Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 22. do 28. svibnja 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Radit ćete mnogo pa ni dobri rezultati neće izostati. Zanatlije i privatni poduzetnici ostvarit će profit veći nego inače, a ulaganja su pod povoljnim zvjezdanim utjecajima.

Ljubav

Ako ste u braku, kovat ćete s partnerom velike planove vezane uz vašu budućnost. Iz naoko beznačajnog susreta mogla bi se izroditi prava romansa.

Savjet

Kontrolirajte tlak i pazite da se ne prehladite.

Dobar dan: 25. svibnja

Loš dan: 23. svibnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Ohrabrit će vas spoznaja da vaša djela daju rezultate. Vaša kreativnost i originalnost doći će do izražaja. I zarade su vam sve bolje.

Ljubav

Potreba za partnerstvom i osjećaj zajedništva će oslabiti. No planeti vam pomažu rasvijetliti mračne ljubavne odaje i pronaći prava rješenja. Od 28.5. nekima će susret s partnerom iz prošlosti ubrzati otkucaje srca i dati novu nadu.

Savjet

Zanimat će vas razne dijete i detoksikacije organizma, no bitno je da u tome ne pretjerate kako ne bi bilo više štete nego koristi. 

Dobar dan: 27. svibnja

Loš dan: 22. svibnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★ ★

Posao

Intelektualna spretnost i komunikativnost, bit će zaslužni za vaš uspjeh. Iskoristite svoj dar za diplomaciju za poslovni probitak.

Ljubav

Naklonjeni Mars utjecaji darovat će vam sređen ljubavni život, samcima nove ljubavi, a nesretno zaljubljenima uzvraćene osjećaje.

Savjet

Provjeravajte podatke, želite li izbjeći previde i pogreške.

Dobar dan: 22. svibnja

Loš dan: 24. svibnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★

Posao

Kolegama će biti teže komunicirati s vama ili vas uvjeriti u ispravnost nekih odluka. Čuvajte Čuvajte se spletki i ne dopustite da vas netko uvuče u poslove koji vam mogu naštetiti.

Ljubav

Uočit ćete suštinske razlike između vas i partnera i shvatiti da su prilagodbe nužne. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor – partner ima ozbiljne namjere s vama, što vas na trenutak može i uplašiti. Dajte si vremena prije konačne odluke.

Savjet

Imunitet vam je oslabljen pa posegnite za zdravijom prehranom.

Dobar dan: 23. svibnja

Loš dan: 26. svibnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★ ★

Posao

Zvijezde pogoduju zavidnoj koncentraciji i ostvarenju poslovnih kontakta. Odvažno ćete rješavati probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva ili znanja.

Ljubav

Vaši narasli erotski apetiti stimulirat će odnose s partnerom, koji će uzvratiti istim žarom. Samci bi mogli pretvoriti duboko prijateljstvo u strastvenu vezu.

Savjet

Ne dajte da vas nečiji nedobronamjerni savjeti udalje od vlastitih osjećajnih ciljeva.

Dobar dan: 25. svibnja

Loš dan: 22. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★

Posao

Vremena će biti malo, a posla previše. Suradnici ponekad neće moći slijediti vaš brzi tempo, a i sami sebe ćete nemilosrdno iscrpljivati. Samokontrola će biti nužna želite li izbjeći svađe na radnom mjestu.

Ljubav

Teško ćete izražavati osjećaje pa će partneru biti nemoguće shvatiti što proživljavate. Ako ste prekinuli odnos, izvjestan je susret, a možda i obnova veze. Samci, bit ćete mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera i koje vam mogu zakomplicirati život.

Savjet

Vladavina Blizanaca nije vaše dobro razdoblje jer ste izloženi povećanom stresu i nervozi. Čuvajte živce i nastojte što više slobodnog vremena posvetiti sebi i druženju.

Dobar dan: 28. svibnja

Loš dan: 24. svibnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Zapisujte podatke i nemojte dopustiti da vas smetu tračevi i glasine. Vodit ćete oštriji razgovor sa šefom ili razmišljati o odstupanju s postojeće pozicije. 

Ljubav

Moguće su svađe koje će srećom biti kratkog daha, a i vladavina Blizanaca pomaže vam u zbližavanju s partnerom, simpatijom.

Savjet

Uvedite više reda u svoj život, ne preskačite jutarnje obroke i neka se na vašem jelovniku češće nađe pokoja voćka.

Dobar dan: 22. svibnja

Loš dan: 25. svibnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Planeti će vam oduzimati smirenost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima dijelite radni prostor. Morat ćete se boriti, ali ćete uspjeti i napredovati!

Ljubav

Niste li još preboljeli nedavni prekid ljubavne veze, dobit ćete priliku raščistiti dvojbe. Bez dvoumljenja nazovite partnera i zatražite otvoreni razgovor. Imate li ljubav na daljinu, moguće su manje razmirice i nesporazumi.

Savjet

Čuvajte grlo i glasnice, nemojte pretjerivati u sladoledu i hladnim gaziranim pićima.

Dobar dan:  23. svibnja

Loš dan:  27. svibnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

Nemojte zapostavljati poslovne obaveze jer će se nagomilati pa nećete znati što prije početi. Šefovi će od vas mnogo očekivati pa nije isključeno da vam i dodijele znatno odgovornije poslove nego inače.

Ljubav

Ponašanje vašeg partnera postaje vam teško i nepredvidivo. Ne napadajte i ne svađajte se . U ostvarenju novih odnosa kumovat će prijatelji i poznanici, pa ćete stjecati mnoga nova poznanstva.

Savjet

Ako vas već neko vrijeme muče određeni zdravstveni problemi, nemojte više odgađati posjet liječniku.

Dobar dan:  26. svibnja 

Loš dan: 24. svibnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Sklopit ćete poslove koji će vam priskrbiti materijalnu moć. Hobiji i slobodne aktivnosti mogli bi postati značajan izvor prihoda.

Ljubav

Bračne trzavice mogu biti izraženije sredinom tjedna. Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla, u školi ili na fakultetu. Od 28.5. prepustite se osjećajima, a naglost i sumnjičavost potisnite.

Savjet

Nećete biti u punoj formi pa vam se preporučuje da štedite energiju i izbjegavate previše zahtjevne radnje

Dobar dan: 28. svibnja

Loš dan: 25. svibnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Vratit će vam se raspoloženje. Radite li u djelatnosti odgoja i obrazovanja ili se bavite izdavaštvom, smiješi vam se sretan tjedan. Pojedincima će se ponuditi mogućnost napredovanja.

Ljubav

Zaštićeni ste dobrim Venerinim utjecajem pa će ljubavna veza buknuti od obnovljene fizičke privlačnosti i osjećajnog sklada. Razmišljat ćete o zarukama, braku, trudnoći. Ako ste sami, veliki su izgledi da nekog privlačnog upoznate.

Savjet

Obnovite kontakt s prijateljima koje dugo niste vidjeli.

Dobar dan: 22. svibnja

Loš dan: 27. svibnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav

Seksualna privlačnost neće biti u prvom planu, no zato ćete s partnerom imati odličnu komunikaciju! Na putu do ljubavne sreće uspješno ćete prevladati neke zapreke, zbližiti se sa simpatijom ili sresti nekoga u čijoj ćete blizini teško ostati pribrani.

Savjet

Od 24.5. naglo vam kreće nabolje u poslu – iskoristite to!

Dobar dan: 24. svibnja

Loš dan: 22. svibnja