Tjedni Horoskop

Tjedni horoskop od 29. svibnja do 4. lipnja 2022. za sve znakove Zodijaka

www.freepik.com

Horoskop za vas tumači astrologinja Vesna Narat
Ovan 21. 3 – 20. 4.

★ ★ ★ ★ ★

Posao

Očekuje vas tjedan pun poslovnih, ali i kućnih obaveza. U nekoliko navrata činit će vam se da svemu tome nema kraja, ali ćete izvući maksimum iz sebe i riješiti sve što je stavljeno pred vas.  

Ljubav

Zajednički novčani i poslovni projekti s partnerom utjecat će na porast bliskosti. Samci će imati više od jedne prilike. Dogodit će vam se nešto jako romantično.

Savjet

Slobodne trenutke nastojte posvetiti sebi.

Dobar dan: 4. lipnja

Loš dan: 1. lipnja

Bik 21. 4.  – 21. 5.

★ ★ ★ ★

Posao

Uspješni ste u timskom radu. Radit ćete poslove od šireg društvenog značaja, podučavati se informatički ili krenuti u kupnju tehničke opreme. Imat ćete potporu publike ili autoriteta.

Ljubav

Uživat ćete Merkurovu potporu u svom znaku, koji vas izvlači iz poduljeg nepovoljnog razdoblja. Sada će se mnogo toga pokrenuti s mrtve točke, a vaši napori napokon dati rezultata.

Savjet

Uspijete li uskladiti privatne i profesionalne obaveze, ljubavni život će procvjetati.

Dobar dan: 29. svibnja

Loš dan: 4. lipnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

★ ★ ★

Posao

Shvatit ćete da ne možete odlagati neminovno i dopuštati da se obaveze gomilaju. Odnosi s autoritetima su loši. Netko će usporavati vaš napredak i kritizirati vam postupke.

Ljubav

Za upaliti novu iskru u odnosima dovoljno je poslati ljubavnu SMS poruku. Na taj ćete ih način podsjetiti na sve ono lijepo u vašoj vezi i produbiti svoj odnos. Neka poruka bude iskrena, a ne ono što mislite da bi partner htio pročitati.  

Savjet

Ne popušta vas psihička napetost. Zašto se ne biste malo opustili i posvetili stvarima koje volite?

Dobar dan: 31. svibnja

Loš dan: 29. svibnja

Rak 22. 6.  – 22. 7.

★ ★ ★ ★

Posao

Vaš će napredak ovisiti o potpori ili odluci koju nestrpljivo očekujete i koju ćete dočekati. Iako ćete imati osjećaj da ste sputani, upornošću ćete ostvariti sjajne rezultate.

Ljubav

Poboljšanje odnosa očekuju i one u napetim vezama i brakovima. Slobodni, mogli biste se zaljubiti u nekog tko vam stvara više nevolja nego što donosi dobro. No potkraj tjedna mnogo toga će se otpetljati, a vi znati na čemu ste i kakvu odluku donijeti.

Savjet

Ako za nekim patite, učinite sve da se ponovno zbližite.

Dobar dan: 2. lipnja

Loš dan: 30. svibnja
Lav 23. 7.- 22. 8.

★ ★ ★

Posao

Računajte na izraženiji pad koncentracije. Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača nego ikad. Suočeni ste sa stvarnošću, ali i motivirani za odlučujuće promjene.

Ljubav

Ljubav će biti prožeta sudbinskim susretima. Mogla bi se dogoditi privlačnost između vas i zauzete osobe. Borit ćete se s osjećajima i potiho patiti u sebi.

Savjet

Posvetite se stvarima koje volite, a koje ste zapostavili radi nedostatka vremena

Dobar dan: 4. lipnja

Loš dan: 29. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

★ ★ ★ ★

Posao

Merkur u Biku ističe važnost komunikacije, uslužnih djelatnosti i trgovine. Dani su pogodni za trgovačke i financijske poslove. Veze vam pomažu u napretku. 

Ljubav

U brakovima će ojačati duh partnerstva, unatoč povremenim i bezazlenim svađama.  Moglo bi vam se dogoditi da upoznate osobu s kojom ćete jako brzo uploviti u vezu. Znat ćete što želite, pa će i suprotni spol primjećivati sigurnost kojom zračite.

Savjet

Potrebna vam je promjena stila i načina života.

Dobar dan: 29. svibnja

Loš dan:  3. lipnja

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

★ ★ ★

Posao

Razmišljat ćete o privremenom izostanku s posla. Vaše ideje i pothvati tee će uspjeti zbog pomanjkanja potpore i nečije sebičnosti. Suočit ćete se sa tuđom prijetvornošću.

Ljubav

Nježnost i više romantičnih sadržaja neće zaobilaziti one u braku.  Iza naizgled običnih situacija krit će se nove ljubavne prilike. Vaše će ljubavne akcije polučiti cilj, ma kako vam se strategija osvajanja simpatije činila osuđenom na propast.

Savjet

Treba vam što više kretanja, ali i odmora pa si priuštite koji puta ranije lijeganje u krevet.

Dobar dan: 30. svibnja

Loš dan: 1. lipnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

★ ★ ★

Posao

Nepovoljni Merkur mođže usporiti neke vaše projekte ili staviti na čekanje realizaciju planova. Budite strpljivi, osobito ako i sami uviđate da nailazite na zapreke. Ne svađajte se s neistomišljenicima, zaobiđite ih.

Ljubav

Venera u Biku bit će „kriva“ za smetnje i zapreke u iskazivanju, ali i primanju osjećaja. Imate dojam da ste zakinuti i da nemate ono što biste željeli. Upotpunite svoju ljubavnu vezu onim što joj nedostaje.

Savjet

Mogući su problemi s papirima i dokumentima, nemojte biti brzopleti.

Dobar dan:  3. lipnja

Loš dan:  29. svibnja
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

★ ★ ★ ★

Posao

S ovim tjednom ulazite u bolje razdoblje pa dani povećanog stresa ostaju iza vas. Mogli biste početi bolje zarađivati ili će vam se neki planovi napokon početi ostvarivati.

Ljubav

Bračni odnosi se popravljaju pa kriza jenjava, no morat ćete biti tolerantniji i popustljiviji.  Privlačit će vas sve što je novo i zanimljivo. Ovo će slobodnima osigurati ako ne nove ljubavne početke, ono barem zanimljiv i ispunjen društveni život.

Savjet

Organizirajte se kako biste stigli obaviti planirano.

Dobar dan:  4. lipnja 

Loš dan: 31. svibnja 

Jarac 22. 12. – 20. 1.

★ ★ ★ ★

Posao

Prihodi i zarade iznad očekivanog iznosa bit će povezane s inozemstvom, znanjem stranih jezika, a vjerojatno i posredstvom honorarnog rada. Putovanja će biti ugodna i korisna.

Ljubav

Naklonjena Venera uvodi vas u razdoblje strasti. U bračnim odnosima bit će više mira i stabilnosti. Nekima bi se mogla dogoditi ljubav s osobom iz drugog grada ili države, možda putem interneta.

Savjet

Usvojite neke od tehnika opuštanja jer će dobro činiti vašem napetom živčanom sustavu.

Dobar dan: 29. svibnja

Loš dan: 3. lipnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

★ ★ ★

Posao

Odnosi s kolegama i nadređenima su napeti, a novac koji ste dugo planirali uložiti, potrošili ste kao da vam je sam kliznuo iz ruke.  Bavite li se privatnim poslom, mogli biste imati „kontakata“ s poreznicima.

Ljubav

Partnerovo neujednačeno ponašanje oduzimat će vam energiju i strpljenje. Nove veze bit će utemeljene na snažnoj privlačnosti, ali bez kontinuiteta. Potrudite se.

Savjet

Jedite dobro pripremljenu, svježu i zdravu hranu, kako biste se dobro osjećali i izbjegli bilo kakve probavne tegobe.

Dobar dan: 30. svibnja

Loš dan: 4. lipnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

★ ★ ★ ★

Posao

Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav

Zbližit ćete se s partnerom, planirati brak ili potomstvo. Ako tražite ljubav, ovaj tjedan osobito držite oči otvorenima.

Savjet

Nastojte se okrenuti zanimljivim događajima na ljubavnom planu.

Dobar dan: 3. lipnja

Loš dan: 5. lipnja