bez straha kažite što biste željeli promijeniti u odnosu – to će vas još više zbližiti. Ako ste u nekoga zaljubljeni, druga će vas strana izluđivati svojim prevrtljivim ponašanjem.

Savjet

Nemojte uvečer do kasno gledati TV – program, treba vam kvalitetan san.

Dobar dan:  15. svibnja

Loš dan:  21. svibnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Moguće su kadrovske promjene i nova raspodjela poslova. Morat ćete se prilagoditi novom šefu, kolegi ili drukčijem načinu rada te preuzeti poslove koji ne spadaju u opis vašeg radnog mjesta.

Ljubav

Niste li zadovoljni vezom, izborit ćete se za slobodu ili prisiliti partnera da popusti i udovolji vašim zahtjevima.  U svakom slučaju govorit ćete sve što mislite i biti izravni.

Savjet

Tjedan je odličan za početak dijete ili prestanak pušenja.

Dobar dan:  16. svibnja 

Loš dan: 15. svibnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Bit ćete brzi u izvršenju zadataka i pokazivati snalažljivost u napetim situacijama. Čuvajte se sumnjivih partnera i nepromišljenih izjava. Nemojte pod svaku cijenu provoditi svoju volju.

Ljubav

Odnos s partnerom kreće u novom smjeru. Nazire se izlazak iz osjećajne krize, a kvaliteta seksualnog života bit će od najveće važnosti. Slobodni će intenzivno nastojati pronaći partnera, a po svemu sudeći, to će im sigurno poći za rukom.

Savjet

Budući da ćete biti u sjajnoj kondiciji, nemojte izbjegavati sportske aktivnosti.

Dobar dan: 20. svibnja

Loš dan: 16. svibnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★

Posao

Vrlo ste snalažljivi. Putovanja, trgovina i komunikacija, bit će pod odličnim planetarnim utjecajima. Uživat ćete potporu okoline.

Ljubav

Dani će biti ispunjeni dugim i intimnim razgovorima, a večeri strasnim poljupcima. Bit ćete energični i znati se nametnuti simpatiji koja će vas doživljavati osobom iz svojih ljubavnih maštanja.

Savjet

Vaša zdravstvena situacija uvelike će ovisiti o načinu na koji se odnosite prema svom tijelu. Nemojte pretjerivati u slatkoj hrani, piću ili cigaretama.

Dobar dan: 18. svibnja

Loš dan: 15. svibnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Znat ćete privući pozornost, ali i slamati tuđe otpore. Mars u vašem znaku tjera vas na rad pa ste aktivni i poduzetni.

Ljubav

Veća bi vam popustljivost pomogla da prihvatite svoje i partnerove mane. . Ako ste u nekog zaljubljeni, šanse da budete zajedno sve su veće.  

Savjet

Nemojte preskakati obroke, a posebnu pozornost usmjerite na zdrav i kvalitetan doručak.

Dobar dan: 15. svibnja

Loš dan: 17. svibnja